2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

neden şüpeli demiştin canım ben yeni katıldımda aranıza eskileri pek bilmiyorum

şey ben birazcık kan vermekten hoşlanmadığm için:umursamaz:,evde yaptığım idrar testleri silik çıkıyordu ama iki taraflı anneler sağolsun deli gibi benim adetimi takip ediyorlarmış günün geçti diye annem zorla kan tahili yaptırttı öyle kesinleşti:CüvCüv:

gezgin, ece 1982 çok teşekkürler.inşallah sağlıklı bir dönem geçiririz hepimiz :))
gülceza canım ben de beklenen adet günümden 1 gün önce yaptım ve hassas test de değildi,en ucuzlarındandı, ikinci çizgi o kadar silikti ki anlatamam, var mı yok mu karar bile verememiştim,bir de hayatımda yaptığım ilk testti terübe de yoktu ama üçi gün üst üste yaptığım testlerde ikici çizginin koyulaştığı anlaşılıyordu:) hamilelik belirtileri diye bir başlık vardı burda ikinci çizginin silik hali başlklarında epey vakit geçirdim,özetle&95 hamilesin bence

sarissa başın sağolsun, mekanı cennet olsun babanın...Allah sabır versin ,güç versin inşallah...

Kızlar ya benim gibi istahı olmayan var mı ?bilmiyorumkismile
Bazen çok acıkıyorum hazırlıyorum iki kaşık sürüp bırakıyorum...
Bu sıralar birde tiksinme başladı bazı şeylere,özellikle kızartma tarzı yiyeceklere karsı...
Ve en önemlisi tavuga karsı garip oldum ki ben tavuk hastasıyımdır,her öğün yiyebilirim o kadar seviyorum..Ama bu bir kaç gündür görmek te yapmak ta istemiyorum..:gitme:
Sizde yaşıyormusunuz böyle şeyler?..

yok ya nerdeee ben de iştahta zerre azalma yok artma da yok ama cokacimcoook

Slm kızlar...Ben dünden beri çok kötüyümm...İnanılmaz kusuyorum...tek lokma yesem doğru tuvalete koşmaya başladım..Bulantıları az çok ,dare edebiliyorum derken şimdi kusmalar da başladı..O kadar kötü oldum ki işe gidemedim bugün..Dün bir sitede 8.hafta da bulantı ve kusmalar iyice şiddetlenir diyordu..8'e girmek üzereyim ben de...Çok fenayım :sinifsinif: Sizde kusma şikayeti olan var mı?Ya da ne bileyim sonradan başlayan...

Ya canım bende migde bulantısı arada yasıyordum saniyelik,tiksinme vardı tek,bugün ilk defa kustum...:gitme: Çok farklı birşeymiş ya... GArip oldum...
İnşallah aşırı bir migde bulantısı yaşamyız...bilmiyorumkismile

Bendede benzer durumlar var arkadaşımm.Tonbalıklı salataya bayılırım geçen yaptım yiyemedim bulaşığını yıkarken bile içim bi tuhaf oldu..Sütü severek içerdim şimdi sevemiyorumm...Ben çookk acıkıyorum ama az tesem doyuyorum istesem devam etmem yemeğe ama kendimi zorlayıp tabağımı bitiriyorummm.Ama meyve yoğurt tarzı şeyler acayip midemi rahatlatıyoo

Aynen canım bende böyleyim işte....
Ayran ve süt çok tüketiyorum çok şükür...Yogurtta yemeklerle...
İnşallah bunlar faydasını gösterir...Tiksinmek istemiyorum diğerlerinden zaten uzaklastım....eyvahedigeldismile

gezgincim ne güzel gördün demek bebeğini rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

gezgin ya sana çok sevindim ama kendime canım sıkıldı :KK43:(( bende 6+0da gitmiştim ama kesem vardı sadece, bebeğimi görememiştim benimde karından bakılmıştı ,sorun yoktur inşallah ya :KK43:(( korktum bu sefer yine aynı şeyleri yaşamak bebeksiz kalmak istemiyorum:KK43:(( boş gebelik falan değildir inşallah ya,değerlerim şükür düzenli artıyor ama ne bileyim görene kadar insan böyle işte :KK43:((

Amin canımm sağolasın.... Darısı sizlere inşallah...
Sıkıntı yapma sakın olumsuz düşünme,değerlerin madem iyi kendini bosuna yıpratıyorsun...İnşallah görüceksin bebeğini...Sabırla bekle....
Rabbim sevindirsin hepinizi...Hepimizi her zaman...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Ben babamı kaybettim kızlar, daha doğrusu kaybetmişim.
Amerikada ve gidemeyecek durumda olduğumuz için gizlediler benden.
Toparlanmaya çalışıyorum.
Bugün dönmek üzere yola çıkıyoruz.
Aslında hiç dönmek istemiyorum.
Burda olunca hepsi yalanmış, öyle bir şey yokmuş gibi düşünebiliyorum.
Dönünce çok zor olacak. senağlama senağlama senağlama
Herkes bebeğini düşün kendini üzme diyor ama çok zor senağlama

Canım basın sağolsun...Ne denir bilmiyorum bu durumda,Rabbim sana ve ailene sabır versin....Bebişinide korusun..bilmiyorumkismile

kızlar 2lerim olacak nasipse normal yolla oldu doktor tek yumurta ikizleri dedi beni nasıl süreç bekliyor bilmiyorum ama dinlenmem lazım sanırım 7 aylık oğluşum var sütten kesmek zorunda kaldım benide aranıza kabul edermisiniz

MAşallaaahhh....:emir_bebek::emir_bebek: Ne güzek bir duygudur eminim,ikiz bebeklere oldum olası merakım var,Rabbim ilerde banada nasip eder inşallah...:lepi:
Sanada kolaylık versin,sag selim kucagına al inşallaah..
Aramıza hoşgeldin...opuyorumnanaktan

Gezgin bende de belli yiyeceklere karşı dayanılmaz görmeye bile dayanamadığım bir durum oluştu nemi tatlı olan herşey. Sadece sabahları 1 kaşık bal yiyorum o kadar. Reçel, çukulata, kek, tatlı, bunları hiç görmek istemiyorum. Ekşi, tuzlu, baharatlı şeyleri seviyorum özellikle ekşi olanları.

