2011 Nisan Anneleri

ALS17 gecmıs olsun canım ,artık dahada dıkkatlı olmamız gerekıyor..

bızım gene hırıltımız basladı yenı gecmıstı 1 hafta sonra gene basladı offffffffffffffffff...:KK50::KK50:

bnde yaklaşık bir aydır kaynatmıyorum mama suyunu
içme suyu kullanıyorum zaten
aynen damacana suyundan kullanıyorum
geçmiş olsun canım

ben halen kaynamış su kullanıyorum,6 ay civarında doktorumuz hazır bebek suyu demişti onlardan kullandım,malum o dönem uzunca süren ishal oldu ve yine bir başka doktor kaynamış suya yaşına kadar devam edin deyince öyle kullanmaya devam ettik
sağol cnm. ben de 1 yaşına kadar kaynatayım suyu o zaman şunun şurasında bir şey kalmadı içme suyunu da ondan mı veriyorsun cnm
gecmis olsun cnm.
sağol cnm.

arkadslar oglum 2 gundur atesi vardi.dun dr.a gittik.kulak enfeksiyonu olmus.dun aksam itibariyle antibiyotik basladik.bugun onceki gunlere gore daha huzurlu idi.insallh kisa zamnda iyilesr oglum.bende 8 haftalik gebeyim.ve surekli uykum geliyor kendimi cok halsiz hissediyorum.oglumu kucakta tasimaktan artik kasiklarim agriyor.
geçmiş olsun kulak enfeksiyonu neden olurmuş bebeklerde kulağına su filan kaçmasından dolayı mı merak ettim.
Allah kolaylık versin zor tabi mide bulantın filan var mı?
biraz büyüyünce zaten kardeş gelir oğluma yeni yatak buda kızımın olur diye düşündüm ay Allah söyletti,peki canım derinliği nasıl oğlum ayağa kalkıyor park beşiğinin ikinci katına geçirdim çoktan

canım geçmiş olsun bizimkini bir kere babası düşürdü yatağımızdan şimdi neredeyse her gün çarpıyor başını kask alıcam artık

bizimkide park yatak bunu odasına almak istiyorumda,magnet güzel fikir canıma aklıma yazdım magneti:) özel yaptıracaksın tabi nerde yaparlar acaba hoş fikir gerçekten.

evet çok pimpirikli,benimki de çabuk sıkıldı oyuncağından,bizimki park yatak titreşimle ilk baştan beri uyumadı maalesef ya da ayağımda sallıyorum ya da çingene beşiği yaptırdık onda salıyorum ah ah birde bu arlar uyku politikamız sayesinde kollarımda da uyumaya başladı nasıl seviniyorum:)

ben kaynatıyorum hep ishal riski yüksek yoksa Allah korusun.

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
sağol cnm. insan panik oluyor kafasını çarptı mı bir yerine birşey oldu mu diye çok şükür yok bir şey
içme suyunu da kaynatıp mı veriyorsun ben ilk başta su vermeye başlayınca öyle yaptım kaynamış soğumuş su denedim sanki ondan sonra suyu sevmedi gibi geldi şimdi direkt damacanadan vermeye başladım sevmeye başladı içiyor

kuzucuğum uyumuşken bir bakayım dedim kim ne yapıyor :))) walla topiği bile zor buldum :)))) kuzucukları hasta olanlara allah şifa versin... onlar hastalanınca biz daha çok hastalanıyoruz.. dertlerinide anlatamıyorlar ki... az kaldı ama sıkın dişinizi yaz geliyor rahatlıcaz inşallah.. hepinizi çok öptüm byeee...

canım yukarıda da yazdığım gibi bebek suyu kullandım ama başka bir doktor,bu paketlenmiş suların markete gelene kadar tutulduğu ortamların çok sağlıklı olmadığını ve güneş altında dahi bekletildiğini bunun da mikroorganizmaların üremesi için uygun bir ortam olduğunu ve kesinlikle kaynamış su kullanmam gerektiğini söyledi,insanın aklı iyice karışıyor değil mi?sağlıcakla büyüsünler de...

geçmiş olsun,yanında yardımcı olabilecek birileri yok mu?çünkü senin yükün ikiye çıktı,Allah yardımcın olsun,her iki kuzuna ve sana sağlık versin arkadaşım

cok tesekkur ederim canm.maalesef ailem bana cok uzak oturyor.doktorlar da bazen insanlarin kafasini karistirioyr haklisin cnm.

biraz büyüyünce zaten kardeş gelir oğluma yeni yatak buda kızımın olur diye düşündüm ay Allah söyletti,peki canım derinliği nasıl oğlum ayağa kalkıyor park beşiğinin ikinci katına geçirdim çoktan

canım geçmiş olsun bizimkini bir kere babası düşürdü yatağımızdan şimdi neredeyse her gün çarpıyor başını kask alıcam artık

bizimkide park yatak bunu odasına almak istiyorumda,magnet güzel fikir canıma aklıma yazdım magneti:) özel yaptıracaksın tabi nerde yaparlar acaba hoş fikir gerçekten.

evet çok pimpirikli,benimki de çabuk sıkıldı oyuncağından,bizimki park yatak titreşimle ilk baştan beri uyumadı maalesef ya da ayağımda sallıyorum ya da çingene beşiği yaptırdık onda salıyorum ah ah birde bu arlar uyku politikamız sayesinde kollarımda da uyumaya başladı nasıl seviniyorum:)

ben kaynatıyorum hep ishal riski yüksek yoksa Allah korusun.

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

cok tesekkur ederim cnm.

