2011 Nisan Anneleri

kızlar benim bulantım felan yokk sizlerde durumlar nasılll

selam benımde henüz bulantım yok bugun tam 6 haftalık oldu bebeğim.hatta busabah kalkınca göğsüm bile acımadı elleyince acıyor ama akıntım cok ve bırazda kasıgım agrıdı oda gecen hafta kesılmıstı bıtek bugun bıraz oldu.valla kötü bişi olucak dıye korkuyorum dokora salı gıdıcem nasıl beklıcem bılmıyorum. belirtilerim hiç geçmesin diyorum.erken gebelik belirtileri nezaman azalmaya başlıyor acaba yaa.

canım sakın moralini bozma daima pozitif düşünmeye çalış tabı kolay değil doktordan böle duymak ama bencede pek güvenılır gelmedi doktor bana.sen yarın hemen başkasına git vak görüceksin gayet sağlıklı şekilde gebeliğinin devam ettiğini görüceksin arkadaşım...

Mrb canım kese için çok erken zaten ben de gitmedim ama 10 gün sonra falan inş keseyi de kalp atışlarını da görürüz.Rabbim doktordan mutlu gelmeyi nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canım ama biraz moralim bozuldu işte inşallah sağlıklı bi şekilde görürüz bebişlerimizi
içimde bebeğimin büyüdüğünü düşünmek çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla alırız kucağımıza:ecrin_bebek:
tatlişoğlum benide eklemişsin listeye teşekkür ederima.s.

rica ederim canımm:içelim:

canım şimdiden moralini bozma değerlerin yükselmiş inşallah yarın gittiğin doktordan hayırlı haberlerle gelirsin.

canım içerdeki kanama için nasıl bir tedavi uygulandı sana....

canım gunde 3*2 progestan kullandım vajinal yoldan 1 hafta sonra dr um ölçemeyeceğim kadar azalmış demişti şimdi 26 agustosta 3. kontrolumuz bakalım ne diyecek inş tamamen yok olmustur

canım içerdeki kanama için nasıl bir tedavi uygulandı sana....

canım gunde 3*2 progestan kullandım halada kullanıyorum vajinal yoldan 1 hafta sonra dr um ölçemeyeceğim kadar azalmış demişti şimdi 26 agustosta 3. kontrolumuz bakalım ne diyecek inş tamamen yok olmustur

HANZAdEM sakin üzülme canım bana da bir dr boş gebelik dedi ve hemen alalım yarın dedi ertesi gün kendi dr uma ulaştığımda bebeğin kap atısını gördük ve 2 gun perişan oldum bencede değerlerşn gayet normal mol gebelikte 1 milyonlara cıkıyor düşün benimkide keseyi boş görmüş nereme baktıysa artık o yuzden hemen ilk fı,ırsatta güvenilir bir dr a git bu arada adetin kaç gun geçti 4 haftadan sonra kese görülüyor canım

landsarc hoşbuldum canım inşallahh rabbim isteyene versin bide kızlar benim ara ara kasık ağrılarım oluyorr sizde de var mıı

benim de oluyor ara ara kasık ağrılarım
ama lekelenmem filan yok çok şükür
kızımda da yoktu

hoşbulduk fadikcim ewt süt bende gaz yapıyor normaldede yaptığını çok duydum cnm

yağsız ve ya yarım yağlı süt içmek daha iyi gelebilir gaz için belki
yoğurtta yenebilir her gün 3 kase

sütten olabilir demek gaz sorunu sabah süt içmeden kahvaltı ytapıcam bakalım kızlar nolcak

Son düzenleme:
bu arada kızalr az önce karnıma baktımda cok fena şiştim ya sabah çayla yapıcam kahvaltımı azcık sindirim sistemim çalıssın
birde göbeğimizin bacakalrımızın çatlamaması için ne zaman ve hangi kremleri sürmeye başlıcaz ??????????

az kaldı haftaya 2. aylarımız bitiyor çoğumuzun

anladım canım...
Benimde içerde kanama var üstelik devamlıda lekelenmelerim var...
bende günlük 3 tane progestoron kullanıyorum...
ama ağızdan alıyordum 2 gündür vajinal başladım...
inş işe yarar...
inş seninkide yok olmuştur...

Benim kızımda kanamam olmuştu. Önce lekelenme ile başladı. 7 haftalıkken şiddetli adet kanaması gibi kan boşalıverdi. Düşürdüm diye dr'a gittim kalbi pıtır pıtır atıyordu. Bebek kesesinin 2 katı büyüklüğünde kesenin üzerinde kan odağı oluştu. Yattım sürekli. Sonra ömrü varmış doğdu kızım. Artık kendimi bu tip şeylerle rahatsız etmemeyi öğrendim. Herşey önceden planlanmış zaten. Ne yazılmışsa o yaşanıyor. Yoksa kanaman da olsa halı da yıkasan sonuç değişmiyor.
Progestan ben de kullandım ama birçok dr aslında progestanın düşüğü engelleyici olmadığı görüşünde. Ancak progesteron hormonu az olduğu için bebek tutunmakta güçlük yaşıyorsa o zaman işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…