2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlarrr.ben de eklendim aranıza.4 hafta 5 günlük hamileyim şu an.3 gün önce öğrendik bu güzel durumu.Henüz çok küçüğüz kesemiz falan görünmedi.haftaya inşallah görcez keseyi.hem çok heyecanlıyım.hem de çok korkuyorum (daha önce bir düşüğüm var çünkü)İnşallahh hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza miniklerimizi:Saruboceq:

hosgeldın canım ıns hersey yolunda gıder...

günaydın kızlar dün bebeğimin kalp atışını gördüm allahım herkese nasip etsin inş.

betus gözünaydın sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. Darısı bizlerin başına.

sale sende hoşgeldin sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Pazartesi için randevu almaya karar verdim. 6+1 günlük olacak o gün. İnşallah keseyi de görürüz, kalp atışını da... Bu aralar hepimiz göreceğiz Allah izin verirse :)

Günaydın arkadaşlar...Son 3 gündür kusmalardan dolayı giremedim nete.Dün kontrolüm vardı.Bebeğimizi görmek için.Hastaneye gittik...3 gündür 1 lokma yememiştim.Yediklerimin hepsini de anında kusmuştum nerdeyse.Artık adım atacak halim kalmamıştı:sinifsinif:.Sıra beklemeye başladık ama bayılmak üzereyim..O kadar kötüydüm.Eşime rica et beni öne alsınlar dedim.Hastanedekiler de panik oldu halimi görünce..Önce bebeği görelim sonra acile seruma dediler.Bebeğimizi gördük çok şükür.Kalbi pıt pıt atıyordu....Öyle güzel şeyler hissettim ki...Nasıl farklı bir duyguymuş...opuyorumnanaktan Sonra acile indik hemen...Serum taktılar..Kendime geldim biraz o zaman.Bir de doktorum bana dün 7+1 günlük hamilesin dedi...Otomatik hesaplayıcılarda 6+6 gösteriyordu...Doktorumun hesabı doğrudur sanırım değil mi?Tüm kalbimle diliyorum isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasip olsun inş...

betus canım tebrikler. İnş daha güzel günlere..

blue-sky benim de nette 7+1 görünüyor ama dün doktorum bana 6+? (anlayamadım) hamilesin dedi. Ama 6 haftalık kalp atışı olur mu ya?Kalp atışını gördük.

bluıe-sky gözünaydın canım çok sevindim bebişinin kalp atışlarını duymuşsun. Ayrıcada geçmiş olsun canım beslenmene dikkat et sıksık az az ye sana bulantı yapan yiyeceklerden de uzak drumaya çalış.

gülüm12 5+4 te bile kalp atışı gören birinin yazısını okumuştum

Kızlar Kalp atışlarını görüyorsunuz dimi duymuyorsunuz?

betuscugum...hayırlısı olsun cok sevındım benım bugun dr konturolum kalp atısını duyamayabılırız ama kesemızle tanısırız ıns...rabbım yardım etsın hepımıze..

arkadaslarrr bende mayıs annesı olucam inşaalh kaç kez denedık olmadı ve bgn öğrendım hamıleyım daha cok ufak 4 haftayı yenı gecmış keseyı görduk ama hafta tekrar gıtcemm inşaalh herşey yolunda gider allahım sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın herkese

blue-sky benim de nette 7+1 görünüyor ama dün doktorum bana 6+? (anlayamadım) hamilesin dedi. Ama 6 haftalık kalp atışı olur mu ya?Kalp atışını gördük.
Olabilir gülüm..Hayırlı olsun...
Evet canım..Elimden geleni yapıyorum beslenmek için..Biz duymadık kalp atışlarını ...Gördük..Aynen söylediğin gibi..

blue-sky senin drun nerde hangi hastaneye gidiyorsun?

Baharnazcım Medical Park'ta devam ediyorum şimdilik..Tüp bebek olduğu için ilaçlar sonlandırılana kadar buraya devam edeceğim.Aytuğ Bey yapmıştı tüp bebeik işlemini ama
Dr.Handan Hanım takibe başladı dün.Şeker gibi bir doktor...Çok yakın insana...Henüz karar vermedim ama normal gebelik takibine kimle devam edeceğime..Hayırlısı bakalım...Sen nerde devam ediyorsun?DR'un kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…