ALS17 gecmıs olsun canım ,artık dahada dıkkatlı olmamız gerekıyor..

bızım gene hırıltımız basladı yenı gecmıstı 1 hafta sonra gene basladı offffffffffffffffff...:KK50::KK50:

sağol cnm
sizede geçmiş olsun üşüttü mü acaba?

kuzucuğum uyumuşken bir bakayım dedim kim ne yapıyor :))) walla topiği bile zor buldum :)))) kuzucukları hasta olanlara allah şifa versin... onlar hastalanınca biz daha çok hastalanıyoruz.. dertlerinide anlatamıyorlar ki... az kaldı ama sıkın dişinizi yaz geliyor rahatlıcaz inşallah.. hepinizi çok öptüm byeee...

nerelerdesin cnm hiç uğramıyorsun

sağol cnm. ben de 1 yaşına kadar kaynatayım suyu o zaman şunun şurasında bir şey kalmadı içme suyunu da ondan mı veriyorsun cnm

sağol cnm.

geçmiş olsun kulak enfeksiyonu neden olurmuş bebeklerde kulağına su filan kaçmasından dolayı mı merak ettim.

sağol cnm. insan panik oluyor kafasını çarptı mı bir yerine birşey oldu mu diye çok şükür yok bir şey
içme suyunu da kaynatıp mı veriyorsun ben ilk başta su vermeye başlayınca öyle yaptım kaynamış soğumuş su denedim sanki ondan sonra suyu sevmedi gibi geldi şimdi direkt damacanadan vermeye başladım sevmeye başladı içiyor
su kacmasiyla alakasi yokmus cnm zaten kulagin yapisi itibariyle su kacmasi imkansizmis,genellikle bebeklerde yatar pozisyonda beslenmden dolayi direk besin artiklari genize kaciyomus ve odem olusturuyomus oda enfeksiyona neden oluyomus ben bazen yastik koyarak gece biberon mamasi veriyodum sanirim ondan.mutlaka otorur pozisyonda verilmesi gerekiyomus.

sağol cnm.

Evet canım damacanayıda kaynatıyorum benimki zaten su içmiyor çok nadir içiyor

dun aksam hastanedeydık,kızımın ateşi 38,4 oldu,surup verdım hastaneye gttık orda 37,3 cıktı. bademcklerı sısmıs.. su kış bıran once gecsın yaaaaaaa:KK43:(

herkese merhaba ben yeni katıldım 2011 nisan annesiyim bi oğlum var bizde bu kış hasta olduk bi kaç kez maaleesef 1 kezde antibiotık kullandık aslında arkadaşlar benım sormak istediklerim var ama yenı konu açamadım acemıyım benım oğlum hala emeklemıoyor tutunup kalkmıyor geçen ay dr normak dedi herşeine bu ay tekrar gidicez varmı benımle aynı durumda olan:KK43:

dun aksam hastanedeydık,kızımın ateşi 38,4 oldu,surup verdım hastaneye gttık orda 37,3 cıktı. bademcklerı sısmıs.. su kış bıran once gecsın yaaaaaaa:KK43:(
çok geçmiş olsun canım
herkese merhaba ben yeni katıldım 2011 nisan annesiyim bi oğlum var bizde bu kış hasta olduk bi kaç kez maaleesef 1 kezde antibiotık kullandık aslında arkadaşlar benım sormak istediklerim var ama yenı konu açamadım acemıyım benım oğlum hala emeklemıoyor tutunup kalkmıyor geçen ay dr normak dedi herşeine bu ay tekrar gidicez varmı benımle aynı durumda olan:KK43:

benim bebeğim 7.ayında emekledi,9. ayında koltuklardan tutup kalkmaya başladı,bugün tam 10 aylık olduk ve desteksiz 3-5 adım atıyor,ama her bebek bir olmuyor,arkadaşımın kızı 12,5 aylık ve hiç emeklemedi son 1 aydır elinden tutarak yürüyor,kendi de kalkmaya çalışmıyor,gayet normal,boş yere endişelenme arkadaşım

hoşgeldın canım ben varııııım..bizim dr da 2 hafta önce 10 aylıkken gıttık normal dedi..emeklemiyo ve kalkmıyo..ama etraftan duydum böle olanlar..herkes anca diyo..bizimki biraz da tombiş:nazar::nazar:totosu mu kalmıyo nedir anlamadım:KK1:

hoşgeldın canım ben varııııım..bizim dr da 2 hafta önce 10 aylıkken gıttık normal dedi..emeklemiyo ve kalkmıyo..ama etraftan duydum böle olanlar..herkes anca diyo..bizimki biraz da tombiş:nazar::nazar:totosu mu kalmıyo nedir anlamadım:KK1:

ılahı JOJOP alemsın vallaaa:))
sagolasın ŞAKKUCUK'um..

geçmiş olsun canım,bir yönden de bağıkşıklıkları güçleniyor aslında ama anne yüreği dayanmıyor

hoşgeldin,her bebek bir değil gerçekten benim oğlum 6.5 aylıkken emekledi 9 aylıkken tutunup kalktı ablamın kızı üç ay büyük ama emeklemiyor tutunup kalkmıyor.

Sağolasın eflalım..
Kızım allaha şukur ıyı ama kızlar antıbıyotıgı kac gun kullanmalıyız? Ben 3 gun kullanıp bırakıcam..acıle gıttk o doktoru bıdaha nerden bulcamda sorayım .:KK50:

kızlar biliyosunuz oğlumun dişi hiç çıkamamıştı
ilk dişi çıktı ama köpek dişi çıktı
çok ilginç
doktora sordum yapıcak bişey yok dedi.
ender olarak görülüyormuş
en zorunu çıkartmış gerisi gelir dedi

bnde hep aşağı bakıyodum
üstü şans ederi gördüm
sanırım çıkalı 10 15 gün olmuş biaraz büyümüş çünkü

X