Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden şüpeli demiştin canım ben yeni katıldımda aranıza eskileri pek bilmiyorum
Kızlar ya benim gibi istahı olmayan var mı ?bilmiyorumkismile
Bazen çok acıkıyorum hazırlıyorum iki kaşık sürüp bırakıyorum...
Bu sıralar birde tiksinme başladı bazı şeylere,özellikle kızartma tarzı yiyeceklere karsı...
Ve en önemlisi tavuga karsı garip oldum ki ben tavuk hastasıyımdır,her öğün yiyebilirim o kadar seviyorum..Ama bu bir kaç gündür görmek te yapmak ta istemiyorum..:gitme:
Sizde yaşıyormusunuz böyle şeyler?..
Slm kızlar...Ben dünden beri çok kötüyümm...İnanılmaz kusuyorum...tek lokma yesem doğru tuvalete koşmaya başladım..Bulantıları az çok ,dare edebiliyorum derken şimdi kusmalar da başladı..O kadar kötü oldum ki işe gidemedim bugün..Dün bir sitede 8.hafta da bulantı ve kusmalar iyice şiddetlenir diyordu..8'e girmek üzereyim ben de...Çok fenayım :sinifsinif: Sizde kusma şikayeti olan var mı?Ya da ne bileyim sonradan başlayan...
Bendede benzer durumlar var arkadaşımm.Tonbalıklı salataya bayılırım geçen yaptım yiyemedim bulaşığını yıkarken bile içim bi tuhaf oldu..Sütü severek içerdim şimdi sevemiyorumm...Ben çookk acıkıyorum ama az tesem doyuyorum istesem devam etmem yemeğe ama kendimi zorlayıp tabağımı bitiriyorummm.Ama meyve yoğurt tarzı şeyler acayip midemi rahatlatıyoo
gezgincim ne güzel gördün demek bebeğini rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
gezgin ya sana çok sevindim ama kendime canım sıkıldı (( bende 6+0da gitmiştim ama kesem vardı sadece, bebeğimi görememiştim benimde karından bakılmıştı ,sorun yoktur inşallah ya (( korktum bu sefer yine aynı şeyleri yaşamak bebeksiz kalmak istemiyorum(( boş gebelik falan değildir inşallah ya,değerlerim şükür düzenli artıyor ama ne bileyim görene kadar insan böyle işte ((
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Ben babamı kaybettim kızlar, daha doğrusu kaybetmişim.
Amerikada ve gidemeyecek durumda olduğumuz için gizlediler benden.
Toparlanmaya çalışıyorum.
Bugün dönmek üzere yola çıkıyoruz.
Aslında hiç dönmek istemiyorum.
Burda olunca hepsi yalanmış, öyle bir şey yokmuş gibi düşünebiliyorum.
Dönünce çok zor olacak. senağlama senağlama senağlama
Herkes bebeğini düşün kendini üzme diyor ama çok zor senağlama
kızlar 2lerim olacak nasipse normal yolla oldu doktor tek yumurta ikizleri dedi beni nasıl süreç bekliyor bilmiyorum ama dinlenmem lazım sanırım 7 aylık oğluşum var sütten kesmek zorunda kaldım benide aranıza kabul edermisiniz
Gezgin bende de belli yiyeceklere karşı dayanılmaz görmeye bile dayanamadığım bir durum oluştu nemi tatlı olan herşey. Sadece sabahları 1 kaşık bal yiyorum o kadar. Reçel, çukulata, kek, tatlı, bunları hiç görmek istemiyorum. Ekşi, tuzlu, baharatlı şeyleri seviyorum özellikle ekşi olanları.
yok ya nerdeee ben de iştahta zerre azalma yok artma da yok ama cokacimcoook
Özlemcim bende aynı 6. haftada gittim karından keseye baktı .Kötü şeyleri düşünmee bebeği görmeye nezaman gidicenn ?? Ya bide benim cahilliğim olsun cuma gitcem bebeği görmek için alttanmı ultrason yapcaklarr ben hiç istemiyorum düşük riski olur diyolar karından göremezmi doktor bebeği tecrübeliler cevaplasın nolurrr
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Ben babamı kaybettim kızlar, daha doğrusu kaybetmişim.
Amerikada ve gidemeyecek durumda olduğumuz için gizlediler benden.
Toparlanmaya çalışıyorum.
Bugün dönmek üzere yola çıkıyoruz.
Aslında hiç dönmek istemiyorum.
Burda olunca hepsi yalanmış, öyle bir şey yokmuş gibi düşünebiliyorum.
Dönünce çok zor olacak. senağlama senağlama senağlama
Herkes bebeğini düşün kendini üzme diyor ama çok zor senağlama
kızlar 2lerim olacak nasipse normal yolla oldu doktor tek yumurta ikizleri dedi beni nasıl süreç bekliyor bilmiyorum ama dinlenmem lazım sanırım 7 aylık oğluşum var sütten kesmek zorunda kaldım benide aranıza kabul edermisiniz
Kızlar benim lekelenmeler devam ediyor, cuma günü randevum var.. ve çok korkuyorum.. lekelenmeler kahverengi ve koyu renkte.. ama kırmızı ve kan renginde değil. hep acabalar var kafamda.. acaba bebeğim ölmüş olabilir mi, ya da kalbi durmuş olabilir mi.. ya da bu lekelenmeler düşük başlangıcı mı? ama bu lekelenmelerin yanında herhangi bir ağrım yok.. zaman zama n hafif başdönmeleri ve mide bulantılarım oluyor.. ama az.. umarım boş yere endişe ediyorumdur.........