2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

southernssun tatile hazırlık var canım Maşallah ben oturduğum yerden yattığım yerden kalkmıyorum :)) dikkat et kendine fazla yorma kendini canım iyi tatiller

rezua panik olma çoğumuz böyle durumlar yaşadık yaşıyoruz canım. Kötüye yorma hiçbir durumu
İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelicekler canım.

ece1982 öyle tehlikeli işler yapma canım uzanma eğilme bunlara dikkat et bırak öylece kalsın bırak dağınık kalsın canım

bende bulantım olduğunda turşuyla bastırıyorum zaten ilk turşu krizine girmiştim neyseki yatıştım artık

ya topicte turşucu doldu :)))

southernssun tatile hazırlık var canım Maşallah ben oturduğum yerden yattığım yerden kalkmıyorum :)) dikkat et kendine fazla yorma kendini canım iyi tatiller

bende iki şey atıp valize gelip oturuyorum valla teşekkür ederim canım umarım iyi geçer benim zilli kızım yormaz bizi fazla

Aaayyy kizlar naptiniz yaaa..bi ise gittim sabah..simdi geldimki 8 sayfa yazmissiniz:))))) yazik diilmi bana oku oku bitmiorr,.dahada yemek yapicam hee once:)) ben evvela mutfak islerini bitireyimde..sonra yazarim bari:)

Yeni gelen arkadaslarimiz...HEPINIZ HOSGELDINIZ..9 ay hepbirlikte olmak umuduyla:nazar:

mayıs annelerinin çenesi düşük herhalde bebikler benzemese bari kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım

ayy maşallah kızlar ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi aklımdada kalmadı tabi:)

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :))) inşallah bu güzel süreçte hep birbirimize destek olacağız...

rezua canım bende o bahtsız anne adaylarından biriydim benm 3 ayım dolmuş ve kontrole diye gitmiştim ve bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendim halbuki bende de hiçbir belirti yoktu, hatta şimdi bulanmadığı kadar midem bulanıyor tatlı falan yiyemiyordum sözde bulantılar iyiye işaretti hani?

hoşbuldum canım
inş. canım zaten tek destekçim burdaki arkadaşlar oldu
9 ay boyunca da böyle devam eder inş.

günaydın canım bende inşallah perşembeye gidecem eşimin iznini bekliyorum perşembe günü kalp atışını duyacaz inşallahh

yükselmştir canım için rahat olsun bebegini görüp geleceksin hayırlısıyla inşallahh

kızlar bugun doktora gıttım çok şükür keseyı görebıldıl doktor.:nazar: dış gebelik değil gayet normal dedi ayrıca geç döllenme olmuş o yuzden de beta hcg düşük çıkmış. :emir_bebek:10gun sonra tekrar gıdıcem o zaman embrıyo görunurüz dedi inşallah.çok mutluyumopuyorumnanaktan

aa sahi arkadaşlar bulantılarım sabah daha yoğundu öğlen caım turşu istedi ve turşu yedim. Onu yerken rajattım. İiçimi bastırdı biraz. Bu saat oldu hafif hafif ancak başlıyor. Öğle olan varmı. Yani durup gene başlayan. Bide tokken daha az bulanıyor sizde de oluyormu?

Şu an aynen öyle tatlım...Ben de normal mid ye soracaktım...

rezua o kahverengı ve sarımsı lekelenmeler bende de var normal onlar rahat ol

kızlar bugun doktora gıttım çok şükür keseyı görebıldıl doktor.:nazar: dış gebelik değil gayet normal dedi ayrıca geç döllenme olmuş o yuzden de beta hcg düşük çıkmış. :emir_bebek:10gun sonra tekrar gıdıcem o zaman embrıyo görunurüz dedi inşallah.çok mutluyumopuyorumnanaktan

gözün aydın canım inşallah kalp atışlarınıda duyacaksın içinizi hep rahat tutun pozitif olun arkadaşlar bizlerin morale ihtiyacı var durduk yere strese girmeyin

gözün aydın canım
inş. kalp atışlarını da duyacaksın zaten o sesi duyunca insan inanılmaz rahatlıyor.müthiş bişi

kızlar biz kızımla dr amcasına gidiyoruz. kaç gündür bir huzursuzlugu var zaten dua edin bize tatil öncesi hastalanmış olmayalım 7. ve 8. dişlere bile razıyım ama hasta olmasın kuzucum.
görüşürüzopuyorumnanaktan

Nazo Canim...hadi gozun aydin..cok sevindim..darisi insallah kalp atislarini duymaya.
Hepberaber guzel haberler vermeye insallah:nazar::nazar:

kızlar biz kızımla dr amcasına gidiyoruz. kaç gündür bir huzursuzlugu var zaten dua edin bize tatil öncesi hastalanmış olmayalım 7. ve 8. dişlere bile razıyım ama hasta olmasın kuzucum.
görüşürüzopuyorumnanaktan

Allahin izniyle ciddi bisiy yoktur canim...tatilinizi huzurla yapar gelirsiniz insallah.:eek:

X