- 24 Haziran 2011
- 325
- 0
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.561
Allah kolaylık versin canım,çok zor biliyorum ama her iki kuzunun da sana özellikle de moralinin düzgün olmasına ihtiyaçları var,bu dönemde tekrar hamileliğini öğrenenler ilk başka bir bocalama ve şaşkınlık yaşıyorlar ama biraz zaman geçince ,hele ki o minnoşu da kucaklarına aldılar mı,iyi ki olmuş diyorlar,hayırlı olsun canım şimdiden...duygularim suan cok karmasik oglum henuz 9.5 aylik ve ben hamileyim ustelik okula devam etmem gerekiyorr.hamilleik ve dogum sonrasi oglum biras daha buyusun diye beklemistim onumuzdeki ay egitimime devam etme karari almistim.suan cok moralim bozuk.hic beklemedigim bi durumun icindeyim.
canım ben sadece ilk ayında taktım şapkayı,çok terleyen bir bebek benim ki,normalde arkadaşın bebeği var lahana gibi üst üste giydirir,ben gün içinde çıtçıtlı bady sinin üstüne sadece penye ya da gömlek giydiriyorum,uyanınca da 10-15 dk yelek giydiriyorum ,sadece yelek bile yarım saat kalsın tepeden tırnağa su içerisinde kalıyor,gece de sadece biraz kalın polar pijama giydirip üstünü örtüyorum o kadar...kızlar bir de hep sormak isteyip te unuttuğum geceleri şapka takıyor musunuz bebeklerinize? ben takmıyordum ev ne kadar sıcak olursa olsun geceler soğuk olduğu için acaba üşüttük mü diye de düşünüyorum. artık tulum da giydirmeye başladım iş işten geçtikten sonra aklıma geldi tabi evde tulum olduğu.
geçmiş olsun canım,umarım ciddi birşey yoktur,ne güzel en azından annen yanında ve için rahat,bol bol uzan dinlen canım...canım seni en iyi ben anlarım 10 haftalık hamileyim şu an.ilk başta çok üzüldüm,korktum.bebişime yatamam diye sıkıldım ama şimdi kabullendim.gerçi bu hafta kanamam oldu canım çok sıkkın doktor 1 hafta rapor verdi kuzumu kucağıma alamıyorum alahtan annem bizde o ilgileniyor.allah sağlıkla kucağımıza versin inşallah önemli olan bu.