2011 Nisan Anneleri

canım yürüteç 8 aydan sonra kullanılıyo daha erken ondan yürüyememiştir .ben almayı düşünüyorum valla bu kadar ince düşünerek biz helak olcaz en azından vakit geçirir.bazen eskileri dinlemek lazım

evet dediğin gibi mutfağa 2 dakikalığına gidince ağlamıyor
ben bugün az yürütece koydum ama hep halıya takılıyor halı olmazsa gidecek yani ben de çok bırakılmamasından yanayım ama biraz bıraktım mutfaga aldım bulaşık makinasını açtım hemen yanına koşuyor poşetleri elliyor bu gidişle ortalığı karıştırmaya başlar

mrb kızlar kızım bu ara hastalıgından dolayı ıştahsız zorla yedrmeye çalışıyorum gun boyu ona yıycek bışeyler hazrlıyorum ama çöpe gıdıyor

mrb kızlar kızım bu ara hastalıgından dolayı ıştahsız zorla yedrmeye çalışıyorum gun boyu ona yıycek bışeyler hazrlıyorum ama çöpe gıdıyor

çok geçmiş olsun,bizim de bugün yemekle aramız yok,hem ağzını açmak istemiyor hem de yediği iki lokmayı kusuyor,arada emdiğiyle kalıyor,uykusu da yok 10-15 dk bir bağırarak uyanıyor,şu anda öyle başım ağrıyor ki anlatamam,günün stresi beni çok zorladı

sağol canım dışlerındendır belkı bılırım o stresı ben benımkının her zamankı halı hıç uyumaz gunduz ıkı gundur ılaçların etkısınden dolayı uyuyor gunduz çok şaşkınm uyuyunca ozgurmuşum gıbı gelıyor

kızlar merhabaaa hepınızeee bebıslerede mucuk mucukkk....
benım kızımında gece uykusu bzuldu demekkı herkezde bu zamanlar bolee.. buarada benım kız bıyere tutunarak durabılıo cok az tabı yanı tay tay yapıoruz:))

kızlar merhabaaa....
bizimde 2 dişimiz çıktı uzamaya başladılar kızımın pirinç tanecikleri....şimdi de 3. dişi patlattı ama diş heüz çıkmadı....yırtık görünüyo sadece

kızlar merhabaaa....
bizimde 2 dişimiz çıktı uzamaya başladılar kızımın pirinç tanecikleri....şimdi de 3. dişi patlattı ama diş heüz çıkmadı....yırtık görünüyo sadece

maşallahh kuzucugaa bızde tık yok dısle ılgılı sadece hırslı hırslı ısrıo herseyı..

cnm asya da 3 4 kez kaka yapıyor acaba diş midir 2 haftadır böyle

maşaallah cimcimeye
kızlar merhabaaa....

maşaallah kuzuyadarısı bize ama ortada halen diş yok,huysuzluk var

bizde de henüz diş yok ama herşeyi ağzına götürüyor ısırıyor geceleri 1 kez kalkardı dün gece 4 kez filan kalktı hele 2 de kalktığında faltaşı gibiydi 4 te yattı

kızlar yoğurdu mayalıyoruz ya mayaladığımız yoğurttan mı 1 tatlı kaşığı bırakmak lazım diğer gün yapacağımız yoğurt için yoksa yine hazır yoğurttan mı mayalıyorsunuz?
bir de ben tatlı kaşığı ile yediriyorum ama büyük geliyor her tarafı batırıyor kızım sizler çay kaşığı ile mi tatlı kaşığı ile mi yediriyorsunuz?

bizde de henüz diş yok ama herşeyi ağzına götürüyor ısırıyor geceleri 1 kez kalkardı dün gece 4 kez filan kalktı hele 2 de kalktığında faltaşı gibiydi 4 te yattı
benımkınnde sagı solu bellı olmuyor çok kalkardı ıkı haftadr ıkı gecedrde bır kere kalktı.

ben her gun mayalamıyorum ıkı gun yedırıyorum ayır bence.bellı olmuyor hangısı o an rahatıma gelıyorsa onla yedırıyorum

dün gece asya sürekli uyanıp ağladı fazla da emmedi emziğini istedi tekrar uyudu sabahı zor ettik kızlar diş midir acaba doktorumuzu aradık tüm randevuları dolu sağlık ocağı dişin geldiğini anlar mı ne yapsam bilemedim şimdi zorla uyuttum kaç gündür huysuz sinirlerim yıprandı

bizde yaklasik bi aydir saat basi uyaniyoruz bu donemde boyle oluyor demekki saglik ocaginda anlarlar ben gostermistim ve geldigini solediler yaklasik bi hafta sonrada patladi zaten iki minik dis alttan...

bebisleriniz uykuya kendi kendine dalabiliyor mu; biz pusette bi ileri bi geri yapmadan uyuyamiyoruz ... kollarim kas yapti artik :)

nerdeeeeee,, ayaklrımda derman kalmadı..bazen yataga uzanıoz saclarıyla oynuyorum dalar gıbı oluo hemen gozler acılıooo ama ogrencekler dayanmalıyızzzz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…