- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 36
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
hoşbulduk fadikcim ewt süt bende gaz yapıyor normaldede yaptığını çok duydum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim bulantım felan yokk sizlerde durumlar nasılll
kan tahlilini işyerime yakın olan küçük bi hastanede yaptırdım. ilk defa gittiğim bir yer. doktor karından göremeyince vajinal ultrason bakabiliriz dedi. açıkçası moralim o kadar bozulmuştuki ve doktorda net birşey demeyip bir sürü olasılık sıraladığı için güvenim kayboldu. yarın ilk işim bildiğim doktora gitmek olacak.
Mrb canım kese için çok erken zaten ben de gitmedim ama 10 gün sonra falan inş keseyi de kalp atışlarını da görürüz.Rabbim doktordan mutlu gelmeyi nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar listeye şöyle bir göz attım içinizde en küçük benim şuanda
teşekkür ederim canım ama biraz moralim bozuldu işte inşallah sağlıklı bi şekilde görürüz bebişlerimizi
içimde bebeğimin büyüdüğünü düşünmek çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla alırız kucağımıza:ecrin_bebek:
tatlişoğlum benide eklemişsin listeye teşekkür ederima.s.
arkadaşlar moralim o kadar bozuk ki. ağlıyorum yazarken. bugün iş çıkışı dr a gittim, tekrar bir kanda baktırayım hemde muayene olayım diye. cumartesi hcg 370.24 'tü. bugün çıkan sonuç 4700. ben mutlu mutlu dr odasına gittim ama ağlayarak çıktım. Çünkü doktor keseyi göremedi karından baktı. dış gebelik, mol gebelik vs bir sürü olasılık sıraladı. artı olarak bonus olarak bir de kistim varmış. mahvoldum. yarın başka bir doktora gideceğim. Allahım yardım et bana.
kızlar listeye şöyle bir göz attım içinizde en küçük benim şuanda
landsarc hoşbuldum canım inşallahh rabbim isteyene versin bide kızlar benim ara ara kasık ağrılarım oluyorr sizde de var mıı
hoşbulduk fadikcim ewt süt bende gaz yapıyor normaldede yaptığını çok duydum cnm
canım içerdeki kanama için nasıl bir tedavi uygulandı sana....
Canım gunde 3*2 progestan kullandım vajinal yoldan 1 hafta sonra dr um ölçemeyeceğim kadar azalmış demişti şimdi 26 agustosta 3. Kontrolumuz bakalım ne diyecek inş tamamen yok olmustur