southernssun tatile hazırlık var canım Maşallah ben oturduğum yerden yattığım yerden kalkmıyorum :)) dikkat et kendine fazla yorma kendini canım iyi tatiller
Aaayyy kizlar naptiniz yaaa..bi ise gittim sabah..simdi geldimki 8 sayfa yazmissiniz:))))) yazik diilmi bana oku oku bitmiorr,.dahada yemek yapicam hee once:)) ben evvela mutfak islerini bitireyimde..sonra yazarim bari:)
Yeni gelen arkadaslarimiz...HEPINIZ HOSGELDINIZ..9 ay hepbirlikte olmak umuduyla
ayy maşallah kızlar ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi aklımdada kalmadı tabi:)
günaydın canım bende inşallah perşembeye gidecem eşimin iznini bekliyorum perşembe günü kalp atışını duyacaz inşallahh
yükselmştir canım için rahat olsun bebegini görüp geleceksin hayırlısıyla inşallahh
aa sahi arkadaşlar bulantılarım sabah daha yoğundu öğlen caım turşu istedi ve turşu yedim. Onu yerken rajattım. İiçimi bastırdı biraz. Bu saat oldu hafif hafif ancak başlıyor. Öğle olan varmı. Yani durup gene başlayan. Bide tokken daha az bulanıyor sizde de oluyormu?
kızlar bugun doktora gıttım çok şükür keseyı görebıldıl doktor.dış gebelik değil gayet normal dedi ayrıca geç döllenme olmuş o yuzden de beta hcg düşük çıkmış. 10gun sonra tekrar gıdıcem o zaman embrıyo görunurüz dedi inşallah.çok mutluyumopuyorumnanaktan
kızlar bugun doktora gıttım çok şükür keseyı görebıldıl doktor.dış gebelik değil gayet normal dedi ayrıca geç döllenme olmuş o yuzden de beta hcg düşük çıkmış. 10gun sonra tekrar gıdıcem o zaman embrıyo görunurüz dedi inşallah.çok mutluyumopuyorumnanaktan
zonnetje seni güldürebildiysem ne mutlu bana....
kızlar biz kızımla dr amcasına gidiyoruz. kaç gündür bir huzursuzlugu var zaten dua edin bize tatil öncesi hastalanmış olmayalım 7. ve 8. dişlere bile razıyım ama hasta olmasın kuzucum.
görüşürüzopuyorumnanaktan