- 29 Temmuz 2010
- 1.327
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
inşalllaah görürsünüz de duyarsınız da canım..
bizde 6+1 de bugün gittik hem gördük hem duyduk çok şükür:Saruboceq:
[/B][/COLOR]opuyorumnanaktan
kızlar slm herkeze bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım son adetim 13 temmuz ve ilk ultrasonum 31 ağustos ama benden çok az kahve akıntı geliyor 2 defa proluton yapldı dr . değerlerin ii bi şey olmaz inşallah dedi ama ben tedirginim nede olsa bide tedavi gebeliği
kızlar,çok mutluyum :dance:
ilk 4+6 da yani 5.haftaya girerken gitmiştik dr.a ama keseyi görememiştik..
bugüna randevu almıştım bugün gittik keseyi görmek için içimde acaba kalp atışlarını da
duyabilecez mi diye hep bir endişe vardı...
çok şükür, hem kesemizi gördük, hemde kalp atışlarını gördük ve de duyduk...
inanılmaz bir duyguymuş,4.6mm karınca kadar ama kalp atışını görseniz nasıl parlıyor..opuyorumnanaktan..herşey normal dedi,dış gebelik filan yok...
bebeğimin ilk resmi bile oldu,fasulye gibi ama ben herşeyini seçebiliyorum...
bu arada sata göre ben 6+1 oldum bugün usgde de aynı çıktı,dr.a sordum aynı mı yani dedim evet dedi..ama ben anlamadım ansıl aynı olabilirmi ki,döllenme tarihi yani reglmin ilk günüfisfisfis
inşaalaah en kısa zamanda sizlede bu duyguları yaşarsınız,sağlıklı günler bizimle olsun...
kızlar,çok mutluyum :dance:
ilk 4+6 da yani 5.haftaya girerken gitmiştik dr.a ama keseyi görememiştik..
bugüna randevu almıştım bugün gittik keseyi görmek için içimde acaba kalp atışlarını da
duyabilecez mi diye hep bir endişe vardı...
çok şükür, hem kesemizi gördük, hemde kalp atışlarını gördük ve de duyduk...
inanılmaz bir duyguymuş,4.6mm karınca kadar ama kalp atışını görseniz nasıl parlıyor..opuyorumnanaktan..herşey normal dedi,dış gebelik filan yok...
bebeğimin ilk resmi bile oldu,fasulye gibi ama ben herşeyini seçebiliyorum...
bu arada sata göre ben 6+1 oldum bugün usgde de aynı çıktı,dr.a sordum aynı mı yani dedim evet dedi..ama ben anlamadım ansıl aynı olabilirmi ki,döllenme tarihi yani reglmin ilk günüfisfisfis
inşaalaah en kısa zamanda sizlede bu duyguları yaşarsınız,sağlıklı günler bizimle olsun...
Kızlar benim boğazları fena şişmiş yutkunmakta bile zorlanıyorum.Bu dönemde içebileceğim veya yiyebileceğim bişey var mı?İlaç içmek istemiyorum...
Bitki çayı falan iç canım, diğer formlardan bi araştır. ıhlamur fayda edermi, yani bilinçsizde kulanmamak lazım. Hamile arkadaşlar sana yardımcı olur. hamile kalmadan çok bitki kullandımda, şimdi neler lazım öğreneğiz artık, hamişlik dönemimiz kışa denk gelecek.
Kızlar benim boğazları fena şişmiş yutkunmakta bile zorlanıyorum.Bu dönemde içebileceğim veya yiyebileceğim bişey var mı?İlaç içmek istemiyorum...
Evt canım kış hamilesi olacağız inş.Amann yazın olmaktan iyidir bence.Sıcaklar çok fena valla...
Her bitki çayı içilmiyor diye biliyorum hamilelikte ben de tereddüt ettim işte bi kızlara sorayım dedim ama bilen varsa yazar belki.Malum kışın da ihtiyaç duyarız gibi geliyor çaylara
evt canım kış hamilesi olacağız inş.amann yazın olmaktan iyidir bence.sıcaklar çok fena valla...
Her bitki çayı içilmiyor diye biliyorum hamilelikte ben de tereddüt ettim işte bi kızlara sorayım dedim ama bilen varsa yazar belki.malum kışın da ihtiyaç duyarız gibi geliyor çaylara
evet canım artık burda paylaşımlarımız oldukça öğreneceğiz. Bu arada bebişin hayırlı olsun. zamanla hepimiz tanıyacağız birbirimizi. Nisan annelerimiz yavaş yavaş geliyorlar.
merhaba bayanlar diğer yopiği açan arkadaş liste için yeni topik açmamızı önermiş bu görevi ben yapayım dedim şimdi son adet tarihlerimizi ve beklenen doğum tarihlerimizi yazalım listemizi oluşturmay başlayalım
B]بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم [/B],[
2011 NİSAN ANNELERİ LİSTESİ
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Kilo Takip***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|
:CüvCüv:|aysu87|?|25-Haziran|2-Nisan
:CüvCüv:|funmak|?|26-Haziran|2-Nisan
:CüvCüv:|emilyyyyyy|?|27-Haziran|3-Nisan
:CüvCüv:|tatlişoğlum|29|28-Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|BALKUPUM|?|28-Haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|lollipop83|?|28-haziran|4-Nisan
:CüvCüv:|simten81|?|29-haziran|5-Nisan
:CüvCüv:|life_city|?|29-haziran|5 Nisan
:CüvCüv:|Fadik|29|29-Haziran|5-Nisan|50kg+0kg(6.haftada)
:CüvCüv:|_mai_|?|1-Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|nilufermas|?|1-Temmuz|7-Nisan
:CüvCüv:|duyguş|?|2-Temmuz|8-Nisan
:CüvCüv:|catdog|?|3-Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|she35|?|3-Temmuz|9-Nisan
:CüvCüv:|landsarc|?|7-Temmuz|13-Nisan
:CüvCüv:|karemel86|?|7-Temmuz|13-Nisan
:CüvCüv:|zerdal|?|8-Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|babybaby86|?|8-Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|zeynep0146|?|8-Temmuz|14-Nisan
:CüvCüv:|dilserserin|?|9-Temmuz|15-Nisan
:CüvCüv:|angel74|?|10-Temmuz|16-Nisan
:CüvCüv:|kuzucan|?|12-Temmuz|18-Nisan
:CüvCüv:|truf|?|19-Temmuz|25-Nisan
:CüvCüv:|kelebek01|?|22-Temmuz|28-Nisan
selam arkadaşlar bugün fazla giremedim, yeni arkdaşlar gelmiş hoşgelmişler. Bayb nasılsın canım.
Kızlar hemşire bana dediki, akşamları ayakların altına yastık koyup dinlendirin ben bazen öyle yapıyorum sizde yapabilirsiniz.