-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.601
aynen bizimki de çok salyalı kaç aydır :)))4 aydan bu yana üstü sırılsıklam zaten:)
sağol canım ne bilim işe de başlayacağım ya aç kalacakmış gibi geliyogecmis olsun asilar icin; benim oglumda hala 2 saatte bir emiyor ek gidalara baslamis olsak da ... ve hatta memede uyuyor sadece ...
umarım çabuk atlatmışsındır canım ek gıdalara geçtik evet ama hala emiyo sekmeden iki saatte birgeçmiş olsun biz de dün yaptırdık ve aşırı mızmızdık bugün,inşaallah çabuk atlatırlar,allah kolaylık versin bu arada ek gıdalara geçmediniz mi?
ah canımmm hayırlısı olsun darısı bizimkilerin başına inşallah hepsi ağrısız bilemeden çıkartırlar dişlerini yaateyzelerı kızımın bugun dışi çıktı.ıkı gundur yemek yerken kaşıgı ısrıyordu bugunde ses geldı bır baktım dışı çıkmış çok mutlu oldum
yeni bir yer yeni bir ev inşallah sana güzel yepyeni ilişkiler getirir herşey orda gönlünce olur canım oğluna sarıl ondan destek al onlar her sıkıntıyı alıyo çünküSelam kızlar bu şehirden son kez yazıyorum gidiyoruz memelekete yerleşiyoruz ağlasamda sızlasamda olan oldu iki günde ev topladım çok yorgunum gerginim ama oğlumu seviyorum:) iyi ki var artık sinirlenmiyorum kuzuma:)
teyzelerı kızımın bugun dışi çıktı.ıkı gundur yemek yerken kaşıgı ısrıyordu bugunde ses geldı bır baktım dışı çıkmış çok mutlu oldum
hayırlısı olsun dişleiniz kızlar darısı başımıza.benim merak ettiğim ilk başta alt ön dişleri mi çıkıyor?selam kızlar..bizim de önceki gün akşam diişimiz çıktı..metal kaşıkla yediriodum bişeyler çıt diye ses geldi :)bi baktım incicik..darısı başınıza..biz de belirti çoktu aslında ama dr daha yok gibi demişti..
kızlar bide ek gıda olayında kendinizi çok yıpratmayın yemiyo diye..bu süreç zaten alışma süreci..adı üstünde ek gıda..eğer emiyorsa esas gıda gene anne sütü olmalıdır..iştah kapatır az emsin diye düşünmeyin..gene sık sık emsin bebişler ...ek gıdaya da alışmaya çalışsınlar..ama eğer sütünüz de varsa abartmaya gerek yok..kahvaltı yoğurt ve meyve yeterli bence..doyuyorsa muhallebiye gerek yok..ama tabi yetmiyorsa verilebilir..ben kahvaltıyı da mamayla vermiyorum tek tek..emiyor nasılsAbulamaç yapmaya gerek yok mamayla o süt ihtiyacını benden alıyo..tabi tek tek yedirmek daha meşakkatli ama olacak..kolay dağil..sabır istiyo herşey..9. aya kadar düzene girmediği oluyormuş..kendimizi yıpratmayalım..bazı bebekler iştahsız olyuo emmek bile istemiyorlar..buda yaradışıl diye düşünüyorum..zorlamayın istediği kadar yesin..sağlıklı olsunlar yeterki..bide damak zevkleri oluyo bebiklerin..sevdiği şeyleri bulmaya çalışın..mesela ekşiyi de seviyor olabilir benim kızım domates suyunu çok seviyo..içine ekmek ufalayıp yediriyoum..hoşuna gidio hem de vitamnli..hepimize kolay gelsin..sağlıklı günler bebişlerinizle...
cnm hayırlısı ile git inş. hakkınızda iyi olurSelam kızlar bu şehirden son kez yazıyorum gidiyoruz memelekete yerleşiyoruz ağlasamda sızlasamda olan oldu iki günde ev topladım çok yorgunum gerginim ama oğlumu seviyorum:) iyi ki var artık sinirlenmiyorum kuzuma:)
maşallah nasıl yanio beyazlıklar diş değil onlar oluyo biz tecrübeliyiz ordan biliyorum benim kızım 21 nisan doğumlu ama yedi tane dişimiz var şimdiden
kızlar bugün kızıma bayramlık elbise aldık çok güzel oldu
bir de aventin saklama kaplarından aldım cam bulamazsınız dedi satıcı plastik almıycaktım ama %o bpa ibaresini görünce aldım lazım oluyor bir yere gidince evden yoğurt, çorba, püre gibi bir şeyler götürmek için iyi olur diye düşündüm en sonunda çanta da aldım şöyle büyükçene önceden işe yaramaz diye düşünüyordum ama gerekli gerçekten kızımın eşyaları maması biberonu herşey ortada kalıyor öbür türlü
sağolasın cnm herşey onlar içinhepsini de iyi günlerde güle güle kullansın cimcimem
benimkide çok uyanıyor bu aralar önceden 1 kez uyanıyordu hele 2 gün önce her saat başı uyandı diyebilirim ama herkesin aynı herhaldemerhaba benim oglum 16 nisan dogumlu ve alt iki disi gelmeye basladi tabi huzursuz bir donemde basladi boylece... gecede 2 kere uyanan cocuk simdi saatbasi uyaniyo bakalim ne kadar surecek bu durum.... bi de tam doymadigindan o kadar cok uyandigini soyluyorlar ama hazirladigim hic bir seyi 3 5 kasiktan fazla yemiyor onu da turlu oyun ve saklabalikla yiyo zaten :) allah hepimize kolaylik ve bol sabir versin ...
