2011 Nisan Anneleri

duygularim suan cok karmasik oglum henuz 9.5 aylik ve ben hamileyim ustelik okula devam etmem gerekiyorr.hamilleik ve dogum sonrasi oglum biras daha buyusun diye beklemistim onumuzdeki ay egitimime devam etme karari almistim.suan cok moralim bozuk.hic beklemedigim bi durumun icindeyim.
Allah kolaylık versin canım,çok zor biliyorum ama her iki kuzunun da sana özellikle de moralinin düzgün olmasına ihtiyaçları var,bu dönemde tekrar hamileliğini öğrenenler ilk başka bir bocalama ve şaşkınlık yaşıyorlar ama biraz zaman geçince ,hele ki o minnoşu da kucaklarına aldılar mı,iyi ki olmuş diyorlar,hayırlı olsun canım şimdiden...
kızlar bir de hep sormak isteyip te unuttuğum geceleri şapka takıyor musunuz bebeklerinize? ben takmıyordum ev ne kadar sıcak olursa olsun geceler soğuk olduğu için acaba üşüttük mü diye de düşünüyorum. artık tulum da giydirmeye başladım iş işten geçtikten sonra aklıma geldi tabi evde tulum olduğu.
canım ben sadece ilk ayında taktım şapkayı,çok terleyen bir bebek benim ki,normalde arkadaşın bebeği var lahana gibi üst üste giydirir,ben gün içinde çıtçıtlı bady sinin üstüne sadece penye ya da gömlek giydiriyorum,uyanınca da 10-15 dk yelek giydiriyorum ,sadece yelek bile yarım saat kalsın tepeden tırnağa su içerisinde kalıyor,gece de sadece biraz kalın polar pijama giydirip üstünü örtüyorum o kadar...
canım seni en iyi ben anlarım 10 haftalık hamileyim şu an.ilk başta çok üzüldüm,korktum.bebişime yatamam diye sıkıldım ama şimdi kabullendim.gerçi bu hafta kanamam oldu canım çok sıkkın doktor 1 hafta rapor verdi kuzumu kucağıma alamıyorum alahtan annem bizde o ilgileniyor.allah sağlıkla kucağımıza versin inşallah önemli olan bu.
geçmiş olsun canım,umarım ciddi birşey yoktur,ne güzel en azından annen yanında ve için rahat,bol bol uzan dinlen canım...

kızlar ben sapka takmıyorum daaha cok terler dıye. tulumu var bıtane ama psıkolojık olarak ben onunda ustunu ortuyorum ya sankı usucekmıs dıye:))

bende örtüyorum hem de hem battaniye hem yorgan:KK52:

3 aydan sonra evde şapka takmayı bıraktım ben, kafası çok terliyor zaten, bi de benim oğlum kesinlikle yatarken kafasında tutmaz şapkayı yatağında 10 tur atıyor nerdeyse, uyku tulumu havalar soğumaya başladığından beri giydiriyorum ama öyle astronot olanlardan değil, chicco dan almıştım pamuklu bir tulum, içine de normal uzun kollu bir çıtçıtlı badi giydiriyorum, üzerini de örtüyorum da örtü pek durmuyor. Bir ara içini daha kalın giydiriyordum ama gece ortam ısısının gündüze göre daha düşük olması gerektiğini öğrendim, sıcak olduğu zaman huzursuz oluyor benim oğlum, ondan beri daha ince giydiriyorum çoğu zaman üstü açık oluyor yanına gittiğimde

ben tulumun içine pijamada giydiriyorum birde üstünü iki kat örtüyorum of çok giydiriyorm aslında bana kalsa giydirmiycem eşim yüzünden

Allah kolaylık versin canım,çok zor biliyorum ama her iki kuzunun da sana özellikle de moralinin düzgün olmasına ihtiyaçları var,bu dönemde tekrar hamileliğini öğrenenler ilk başka bir bocalama ve şaşkınlık yaşıyorlar ama biraz zaman geçince ,hele ki o minnoşu da kucaklarına aldılar mı,iyi ki olmuş diyorlar,hayırlı olsun canım şimdiden...

