slm arkadaşlarrr.ben de eklendim aranıza.4 hafta 5 günlük hamileyim şu an.3 gün önce öğrendik bu güzel durumu.Henüz çok küçüğüz kesemiz falan görünmedi.haftaya inşallah görcez keseyi.hem çok heyecanlıyım.hem de çok korkuyorum (daha önce bir düşüğüm var çünkü)İnşallahh hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza miniklerimizi:Saruboceq:
günaydın kızlar dün bebeğimin kalp atışını gördüm allahım herkese nasip etsin inş.
hosgeldın canım ıns hersey yolunda gıder...
Hayırlı olsun,inşallah haftaya ben de alırım.
Bu arada sen kaç haftalıksın?
betus gözünaydın sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. Darısı bizlerin başına.
sale sende hoşgeldin sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
betus canım tebrikler. İnş daha güzel günlere..
blue-sky benim de nette 7+1 görünüyor ama dün doktorum bana 6+? (anlayamadım) hamilesin dedi. Ama 6 haftalık kalp atışı olur mu ya?Kalp atışını gördük.
Olabilir gülüm..Hayırlı olsun...blue-sky benim de nette 7+1 görünüyor ama dün doktorum bana 6+? (anlayamadım) hamilesin dedi. Ama 6 haftalık kalp atışı olur mu ya?Kalp atışını gördük.
Evet canım..Elimden geleni yapıyorum beslenmek için..Biz duymadık kalp atışlarını ...Gördük..Aynen söylediğin gibi..bluıe-sky gözünaydın canım çok sevindim bebişinin kalp atışlarını duymuşsun. Ayrıcada geçmiş olsun canım beslenmene dikkat et sıksık az az ye sana bulantı yapan yiyeceklerden de uzak drumaya çalış.
Kızlar Kalp atışlarını görüyorsunuz dimi duymuyorsunuz?
blue-sky senin drun nerde hangi hastaneye gidiyorsun?