maşallah kızına. benim kızımda anne, mama, baba, eeeee gibi şeyleri söylüyorkızlarr dün kızım 2 kez baba dedii..
sağolasın cnm herşey onlar içinhepsini de iyi günlerde güle güle kullansın cimcimem
benimkide çok uyanıyor bu aralar önceden 1 kez uyanıyordu hele 2 gün önce her saat başı uyandı diyebilirim ama herkesin aynı herhaldemerhaba benim oglum 16 nisan dogumlu ve alt iki disi gelmeye basladi tabi huzursuz bir donemde basladi boylece... gecede 2 kere uyanan cocuk simdi saatbasi uyaniyo bakalim ne kadar surecek bu durum.... bi de tam doymadigindan o kadar cok uyandigini soyluyorlar ama hazirladigim hic bir seyi 3 5 kasiktan fazla yemiyor onu da turlu oyun ve saklabalikla yiyo zaten :) allah hepimize kolaylik ve bol sabir versin ...
maşallah kızına. benim kızımda anne, mama, baba, eee eee gibi şeyleri söylüyor tabii her zaman söylemiyor bunları arada yakalarsam duyuyorumkızlarr dün kızım 2 kez baba dedii..
kızlarr dün kızım 2 kez baba dedii..
kızım hastalandı(
dun burnu aktı halsız gıbıydı gece hıç uyuyamadı ınledı yavrum sabh dr soguk algınlıgı gttk kulagı ıltıhaplanmış ateşlendı antıbıyotık kullancam dıye çok uzuluyorum.bır haftadır da sokaga çıkmıyorum bu hafta 2 kere yıkadım okadar ozen gosterıyorum yıne de hastalandı
çok geçmiş olsun
sağolasın cnm herşey onlar için
benimkide çok uyanıyor bu aralar önceden 1 kez uyanıyordu hele 2 gün önce her saat başı uyandı diyebilirim ama herkesin aynı herhalde
maşallah kızına. benim kızımda anne, mama, baba, eee eee gibi şeyleri söylüyor tabii her zaman söylemiyor bunları arada yakalarsam duyuyorum
bir de çok çığlık atıyor
kızım hastalandı(
dun burnu aktı halsız gıbıydı gece hıç uyuyamadı ınledı yavrum sabh dr soguk algınlıgı gttk kulagı ıltıhaplanmış ateşlendı antıbıyotık kullancam dıye çok uzuluyorum.bır haftadır da sokaga çıkmıyorum bu hafta 2 kere yıkadım okadar ozen gosterıyorum yıne de hastalandı
maşallah kuzucuklarakızlarr dün kızım 2 kez baba dedii..
kızım hastalandı(
kızlar teyzem kızıma yürüteç verdi ben çok istemedim çünkü doktorumuz pek önermedi yürüteçi. ama annem teyzem filan aman ne olacak hepiniz bindiniz diyor eskiler pek doktorların söylediklerini takmıyor neyse ben de madem verdi alayım dedim ayıp olmasın diye çok fazla bindirmem diye düşündüm dün akşam bindirdim halıları filan çektim bayağı gidiyor ama fazla bindirmeyi düşünmüyorum
sizler ne düşünüyorsunuz yürüteçe koyuyor musunuz veya koyacak mısınız?
kızlar benim kızım 1haftadır çok huysuz sadece geceleri zor uyuyo ve çok sık uyanıp ağlıo ağzında salyası yok ama çok gazı var ve günde 5 6 kez kaka yapıo ishal gibi dr tahlil yaptı dişlerindendir dedi dişleri kabarık ama çıkıcak gibi değil sanki sizce dişleri olabilir mi sabırsızlanıorum dişleri için..
kızlar teyzem kızıma yürüteç verdi ben çok istemedim çünkü doktorumuz pek önermedi yürüteçi. ama annem teyzem filan aman ne olacak hepiniz bindiniz diyor eskiler pek doktorların söylediklerini takmıyor neyse ben de madem verdi alayım dedim ayıp olmasın diye çok fazla bindirmem diye düşündüm dün akşam bindirdim halıları filan çektim bayağı gidiyor ama fazla bindirmeyi düşünmüyorum
sizler ne düşünüyorsunuz yürüteçe koyuyor musunuz veya koyacak mısınız?