canım ben sadece ilk ayında taktım şapkayı,çok terleyen bir bebek benim ki,normalde arkadaşın bebeği var lahana gibi üst üste giydirir,ben gün içinde çıtçıtlı bady sinin üstüne sadece penye ya da gömlek giydiriyorum,uyanınca da 10-15 dk yelek giydiriyorum ,sadece yelek bile yarım saat kalsın tepeden tırnağa su içerisinde kalıyor,gece de sadece biraz kalın polar pijama giydirip üstünü örtüyorum o kadar...

geçmiş olsun canım,umarım ciddi birşey yoktur,ne güzel en azından annen yanında ve için rahat,bol bol uzan dinlen canım...

canım bende lahana gibi giydiriyorum bak şimdi mesela bugün bir tane kısa kollu çıtçıtlı bady bir tane uzun kollu, iki tane de svet birde üstüne yelek yuhhhhhh diyorum kendime ama elleri burnu falan çok soğuk oluyor sürekli yerlerde, ya eşim çok titiz bu konuda birde kayınvaldegile gidince çocuğu yere bırakmıyorlar soğuk diye sinir oluyorum offf beni çıldırtıyorlar ya:KK52:

askitom korunmuyormuydun
hayırlsıı olsun artık olan olmuş tabe.

kızlar ben cold mix aldım eczaneden
viks gibi bişey.
bebeklere uygulanıyor.
ben yastığına sürdüm.
iyi geldi gibi
rahat uyumasını sağladı en azından

canım dün senin evin resimlerine baktım çok güzel güle güle otur bu ara dekorasyona taktım ev almayı düşünüyoruzda

banyodan sonra takıyorum tabi gece kendisi çıkarıyordu dün kapşonlu bir svetşörtü var onu giydirdim kapşonunu geçirdim başına açamamış onu:)) uyku tulumunu da alıştırdım artık benimki giyince gece huysuzlanıyordu

canım Adem Güneş çok güzel bilgiler veriyor kitabını okumadım ama sitesi var hem de burç fm de sabah 9.30 da program yapıyor pazartesi, salı, çarşamba, Adem Güneş ve Sabiha Paktuna bence çok güzel bu konuda
ben geceleri takmaya başladım hatta şu aralar gündüzde svetşörtün kapşonunu geçiriyorum uyku tulumu da giydirmeye başladım tabi üzerini örtüyorum ama açıyor hep
internetten kitap siparişini verdim cnm
canım seni en iyi ben anlarım 10 haftalık hamileyim şu an.ilk başta çok üzüldüm,korktum.bebişime yatamam diye sıkıldım ama şimdi kabullendim.gerçi bu hafta kanamam oldu canım çok sıkkın doktor 1 hafta rapor verdi kuzumu kucağıma alamıyorum alahtan annem bizde o ilgileniyor.allah sağlıkla kucağımıza versin inşallah önemli olan bu.
cnm bende hamileyken 8 haftalıktım çok kanamam olmuştu resmen içim boşaldı sanki ama çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım bol bol dinlen, ayaklarının altına yastık koyup uzat ben iğne de kullanıyordum sana doktor bir şey verdi mi?

kızlar ben sapka takmıyorum daaha cok terler dıye. tulumu var bıtane ama psıkolojık olarak ben onunda ustunu ortuyorum ya sankı usucekmıs dıye:))

3 aydan sonra evde şapka takmayı bıraktım ben, kafası çok terliyor zaten, bi de benim oğlum kesinlikle yatarken kafasında tutmaz şapkayı yatağında 10 tur atıyor nerdeyse, uyku tulumu havalar soğumaya başladığından beri giydiriyorum ama öyle astronot olanlardan değil, chicco dan almıştım pamuklu bir tulum, içine de normal uzun kollu bir çıtçıtlı badi giydiriyorum, üzerini de örtüyorum da örtü pek durmuyor. Bir ara içini daha kalın giydiriyordum ama gece ortam ısısının gündüze göre daha düşük olması gerektiğini öğrendim, sıcak olduğu zaman huzursuz oluyor benim oğlum, ondan beri daha ince giydiriyorum çoğu zaman üstü açık oluyor yanına gittiğimde

ben de üzerini örtüyorum ama açıyor maalesef .

