2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bende sabah bulantıyla uyandım eşim yıllık izinde cubuk kraker yedim bastırdı o biraz. benimde ara ara gün içinde limon damlatıyorum agzıma bir iki damla kesiliyor o zaman kızımda da böyle olurdu iyi gelirdi ordan tecrübeliyim
ama bu hamileliğimde daha yogun hissediyorum
pantolonlarımın hemen hepsi sıkıyor ama şişkinlikten o da

anladim tesekkür ederim gülüm...telaslanmaya baslamistim artik dr gitmemede daha 9 gün var.senin kac haftalik?

Benimki 6+4 canım. Bende cumartesş gideceğim. Bak ben mesela pantalonlarımın düğmelerini iliklemiyorum. Kemer takıyorum onuda bi delik bol takıyorum üzerimede uzun bişey giyiyorum böğlece rahat oluyorum sıkışmasın yavrum benim. Çalışıyorum bütün gün oturuyorum sıkışcak gibi geliyor. Normal de de hep eşofman.

Hangi arkadaş yazdı nickini hatırlayamadım, önceki hamileliğinde lekelenmesi olmuş, meğersem bebeği karnında ölmüş.. ya ben bundan çok korkuyorum.. yakın bir arkadaşımın 3,5 aylıkken bebeği karnında ölmüştü ve hiç bir belirti yoktu.. yani kanama ya da başka bişi.. normal kontrolüne gidince öldüğünü farketmişler..

benim de 5+5 de ve 6. haftamın dolduğu gün çok çok az lekelenmem oldu ama çok az sadece bir damla.. kan rengi de değil.. lekelenme yani kahverengi.. şu an için hafif bulantı dışında bir şikayetim yok ama yine de evhamlanıyorum bişi olmuşmudur diye.. cumadna önce gitme şansım da yok doktora.. daha izin alıcam işten.. ama her lekelnemeyi de kötü yorumlamamak lazım di mi??

bence sen içinizi ferah tutun canım bircok hamile erken dönemde lekelenme yasıyor hepsi bebegini kaybetmiyor.
bir cogu da missler gibi doguruyor.:ecrin_bebek::emir_bebek:

Hangi arkadaş yazdı nickini hatırlayamadım, önceki hamileliğinde lekelenmesi olmuş, meğersem bebeği karnında ölmüş.. ya ben bundan çok korkuyorum.. yakın bir arkadaşımın 3,5 aylıkken bebeği karnında ölmüştü ve hiç bir belirti yoktu.. yani kanama ya da başka bişi.. normal kontrolüne gidince öldüğünü farketmişler..

benim de 5+5 de ve 6. haftamın dolduğu gün çok çok az lekelenmem oldu ama çok az sadece bir damla.. kan rengi de değil.. lekelenme yani kahverengi.. şu an için hafif bulantı dışında bir şikayetim yok ama yine de evhamlanıyorum bişi olmuşmudur diye.. cumadna önce gitme şansım da yok doktora.. daha izin alıcam işten.. ama her lekelnemeyi de kötü yorumlamamak lazım di mi??

canım kahverengi leke çogu hamilelikte oluyormuş çocugun yerleşme lekelenmesiymiş benden hemen hemen bir hafta damla damla gelmşti korktum doktorumu aradım osorun olmaz yerşelme lekesi çogu hamilede olur dedi ve geri geçti şükür hemen öyle kötüye yorma pozitif ol canım kahverengi degilde kan gelirse doktora gidecektim geçti gerek kalmadı herkeste bana geçer onormal demşti haklı çıktılar

bence sen içinizi ferah tutun canım bircok hamile erken dönemde lekelenme yasıyor hepsi bebegini kaybetmiyor.
bir cogu da missler gibi doguruyor.:ecrin_bebek::emir_bebek:

doğru diyosun arkadaşım ama önecki hamileliğimde hiç lekelenme olmadı yaa içimde biraz endişe var.. hayırlısı bakalım, çok panik olmamaya çalışayım bari...

canım o dedğin benim. Karnımda ölmüştü ve 3 gün sonra lekelenme ile fark etmiştim. Gene oldu ama doktor kalp atışını göremeyiz onun için beklemek gerek dedi bu sefer.Bende korkuyorum yaşıyomu emin bile deilim. nasıl yorumlamak lazım bende bilmiyorum artık. Arkadaş kanamadan hastane de yattı da doğuma 1 ayı kaldı. Nasıl iş bende bilmiyorum artık.

