- 24 Mayıs 2010
- 2.344
- 19
betuscugum...hayırlısı olsun cok sevındım benım bugun dr konturolum kalp atısını duyamayabılırız ama kesemızle tanısırız ıns...rabbım yardım etsın hepımıze..
hadi hayırlısı canım benim. Aminnnn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
betuscugum...hayırlısı olsun cok sevındım benım bugun dr konturolum kalp atısını duyamayabılırız ama kesemızle tanısırız ıns...rabbım yardım etsın hepımıze..
tamam canım yaptım zaten ama niyese gelen mslarda kalp oluşmaya başladı falan diyor ama bulantıarınız başladı falan diyor ama 4+2 de kalp oluşmaya başlar mı belirtilerimde daha başlamadı neyse belki doğrudur bakalım hayırlısı olsun
Canım SAT a göre haftalığını kendi seçiyo yani sistem öyle başka bir tarih giremiyosunndoktor farklı söylesede .Yani şimdide yapabilirsin.Ben bu hizmeti duyduğum an başlattım beklemene gerek yok bencee
Ne güzel ya bizim geçsede zaman bişey olmadan doktora gitsek daha çok vargünaydın kızlar dün bebeğimin kalp atışını gördüm allahım herkese nasip etsin inş.
Allah bizede nasip eder inşallah ve görürüz kalp pıtlarınıGünaydın arkadaşlar...Son 3 gündür kusmalardan dolayı giremedim nete.Dün kontrolüm vardı.Bebeğimizi görmek için.Hastaneye gittik...3 gündür 1 lokma yememiştim.Yediklerimin hepsini de anında kusmuştum nerdeyse.Artık adım atacak halim kalmamıştı:sinifsinif:.Sıra beklemeye başladık ama bayılmak üzereyim..O kadar kötüydüm.Eşime rica et beni öne alsınlar dedim.Hastanedekiler de panik oldu halimi görünce..Önce bebeği görelim sonra acile seruma dediler.Bebeğimizi gördük çok şükür.Kalbi pıt pıt atıyordu....Öyle güzel şeyler hissettim ki...Nasıl farklı bir duyguymuş...opuyorumnanaktan Sonra acile indik hemen...Serum taktılar..Kendime geldim biraz o zaman.Bir de doktorum bana dün 7+1 günlük hamilesin dedi...Otomatik hesaplayıcılarda 6+6 gösteriyordu...Doktorumun hesabı doğrudur sanırım değil mi?Tüm kalbimle diliyorum isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasip olsun inş...
Ne güzel canım allah sağlıcakla devam ettirsinarkadaslarrr bende mayıs annesı olucam inşaalh kaç kez denedık olmadı ve bgn öğrendım hamıleyım daha cok ufak 4 haftayı yenı gecmış keseyı görduk ama hafta tekrar gıtcemm inşaalh herşey yolunda gider allahım sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın herkese
seninde mi başlamadı benimde 4+2 yim daha sen kaç haftalıksınGünaydın Kızlarrrrrr Yaklaşık 1 Saattir Miğdem Kocaman Bir Sancı Ve Baskı Var
Daha Bulantılarım Başlamamıştı Acaba Bu Ağrı Bulantılarınmı habercisi eyvahedigeldismile
seninde mi başlamadı benimde 4+2 yim daha sen kaç haftalıksın
kızlar dra gittim kanımı verdim saat 2 gibi falan alırım.hala adette olmadım dünde yazmıştım ilk kan testi yaptırdıgım gün 36.9 çıkmıştı sonraki gün 36.7 bugünde 36.6 çıktı pek umudum kalmadı gibi sanki eşimede bişi belli etmek istemiyorum ama nedense içimdeki kıpırtı kalmadı gidip sonucu almasam ne çıktı die merak etmeme heralde die düşünüyorum kızlar.
başlasa bir dert başlamasa bir dert dimi gebelik devam etsinde başlamasada olur kanımcaSanırım Başlıyo Hafif Hafif Kendimi Kötü Hissediyorum bilmiyorumkismile 6+2 yim Ben Canım
canım değerlerine göre 2 günde iki kat artması gerekirken artmamış seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir bende yaşadım kimyasalı şu anda yine hamileyim ve o yüzden ben ,daha doktora gitmiyorum bile 7 haftalık olunca gitcem doktora ama şöyle düşün, bu düşük sayılmıyor zaten spermle yumurtalık anormal devam ettiği için ilerde sakat olacağından bebek şimdiden sonlanıyor her kadında oluyormuş o fakat farkında olunmuyormuşkızlar dra gittim kanımı verdim saat 2 gibi falan alırım.hala adette olmadım dünde yazmıştım ilk kan testi yaptırdıgım gün 36.9 çıkmıştı sonraki gün 36.7 bugünde 36.6 çıktı pek umudum kalmadı gibi sanki eşimede bişi belli etmek istemiyorum ama nedense içimdeki kıpırtı kalmadı gidip sonucu almasam ne çıktı die merak etmeme heralde die düşünüyorum kızlar.