ben geceleri takmaya başladım hatta şu aralar gündüzde svetşörtün kapşonunu geçiriyorum uyku tulumu da giydirmeye başladım tabi üzerini örtüyorum ama açıyor hep
internetten kitap siparişini verdim cnm

cnm bende hamileyken 8 haftalıktım çok kanamam olmuştu resmen içim boşaldı sanki ama çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım bol bol dinlen, ayaklarının altına yastık koyup uzat ben iğne de kullanıyordum sana doktor bir şey verdi mi?

ben de üzerini örtüyorum ama açıyor maalesef .

güle güle oku canım inşaallah faydalı olur bende sabiha paktunanınkini çok istiyorum 25 liraydı sanırım,ben geceleri sık giydiriyorum ama bizim kaloriferler gece kapanıyor onunda etkisi var yani

aa resimler silinmiş kızlarrr

bu arada oğlum hasta gene. bu kış 3. hastalığımız ve 3. antibiyotiğimiz:S

çok geçmiş olsun canım,malesef bağışıklık sistemleri tam güçlenmediği için bir başlayınca epeyce uzun sürüyor tam geçti diyoruz, 10 gün sonra tekrar başlıyor,inş. bu hastalık son olur ve en azından bu kışı atlatırsınız

bende örtüyorum hem de hem battaniye hem yorgan:KK52:

ben tulumun içine pijamada giydiriyorum birde üstünü iki kat örtüyorum of çok giydiriyorm aslında bana kalsa giydirmiycem eşim yüzünden

canım bende lahana gibi giydiriyorum bak şimdi mesela bugün bir tane kısa kollu çıtçıtlı bady bir tane uzun kollu, iki tane de svet birde üstüne yelek yuhhhhhh diyorum kendime ama elleri burnu falan çok soğuk oluyor sürekli yerlerde, ya eşim çok titiz bu konuda birde kayınvaldegile gidince çocuğu yere bırakmıyorlar soğuk diye sinir oluyorum offf beni çıldırtıyorlar ya:KK52:

Neeeee:KK53:Ben tek kısa kollu baby ve uzun kollu tek penye...yelek bile yokkk..arkadasım çok terlemez mı yaraa..terketmek hasta eder Allah muhafaza

saol cnm aminnn

şu kış geçse bebişler rahatlasa
bnmki üsütünü çok açıyor maalesef..:S
tulum kalın yaa istemiyorr onu.
ağlıyor uyumuyor oo zaman.

başka çözümü olan varmı

bu arada dün doktor tarttı 11.250 çıktı.

Son düzenleme:
aa resimler silinmiş kızlarrr

bu arada oğlum hasta gene. bu kış 3. hastalığımız ve 3. antibiyotiğimiz:S

geçmiş olsun canım

Neeeee:KK53:Ben tek kısa kollu baby ve uzun kollu tek penye...yelek bile yokkk..arkadasım çok terlemez mı yaraa..terketmek hasta eder Allah muhafaza

canım öylede ince olmaz mı öyle ben bile üşürüm birde benimki terlemiyor ki:44:
saol cnm aminnn

şu kış geçse bebişler rahatlasa
bnmki üsütünü çok açıyor maalesef..:S
tulum kalın yaa istemiyorr onu.
ağlıyor uyumuyor oo zaman.

başka çözümü olan varmı

bu arada dün doktor tarttı 11.250 çıktı.

canım benimki de ilk başlarda uyumuyordu tulumla alıştırdım mecburen çünkü gecenin bir vakti beşiğinde ayağa kalkıp oynuyor bazen müdahale etmiyorum en azından üşümemiş oluyor, maşaallah canım kuzuya,benimkine artık her gören zayıf diyor ilk üç ay çok iyiydi demek ki sütüm yarıyordu sütüm azalınca kilosuda azladı ne yapacağımı şaşırdım geçen tarttım 8,800 dü 8,5000 olmuş geri dünde kayınpederim bacaklarına gösterip kzım buraları doldur biraz dedi ben napıyım baba ben yediriyorum çok hareketli bir saniye durmuyor ki dedim kayınvaldemde sen güzel bakıyorsun kızım her şeyini yediriyorsun yapısı öyle dedi:KK9:

X