Canım aynen bende tatlı olan herseyden kaçıyorum..
Ne çikolata ne seker nede receller...Agzıma sürmem..Hiç çekmiyor zaten...
Dediğin gibi tursu yiyip duruyorum gecenin bir vaktinde bile,öyle iyi geliyorki elhamd..sempatiksalakcinni

yok ya nerdeee ben de iştahta zerre azalma yok artma da yok ama cokacimcoook

Sanada maşallah canım,böylesi daha iyi sanırım,biz böyle giderse kilo veririz...bilmiyorumkismile

Özlemcim bende aynı 6. haftada gittim karından keseye baktı .Kötü şeyleri düşünmee bebeği görmeye nezaman gidicenn ?? Ya bide benim cahilliğim olsun cuma gitcem bebeği görmek için alttanmı ultrason yapcaklarr ben hiç istemiyorum düşük riski olur diyolar karından göremezmi doktor bebeği tecrübeliler cevaplasın nolurrr

canım doktor bende geçen hafta ilk gittiğimde karnımdan görunmez dedı alltan baktı araştırdım ben daha sağlıklı sonuç veriyormuş ve de hiç bir zararı yokmuş rahat ol canım canın da yanmıyo hıç:emir_bebek:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Ben babamı kaybettim kızlar, daha doğrusu kaybetmişim.
Amerikada ve gidemeyecek durumda olduğumuz için gizlediler benden.
Toparlanmaya çalışıyorum.
Bugün dönmek üzere yola çıkıyoruz.
Aslında hiç dönmek istemiyorum.
Burda olunca hepsi yalanmış, öyle bir şey yokmuş gibi düşünebiliyorum.
Dönünce çok zor olacak. senağlama senağlama senağlama
Herkes bebeğini düşün kendini üzme diyor ama çok zor senağlama

Başınız sağolsun, çok üzücü.. allah sabır versin..

kızlar 2lerim olacak nasipse normal yolla oldu doktor tek yumurta ikizleri dedi beni nasıl süreç bekliyor bilmiyorum ama dinlenmem lazım sanırım 7 aylık oğluşum var sütten kesmek zorunda kaldım benide aranıza kabul edermisiniz

aaaa ne güzel, hem de tek yumurta ikizi olcaklar demek... çok özel bir gebelik bu.. çok sevindim adına, tebrik ederim...yerimseniben

Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor, cuma günü randevum var.. ve çok korkuyorum.. lekelenmeler kahverengi ve koyu renkte.. ama kırmızı ve kan renginde değil. hep acabalar var kafamda.. acaba bebeğim ölmüş olabilir mi, ya da kalbi durmuş olabilir mi.. ya da bu lekelenmeler düşük başlangıcı mı? ama bu lekelenmelerin yanında herhangi bir ağrım yok.. zaman zama n hafif başdönmeleri ve mide bulantılarım oluyor.. ama az.. umarım boş yere endişe ediyorumdur.........

sarissa canım başın sağolsun allah sabır versin, ne desem bilemedim canım....

rezua canım inşallah birşeyin yoktur dr a daha erken gitseydin keşke....
ama sen rahat ol benim annem bana hamileyken 2 ay adet görmüş öyle der hep....

Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor, cuma günü randevum var.. ve çok korkuyorum.. lekelenmeler kahverengi ve koyu renkte.. ama kırmızı ve kan renginde değil. hep acabalar var kafamda.. acaba bebeğim ölmüş olabilir mi, ya da kalbi durmuş olabilir mi.. ya da bu lekelenmeler düşük başlangıcı mı? ama bu lekelenmelerin yanında herhangi bir ağrım yok.. zaman zama n hafif başdönmeleri ve mide bulantılarım oluyor.. ama az.. umarım boş yere endişe ediyorumdur.........

Canım inşallah birşey yoktur,ama daha erken gidemezmisin?...
Can bu sonucta,insan dayanamaz,bence erkenden gitmeye calıs...
Sende rahatlarsın duruma göre,en azından tehlike varsada önlem alınır...

kızlar soruma cevap verin lütfen yoksa stresten bebeğe bişi olcak vallahi adet olmam gereken hafta kasıklarında çok sancı vardı ve sancıyla birlikte hafif midem bulanıyordu şu anda5+4 oldum mide bulantım çok yok bide sancılarım kesildi.bu normal olabilirmi kesemizi gördük ama o geçen haftaki gibi gendimi çok kötü hissetmiyorum .nolur cevappppppp :sinifsinif: limde değil kafama takıyorum

reuza benimde bir kereye mahsus olmuştu lekelenme. Sonra durdu ben bu gün gideceğim kontrole normalde cumartesi gidecektim fakat duramadım. Bakalım ne olcak. Ama bence bir an önce git erken gidemezmisin yada doktoruna danışıyormusun bu durumu o ne diyo. Benim ilk kaybımda hastaneye yatırmıştılar beni.

gunaydın sekerler nasılsınız......benım yarın ılk usg varrrr ve cok heyecanlıyım ıns hersey yolunda gıderrrrrr....dua edın lutfennnn....fasulyem bıze merhaba dıyecek...

X