canım kahverengi leke çogu hamilelikte oluyormuş çocugun yerleşme lekelenmesiymiş benden hemen hemen bir hafta damla damla gelmşti korktum doktorumu aradım osorun olmaz yerşelme lekesi çogu hamilede olur dedi ve geri geçti şükür hemen öyle kötüye yorma pozitif ol canım kahverengi degilde kan gelirse doktora gidecektim geçti gerek kalmadı herkeste bana geçer onormal demşti haklı çıktılar

bende kahverengi ise panik olmamak lazım, kırmızı ya da pembe tehlikeli diye biliyordum.. içim rahatladı biraz...

ya güya etcrübeliyim, 2. bebeğim ama bütün herşeyi yeni baştan yaşıyorum yaa...eyvahedigeldismile

doğru diyosun arkadaşım ama önecki hamileliğimde hiç lekelenme olmadı yaa içimde biraz endişe var.. hayırlısı bakalım, çok panik olmamaya çalışayım bari...

benimde kızımda hiç lekelenme olmamıştı bunda 1 hafta oldu geçti bebişin yerleşiyor annesi merak etme

ay hadi yerleşmedir inş. Kızlar varya ilginç bişi oldu işyerimdeyim. Bütün camlar kapılar acık. Ve birden burnuma haşlanmış kestane kokusu geldi. :-)

tabi korkar insan ben olsam ben de korkardım yanlış oldu söylediklerim şöyle diyeyim o zaman içini ferah tutmaya calış ne kadar küçük olursa olsun annelerinin yasadıklarını hissederlermiş doumdan önce ilk ve 40ı cıkana kadar

ben bir yerde okumustum bazi lekelenmeler normaldir diye.simdi ariyorum ama bulamadim.bence korkma moralini yüksek tut.iyi düsün iyi olsun.agrin ya da kramplarin oluyormu?birde herkesin bünyesi farkli.mesela bende 6 hfta boyunca hep hafif hafif adet olucakmisim gibi agrim vardi.ama dun ve bugun hicbisey yok.neden die düsünüyorum ama evham yapiyoruz iste.

kızlar valla 2. bebegim oldugundan mı ne oda bak tedavilerle oluyor benim bebegim ama hiç elhamlı degilim elhamla 9ay geçmez bebeginde moralini bozmayın dermişimkaydirigubbakcemile3

ya demekki annelik duygusu herkes bebeğine bişey olacak diye dikkat edio oturmasını kalkmasına giyimine annelik böyle bişey bebişine bi zarar gelecek diye korkuosun. bende korkuorum bebeğime bişey olursa diye ama fazlada ehvama kapılmamak gerekio heralde hem kendime hemde bebeğe eziyet ediorum galiba

evet ya biraz önce eşyalarımı dolaba astım askılarda biraz yüksekteydi uzanmak zorunda kaldım sonra kendimi yedim bitirdim bişey olacak diye

evet ya biraz önce eşyalarımı dolaba astım askılarda biraz yüksekteydi uzanmak zorunda kaldım sonra kendimi yedim bitirdim bişey olacak diye

seni gayet iyi anlıorum cnm bende öyleyim bide bende acaba karnımda öldü ben bilemiorum mu gibi bi his var hiç lekelenmem falan yok ama içimde öyle bişeyler dolanıp duruyorum yarın doktora gideceğim ulturasona girince içim rahatlayacak yarın bi gelsydi. heralde birz zor oldu tedaviyle hamile kaldım heralde onun için o kadar tedirgin oluyorum

ayyyh fenalıklar geldi şimdik düşüp bayılazaaam
ilk gebeliği olanlara sözüm özellikle
seneye ohh mayısta dogum yapcam 40ımız cıkınca tatil yaparız diyorsanız işiniz zor sabahtan beri göbeğim catladı resmen kızın eşyalarından bize yer kalmıcak bagajda anam gitmeden vazgeçicem şimcik o olcak puuufff

Aaayyy kizlar naptiniz yaaa..bi ise gittim sabah..simdi geldimki 8 sayfa yazmissiniz:))))) yazik diilmi bana oku oku bitmiorr,.dahada yemek yapicam hee once:)) ben evvela mutfak islerini bitireyimde..sonra yazarim bari:)

Yeni gelen arkadaslarimiz...HEPINIZ HOSGELDINIZ..9 ay hepbirlikte olmak umuduyla:nazar:

X