2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

olusum için canım inşallah bebeğim büyümüştür de görürüm canım benmde dualarım seninle :)
çizelgeyi benim bilgisayarda yapamadım ben sağolsun bir arkadaşım yaptı adreste bilmiyorum canım ama bilenler yardımcı olacaktır :)

hımm pardon bebegının ne kadar olduguna bakmamısım k b da pembe patıklerı gorunce ole zannettım kız mı ıstıyosun ?

hıc farketmez canım saglıklı olsun benım ılk bebegım....saglıkla kucagıma alayımda esım kız ıstıyo ben erkek sonucda bırımızın ıstedıgı olacak ıns...

hımm tmm cnm sağol bılenler varsa bana ogretsın lutfen bende bebısımı takıp etmek ıstıyoruuuumm duyurulurrrr

evet özlemcim tüp bebek benim 12.gün 95, 14.gün 371 en son gittiğimde de 11762 çıktı canım kaçıncı gündü unuttum ama :)
seninde mi tüp değerlerin bayağı yüksek gibi ikiz falan mı ya?

canım yaz son regl tarıhını muhtemel dogum tarıhını adres vereyım ekle sonra

hıc farketmez canım saglıklı olsun benım ılk bebegım....saglıkla kucagıma alayımda esım kız ıstıyo ben erkek sonucda bırımızın ıstedıgı olacak ıns...

:))) kesınlıklee benım de ılk bebegım erkek bu ıkıncı ama saglıklı sıhhatlı hayırlı bı evlat olsun yeter farketmez gerısı ya cnm sen bılıyomusun o alttakı bebegın takıp cızelgesının nasıl yapıldıgını ?

tabi canım ilk önce hayırlı sağlıklı olsunda gerisi çokta önemli değil ha kız ha erkek şahsen şu an ikiside yok ikisinede ihtiyacım var :)

evet özlemcim tüp bebek benim 12.gün 95, 14.gün 371 en son gittiğimde de 11762 çıktı canım kaçıncı gündü unuttum ama :)
seninde mi tüp değerlerin bayağı yüksek gibi ikiz falan mı ya?

evet canım tup bebek hastanedende soyledıler ama tek transver oldum yarın bellı olur.....hayırlısı olsun artık benım daha once ıkız gebelıgım oldu 14.gun degerım 491 cıkmıstı bu ıkı katı nerdeyse...

kızlar msn adreslerınız varsa verın de ordan daha rahat gorusuruz bebıslerımızın durumlarını oldu muu benımkı hulya---yasar*hotmail.com ısteyen ekleyebılır

özlemcim senin adına çok sevindim canım, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Canım buda iyi fikirmiş,sarımsak büyümesine yardımcı olur,zentinyagıda diğer görevleri görür al sana süper karısım...:lepi: Ben denicem inşallah,teşekkürler ayrıca yoruldun sende o baslık senin bu konu benim....sempatiksalakcinni

Bu arada net'in kotası hayla dolmadı ondan son kaçamakları yapıyorum...sırnaşık şeykaydirigubbakcemile
Hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…