2011 Nisan Anneleri

kızlar yoğurdu mayalıyoruz ya mayaladığımız yoğurttan mı 1 tatlı kaşığı bırakmak lazım diğer gün yapacağımız yoğurt için yoksa yine hazır yoğurttan mı mayalıyorsunuz?
bir de ben tatlı kaşığı ile yediriyorum ama büyük geliyor her tarafı batırıyor kızım sizler çay kaşığı ile mi tatlı kaşığı ile mi yediriyorsunuz?

ben de 2 günde bir mayalıyorum ve mayaladığım yoğurtla yapıyorum tekrarını.
bir de ben de kaşık sıkıntısı yaşamıştım bi de bizimki yerken heyecan yapıp kaşığı tutuyor ittiriyor damağı acıyordu. wee nin silikon mama kaşığı var yumuşak ucu. 2li satılıyor. bütün marketlerde var. ikisi 5-7 lira civarı ben çok rahat ettim tavsiye ederim.

gece uykusunda biz de sapıttık iyice babayla nöbetteyiz saat başı. 4 e kadar uyanmadan uyuyor ondan sonra yarım saate bir kımıl kımıl gözler kapalı ama yatmak istemiyor. gece yatmadan önce rezene çayı içiriyorum 40 cc kadar bir de arkadaşım tavsiye etti diş derdidir diye caljel diye bir jel. gece kalkınca bir kere damaklarına sürüyorum az bişey elime alıp.rezene mi yoksa jel mi bilmiyorum ama 3 gündür uyansa da geçen haftaki gibi en azından acı acı ağlamıyor kuzum. deneyin isterseniz

kızlar yoğurdu mayalıyoruz ya mayaladığımız yoğurttan mı 1 tatlı kaşığı bırakmak lazım diğer gün yapacağımız yoğurt için yoksa yine hazır yoğurttan mı mayalıyorsunuz?
bir de ben tatlı kaşığı ile yediriyorum ama büyük geliyor her tarafı batırıyor kızım sizler çay kaşığı ile mi tatlı kaşığı ile mi yediriyorsunuz?

tatlı kaşığıyla yediriyorum canım mayaladığım yoğurttan ayırıp mayalıyorum.

kızım bugun 7 aylık oldu ben hala regl olmadım gitti
sende stres yapıyomu canım ben 2,5 aylıkken falan oldum ama ria taktırdıgım için ara kanamalarım oluyo bakalım düzene gircekmiş umarım

bizde yaklasik bi aydir saat basi uyaniyoruz bu donemde boyle oluyor demekki saglik ocaginda anlarlar ben gostermistim ve geldigini solediler yaklasik bi hafta sonrada patladi zaten iki minik dis alttan...

bizde yaklasik bi aydir saat basi uyaniyoruz bu donemde boyle oluyor demekki saglik ocaginda anlarlar ben gostermistim ve geldigini solediler yaklasik bi hafta sonrada patladi zaten iki minik dis alttan...

benim oğlum çok uykusuz bir bebek 2 aydır falan saat başı uyanıyo bugünlerde de 5.30 gibi kalkıyo tekrar saatlerce uyanık kalıyo çok zorlanıyoruz eşim ve ben uykusuzluk yorgunluk artık beşiğini sallayıp emzirmektem sağ kolum bitik çok dertliyim:KK50: inşallah düzelirler

ben daha once bebedorun kasıgını aldım,annemlerde unutunca marketten wee nınkını aldım cok beyendım.kızım da sevdı ve corbalrıını daha guzel yıyo.bıraz cukurca oldugu ıcın dokulmuo..kesınlıkle wee...

bebedru

kızlar bebişlerinizin üstüne gece ne örtüyorsunuz.uyku tulumu giydirdim terletti.içi elyaf kundağını örtüyorum terliyor.gece boyunca sırtına bez koyuyorum.yinede teri soğuyor.ne yapcağımı bilemedim.kızımı hasta etmekten korkuyorum.evim kombili oda sıcaklığı 24 25 derece oluyo

kızlar bayramınız mübarek olsun
iki gündür giremedim temizliğimi anca bitirdim kızımdan fırsat kaldıkça temizlikle uğraştım
herkese hayırlı bayramlarrrrrr....