Adetin Kaç Gün Geçti Canım bilmiyorumkismile
İdrar Testi Yaptın mı ?
kızlar dra gittim kanımı verdim saat 2 gibi falan alırım.hala adette olmadım dünde yazmıştım ilk kan testi yaptırdıgım gün 36.9 çıkmıştı sonraki gün 36.7 bugünde 36.6 çıktı pek umudum kalmadı gibi sanki eşimede bişi belli etmek istemiyorum ama nedense içimdeki kıpırtı kalmadı gidip sonucu almasam ne çıktı die merak etmeme heralde die düşünüyorum kızlar.
başlasa bir dert başlamasa bir dert dimi gebelik devam etsinde başlamasada olur kanımca
Selam kizlar,
Kontrole gidip gelen arkadaslar..hadi gozunuz aydin olsun, darisi henuz gidiceklerin basina
Ayrica yeni gelen arkadaslar..sizlerde HOSGEDINIZ, hayirlisiyla hepberaber alirisbebislerimiz kucaklarimiza, insallah.
Ben birkac gundur cok endiseliyim...bu 2 dir oldu bana,,hafif hafif kanamalarim oluyor...oyle kahverengi felanda degil..dun resmen kan rengindeydi...ama hemen durdu...bilemiyorum artik .bu tur kanamalarin normal oldugunu soyliyorlar fakat ben endiseliyim..umarim hersey yolunda gidiyordur. Haftaya sali benim kontrolum...dua edinde bende begimin pitpitlarini duyayim. Bu bebegin yolunu cok gozledim ben,umarim benimle dewam eder yolumuza.
Hepinizi opuyorum kizlar..cok cok iyi bakin kendinize.
Selam kizlar,
Kontrole gidip gelen arkadaslar..hadi gozunuz aydin olsun, darisi henuz gidiceklerin basina
Ayrica yeni gelen arkadaslar..sizlerde HOSGEDINIZ, hayirlisiyla hepberaber alirisbebislerimiz kucaklarimiza, insallah.
Ben birkac gundur cok endiseliyim...bu 2 dir oldu bana,,hafif hafif kanamalarim oluyor...oyle kahverengi felanda degil..dun resmen kan rengindeydi...ama hemen durdu...bilemiyorum artik .bu tur kanamalarin normal oldugunu soyliyorlar fakat ben endiseliyim..umarim hersey yolunda gidiyordur. Haftaya sali benim kontrolum...dua edinde bende begimin pitpitlarini duyayim. Bu bebegin yolunu cok gozledim ben,umarim benimle dewam eder yolumuza.
Hepinizi opuyorum kizlar..cok cok iyi bakin kendinize.
Merhaba kızlaaarrrrr..Doktordan geliyoruummm erken gitmişim pazartesine gel tahliller için dedi :)) Ultrasondan baktıkk bebeğin gelişmiş dedii bi aksilik yokk çok şüküürrr :CüvCüv:
başlasa bir dert başlamasa bir dert dimi gebelik devam etsinde başlamasada olur kanımca
canım değerlerine göre 2 günde iki kat artması gerekirken artmamış seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir bende yaşadım kimyasalı şu anda yine hamileyim ve o yüzden ben ,daha doktora gitmiyorum bile 7 haftalık olunca gitcem doktora ama şöyle düşün, bu düşük sayılmıyor zaten spermle yumurtalık anormal devam ettiği için ilerde sakat olacağından bebek şimdiden sonlanıyor her kadında oluyormuş o fakat farkında olunmuyormuş
Gulceza canim, umarim hersey yolunda gider, hakkimizda herseyin hayirlisi olsun.:1hug:
Merhaba kızlaaarrrrr..Doktordan geliyoruummm erken gitmişim pazartesine gel tahliller için dedi :)) Ultrasondan baktıkk bebeğin gelişmiş dedii bi aksilik yokk çok şüküürrr :CüvCüv:
canım ben tedavi oluyodum cyclo progynova +klomen tedavisi oldum ilacım arife günü bitti dr 3-4 gün bekle test yaptır demişti yaptırdım salı günü 0-5 referans aralıgında 6 çıktı benim sonucum dr tekrarlat dedi bende bugün verdim işte.evde idrar testi yaptım kan testi yaptırdıgım günden bi gün önce ve bigün sonrasında ilk yaptıgım testte negatifti sonrakinde silik çizgi çıktı yükseldi heralde demiştim ama ateşim düşmeye başladı gibi yada ben ölçmeden önce uyku sersemi çok hareket ediyorum yada agzımı açık tutuyom burnumda sorunvarda arada tıkanıyorum agzımdan nefes alıyorum bazen heralde ondan diede düşünüyom ama ne bilim işte umudum yok adet olcam gibi kasık agrımda yok sadece hafif hafif batma ve çok az ma çok az sızılar var akıntım çok dün hep akıntımın geldiginde adet oldum sandım ama yok bişi sık idrara çıkıyom ve gögüslerim çok fena dokunmayı bırak yürürken bile acıyo üstelik destekli sütyene ragmen gerçi gögüslerimin durumunu ilaca baglıyorum ama işte ne bilim ayy ne uzun olduu pardon yaa
Canım burda kanama leke tehlikesi olan arkadaşlar fitiller haplar iğnelerden bahsediyo onlardan kullanıyomusuunn ??? imkanın varsa daha erken gitsen keşke.Kesinlişkle yorma kendini dinlen hep..
Bak nette böyle bişe okumuştumm onu tekrar buldum paylaşayım :Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).