2011 Nisan Anneleri

hepinize iyi bayramlar kızlar size bişiy sorucam lütfen cvplayın kızım 7 ayını bitiricek hala tek başına oturamıo sizinkiler oturuo mu yada ne zaman başladı...
benim kızım da 8 nisan doğumlu desteksiz oturamıyor bence çok sorun yapma yavaş yavaş oturacak kuzucuklar
maşallah oğluşuna
kızlar artık huzursuzluğumuz,uykusuzluğumuz hat safhada,oğluşum çok keyifsiz ve zorla gülücük saçıyor,gece 40 lı bebek gibiyiz çok sık uyanmaya başladık,lütfen biri bana bu durum geçici desin(
aynen çok sık uyanmaya başladık bizde önceden gece 4 te 1 kez uyanırdık şimdi saat başı uyanmaya başladık
bizim kızda baba ba ba deyip duruyor hele bayramda baba diye bir çığlık atışı vardı eşim traş oluyordu banyodan bi çıkışı var ne dedi bu diye yani bayramda baba baba dedikçe eşim mest oldu :)
bizim kızda babacı

kızlar artık huzursuzluğumuz,uykusuzluğumuz hat safhada,oğluşum çok keyifsiz ve zorla gülücük saçıyor,gece 40 lı bebek gibiyiz çok sık uyanmaya başladık,lütfen biri bana bu durum geçici desin(
Biz de aynıyız cnm saat başı uyanır olduk herşeyi dişe yorduğumuz gibi bunu da ona yoruyoruz:)
Umarım öyledir...

bugün de ara ara kusmalarımız var ve ishaliz
Çok geçmiş olsun cm umarım en kısa zamanda atlatırsınız

Bayramda hanımefendi alıştı kalabalığa şimdi odada tek kalmak istemiyor wc ye bile gitsem çığlık çığlığa inş. geçici bir durumdur aksi halde beni zor günler bekliyor

selam anneler herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. bizim paşa daha dillenmedi ama çığlık atmaktan sesi kısıldı sesi kesilmiş horoz gibi aynı ehee:))
sakkucuk canım çok geçmiş olsun inşallah toparlar en kısa zamanda biz de 10 gün falan öyleydik ama yavaş yavaş azaldı gene gece 2-3 normale döndü ve hatta hala inanamıyorum ama bu gece hiç uyanmadı sabah inanamadım şaka gibi gerçekten:))
biz de bayrama gittiğimizden beri memeye taktk kafayı. gündüz ağzına almayan çocuk yarım saatte bir emmek istiyor. yemekleri de artık yattığı yerden yemeyi kabul etmiyor oturacakmış paşam:)) bu arada şu meyve filelerinden aldım bayıldı kafayı yedi resmen:) tek kötü haberimiz ayakta ve kucakta sallanmak istemiyor artık. bugün 2 kere karyolasında yarım saat sallaya sallaya ancak uyudu her gün bir başka alem iyice soytarı etti bunlar bizi

hepinize teşekkürler kızlar,uykusuzluktan sersem gibiyim,tek ümidim bu gece rahat uyuması,bugün şükür kusmadık,ama sadece mama ve meme verdim iyice yemekten tiksinmesini istemiyorum,inşallah en kısa zamanda toparlar bu 3 günde 400 gr vermiş kuzucum

canım bizimkide bir süre öyle idi gece yatarken sekerli seyler vermemeye calış gece mamasını tavsiye ederim karnı tok olunca uyanmıyor bizimki

bnm kızmda çok sık uyanmaya başladı gunduz zaten toplasan 1,5 saat zorla anca uyuyor ne gecem var ne gunduzum halıyle gergın ve sınırlı oluyorum hala regl olamadım .kızm hep kucak ıstıyor yerde salıncakta hıç bışeyde durmuyor ılla dıp dıbe olcaz hafta sonu mama sandalyesyle yuruteç alcam bakalım bu çozucek mı ışı.
anason ver uyusun dıyorlar bende çocugu uyuştrmak ıstemıyorum drunada sordum verırsen çok verme dıyor

ben arada bir yürütece koyuyorum bindirdiğimde sanki dünyalar onun oluyor gülücekler atıyor bıraksan hep orada duracak tabi ben az koyuyorum

kızlar sebze çorbasına tuz atıyor musunuz benim kızım çorba yemiyor e tabi tatsız tuzsuz ben olsam ben de yemem iki gündür kemik kaynatıp suyunu çorbaya katmaya başladım biraz tat geldi ama tuz atmayınca yine çok güzel olmuyor biraz atsak olmaz mı acaba?