Son düzenleme:
hepinize iyi bayramlar kızlar size bişiy sorucam lütfen cvplayın kızım 7 ayını bitiricek hala tek başına oturamıo sizinkiler oturuo mu yada ne zaman başladı...

hepinize iyi bayramlar kızlar size bişiy sorucam lütfen cvplayın kızım 7 ayını bitiricek hala tek başına oturamıo sizinkiler oturuo mu yada ne zaman başladı...

canım benimki 6,5 ay olmak üzere oturabiliyor...ancak bu bebekten bebeğe değişiyor,9 aylıkken bile yeni oturan var,bildiğim kadarıyla 9 aydan sonra da oturmuyorsa o zaman bir kontrole götürmek gerekiyor,hem oturmak öyle birşey ki 1 hafta sonunda bile birden desteksiz oturmaya başlayabiliyorlar,fiziksel gelişiminde bir sıkıntı yoksa,ayına göre vermesi gereken tepkileri veriyorsa,gülücükler saçıyorsa boş yere endişelenme

herkezin bayramı kutlu olsun
kurban nedense bana ayram gibi gelmiyor.
çok yorgunluk oluyor
kurbandı misafirdi derken yoruluyorum.
bu arada oğlum geçen gün sağlık ocağına gitmiştim, orda tarttırdım gitmişken.
9600 olmuş. 7 ay 25 günlüktü o zaman.
maşallah iyi gidiyoruzz

herkezin bayramı kutlu olsun
kurban nedense bana ayram gibi gelmiyor.
çok yorgunluk oluyor
kurbandı misafirdi derken yoruluyorum.
bu arada oğlum geçen gün sağlık ocağına gitmiştim, orda tarttırdım gitmişken.
9600 olmuş. 7 ay 25 günlüktü o zaman.
maşallah iyi gidiyoruzz

maşallah paşama:nazar::nazar::nazar:

canım benimki 6,5 ay olmak üzere oturabiliyor...ancak bu bebekten bebeğe değişiyor,9 aylıkken bile yeni oturan var,bildiğim kadarıyla 9 aydan sonra da oturmuyorsa o zaman bir kontrole götürmek gerekiyor,hem oturmak öyle birşey ki 1 hafta sonunda bile birden desteksiz oturmaya başlayabiliyorlar,fiziksel gelişiminde bir sıkıntı yoksa,ayına göre vermesi gereken tepkileri veriyorsa,gülücükler saçıyorsa boş yere endişelenme

teşekkür ederim canım evet ayakta dimdik duruo yerde yuvarlanıo gülüo destekli oturuo ama desteksiz oturmayınca korktum teşekkür ederim..

kızlar artık huzursuzluğumuz,uykusuzluğumuz hat safhada,oğluşum çok keyifsiz ve zorla gülücük saçıyor,gece 40 lı bebek gibiyiz çok sık uyanmaya başladık,lütfen biri bana bu durum geçici desin:KK43:(

nasılsınz kızlarr kımsecıkler yok yıne bayram yorucu gectı.
kızım da bu ara çok şımardı baba delısı baba baba deyıp duruyor,nay nana nay dıcez alkışlıycaz sureklı oyle oynamak ıstıyor kestıgımz an kendını sıkıp aglıyor, elımızden tutup adım atmak ıstıyor,çelık kapıyı gorunce heycanlanıyor kapıyı açtıgımz an çıglık çıglıga dışarı çıkmak ıstıyor ıçerı gırınce aglıyor cadı bızı parmagında oynatıyor resmen :emir_bebek: sızın bebışler ne alemdeler

nasılsınz kızlarr kımsecıkler yok yıne bayram yorucu gectı.
kızım da bu ara çok şımardı baba delısı baba baba deyıp duruyor,nay nana nay dıcez alkışlıycaz sureklı oyle oynamak ıstıyor kestıgımz an kendını sıkıp aglıyor, elımızden tutup adım atmak ıstıyor,çelık kapıyı gorunce heycanlanıyor kapıyı açtıgımz an çıglık çıglıga dışarı çıkmak ıstıyor ıçerı gırınce aglıyor cadı bızı parmagında oynatıyor resmen :emir_bebek: sızın bebışler ne alemdeler

ay cnm aynı bizim kız da öyle her dediğini yaptırıyor görenler bu sizi ele geçirmiş diyor babayı gördümü deliriyor biz aynı odada yatıyoruz eşim uyanıp tuvalete giderken asya görmesin diye emekleye emekleye gidiyor yoksa uyutmuyor babayı

X