2011 Nisan Anneleri

selam kızlar..bizim de önceki gün akşam diişimiz çıktı..metal kaşıkla yediriodum bişeyler çıt diye ses geldi :)bi baktım incicik..darısı başınıza..biz de belirti çoktu aslında ama dr daha yok gibi demişti..

kızlar bide ek gıda olayında kendinizi çok yıpratmayın yemiyo diye..bu süreç zaten alışma süreci..adı üstünde ek gıda..eğer emiyorsa esas gıda gene anne sütü olmalıdır..iştah kapatır az emsin diye düşünmeyin..gene sık sık emsin bebişler ...ek gıdaya da alışmaya çalışsınlar..ama eğer sütünüz de varsa abartmaya gerek yok..kahvaltı yoğurt ve meyve yeterli bence..doyuyorsa muhallebiye gerek yok..ama tabi yetmiyorsa verilebilir..ben kahvaltıyı da mamayla vermiyorum tek tek..emiyor nasılsAbulamaç yapmaya gerek yok mamayla o süt ihtiyacını benden alıyo..tabi tek tek yedirmek daha meşakkatli ama olacak..kolay dağil..sabır istiyo herşey..9. aya kadar düzene girmediği oluyormuş..kendimizi yıpratmayalım..bazı bebekler iştahsız olyuo emmek bile istemiyorlar..buda yaradışıl diye düşünüyorum..zorlamayın istediği kadar yesin..sağlıklı olsunlar yeterki..bide damak zevkleri oluyo bebiklerin..sevdiği şeyleri bulmaya çalışın..mesela ekşiyi de seviyor olabilir benim kızım domates suyunu çok seviyo..içine ekmek ufalayıp yediriyoum..hoşuna gidio hem de vitamnli..hepimize kolay gelsin..sağlıklı günler bebişlerinizle...

Selam kızlar bu şehirden son kez yazıyorum gidiyoruz memelekete yerleşiyoruz ağlasamda sızlasamda olan oldu iki günde ev topladım çok yorgunum gerginim ama oğlumu seviyorum:) iyi ki var artık sinirlenmiyorum kuzuma:)

Selam kızlar bu şehirden son kez yazıyorum gidiyoruz memelekete yerleşiyoruz ağlasamda sızlasamda olan oldu iki günde ev topladım çok yorgunum gerginim ama oğlumu seviyorum:) iyi ki var artık sinirlenmiyorum kuzuma:)

hadi bakalım canım hayırlısı olsun..belki de herşey düşündüğünden çok farklı olur..iyi düşün iyi olsun..zaten artık gidiyosunuz kötü düşünceleri aklından sil..güle güle..

teyzelerı kızımın bugun dışi çıktı.ıkı gundur yemek yerken kaşıgı ısrıyordu bugunde ses geldı bır baktım dışı çıkmış çok mutlu oldum

maşallah bebişlere,sizin de dişiniz hayırlı olsun,kızlar her ikinize de bir sorum var:diş çıkacağı zaman kabarıp beyazlayıp öyle mi çıkıyor,yoksa 2 gün öncesinde bile birşey yokken hooooop geliyor mu?
hayırlısı olsun arkadaşım,herşey çooook güzel olacak belki de,buna inan sen
geçmiş olsun ve allah kolaylık versin

Son düzenleme:

canım valla bizim kız ağzını pek açmaz o yüzden anlamadım..ama kızım 5 gün ateşli yattı dr a gittik diş değil daha gelecek gibi durmuyo dedi..bi hafta sonra çıktı..doktor bile anlamadı yani..bizim baya sıkıntılı geldii dişimizz...zaten kızımın artık huyu da değişti..geceleri sık uyanıyo..huzursuz uyuyo..emip devam ederdi çoğu zaman tekrar ayağıma alıyorum..zor oluyo ama olacak..sanırım bizim dişler bizi biraz yoracak..

bizimde iki gecedir uyanınca bir çığlık tekrar uykuya dalması zor oluyor ben aşıdan diye düşündüm ama diştir inş,tabii bugünkü diş kontrolünde de birşey yoktu

sağol canım.cmt kontrole gtmıştık drumz dışlerınz çıkıyor dedı ben baktıgımda bışe anlamadım ıkı gun once beyazladıgını gordum ertesı gun çıktı

sağol canım.cmt kontrole gtmıştık drumz dışlerınz çıkıyor dedı ben baktıgımda bışe anlamadım ıkı gun once beyazladıgını gordum ertesı gun çıktı

canım bu beyazlayan yer tam dişin çıktığı üst nokta mı?bizimkinin diş eti alt kısmında 2 beyazlık var ama 2 haftadır aynı hizada(amma taktım bu diş işine,kızım 4,5 aylık-oğlum 9 aylıkken çıkarmıştı da)

o beyazlıklar diş değil onlar oluyo biz tecrübeliyiz ordan biliyorum benim kızım 21 nisan doğumlu ama yedi tane dişimiz var şimdiden

o beyazlıklar diş değil onlar oluyo biz tecrübeliyiz ordan biliyorum benim kızım 21 nisan doğumlu ama yedi tane dişimiz var şimdiden

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Nisan Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Nisan Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

nisananneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Nisan Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Nisan Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

alt kısım canım.salyaları çogaldımı benmkı ıslatıyordu ustunu

alt kısım canım.salyaları çogaldımı benmkı ıslatıyordu ustunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…