bir de kızlar bazı günler d vitamini ve demir ilaçlarını vermeyi unutuyorum sizler eksiksiz veriyor musunuz?

ben tuz yerine 1 nohut büyüklüğünde ev yapımı salça koyuyorum,salça zaten hafif tuzlu oluyor ve lezzet veriyor,neticede az da olsa domates tattırıyoruz alerjisi ve reflüsü yoksa tabiki(ben 3-4 gündür çorba da veremiyorum tabii,ishal ve kusmaları var) vitaminini düzenli veriyorum ama demir damlasını verip vermemekte kararsızım,zaten kabızlığımız vardı iyice kabız olsun istemiyorum,aslında en doğrusu kan tahlili yaptırıp eksik varsa öyle vermek herhalde...cümleleri nasıl kurdum farkında değilim,kafam çok karışık,oğluşum sürekli kusuyor3 gündür...eskileri okuyanlar varsa benim büyük oğlum reflü hastasıydı ve en büyük korkum hatta kabusum bu bebişiminde aynı şeyleri yaşaması...hepinizin dualarını bekliyorum,inşaallah sıradan bir ishal ve buna bağlı kusmalardır,çooook korkuyorum

ben tuz kullanmıyorum.farklı çorbaları dene tavuk çorbası,yayla çorbası,tarhana,un çorbası bız artık bu çorbalara gectık

bende unutuyordum ama şimdı sabh kavlatısında mutlaka verıyorum kahvaltıyı hazrladıgımda onlarıda tepsıye koyuyorum

çok gecmış olsun canım

allah şifa versin inşallah değildir basit bir şeydir

ben de bugün şehriye çorbası denedim çok az tuz attım içti bayağı sevdi yoksa öbür türlü hiç içmiyor
bugün bende kahvaltıya başladım devam sütünün içine ekmek içi doğradım çok az da tuzu alınmış peynir maşallah yedi ben tattım beğenmedim ama kızım maşallah sevdi

selam kızlar;
kızım usuttu bayramda nezle oldu bencıller yuzunden.. kızlar kızım gunde 5 kere kaka yapıor ama ıshal gıbı deıl normal yapıor.anlamadım gıttı.gece kakak yapmayan kız dun gece 5 de kaka yaptı..suandada da hapsurduu:))

kızlar topikte önceden çok arkadaşımız vardı hepsi facebook tamı bunların yoksa bazıları hiç girmiyor mu ilk hamileyken 80 90 kişi vardık kimler face te merak ediyorum buraya ve face giren varsa yazsın lütfen

Cnm çoğumuz face teyiz...Buraya şu an girmeyen biçok arkadaş var face den konuşuyoruz...siz de gelin:):)

kızlar merhabalar,bugün keyfim biraz yerine geldi,çok şükür oğluşum kusmadı ve öğlene kadar(9:00-13:00)arası 4 kez kaka yapmıştı ve bir arkadaşımın da önerisiyle milupanın HN 25 ishal mamasını denedim,akşam üstü 1 kez daha yaptı ve şimdi çok şükür ishali duracak gibi...

Son düzenleme:
gecmış olsun canım.benm kızımda bayramda hastaydı pedıdusa başla hemen

çok ıyı.ıyı olmasına sevındım

mrblar
ben sebze çorbasına azda olsa tuz atıyorum.
zaten artık evde pişirdiğim herşeyden tatırıyorum
pilav,makarna, bütün çorbalar, semizotunu çok sevdi oğlum:)
geçen gün kahvaltısnı yaptırdım snrada köfte vardı yarısını yedi bi köftenin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…