2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gilraen bu diş buğdayı nasıl yapılıyor çevreden birilerimi çağırılacak yada dağıtılacakmı?? Henüz bizim dişimiz çıkmadı dişleri çıkmayan bebeklerimiz varmı?

canım ben oğluma diş buğdayı yaptım...ve iyi ki de yapmışım... diş şeklinde kurabiyeler yaptırdım...yanında da börek pasta vs. ikram hazırladık... diş buğdayını da isteyen şekerli isteyen şekersiz yesin diye iki farklı kapta hazırladım...
yanına da küçük kaselere renkli şekerler, çikolatalar, ceviz, fındık badem koydum... çok zevkliydi...
meslek seçimi içinde yere kitap, makas, bilgisayar :) vs. koyduk.. bizimki kitaba gitti (yasin kitabı koymuştum) artık bakalım ne olacak zaman gösterecek...

bende diş buğdayına çok niyetlendim..Dişlerimiz geç çıktı..Mart ayını hastalıkla geçirdik.Nisanda doğum günü telaşındayım:))Bi niyet olup yapamadım.Artık yazın falan yaparım memlekette :))

Azraya beni öp diyorum öpüyo :))Çok tatlılar yaa tam oyuncu oldu.Her halleri ayrı güzeldir ama bu zamanları tam sevilmeliikkk:))Yürümeyi baya bi söktü ama o yürürken benim içim gidiyo düşecek diye..Ayarını tam yapamıyo geçen kafayı kapıya vurdu (Kafa şişti hemen..Allahtan kantaron yağı var hiç morluk falan kalmıyo..Sizede tavsiye ederim arkadaşlar tam bir mucize..

dilekçim merhaba seni yakalamışken sorayım hemen
doğum günü magnetleri için bir link vermiştin ben o linke girdiğimde 25 adet 25 tl çıkıyor ama şimdi kendim netten birmax a girdim tanesi 1,5 tl acaba bu eski fiyatmı senin gönderdiğin sen konuştun mu hiç

Çok hoşuma gitti hiç çevremdede böyle bi olayı görmemiştim dişimiz çıksın bende bişeyler yapayım..

merhaba canım..Bugün değişmiş yaa bende hergün bakıyodum.Resme karar verememiştim...Hala magnet anasayfasında 20 adet 20 lira yazıyo..Ben bugün yarın göndericem resimleri..Baksana bu magnette 4 resim ekleniyo sence nasıl??
doumgünü magneti yagünü buzdolab süsü magnetleri

bende aradım cnm fiyatları bugün güncelledik dediler.Şansımıza 1,5 dan yaptıracağız artık.Senin beğendiğin çok güzelmiş hem daha çok resim ekletebiliyosun ama boyutu daha büyük olur sanırım.Bende bunu beğendim mavisini de yapıyorlarmış.bu nasıl sence.
doumgünü magneti yagünü buzdolab süsü magnet

aa aaa fiyatlarımı güncellemişlerrr
ben 2 gün önce sipariş verdim 1 tl den şansa bak:) 30 adet sipariş ettim... işte bundan

doumgünü magnet yagünü buzdolab süsü magnet

kızlar ya size bişey sorcam..
bebekleriniz günde ne kadar su içiyor???
bizimki son dönemde su işini abarttı...
2 kez biberonu dolduruyoruz 400 ml yapıyor,
ortalama 100 ml de ıhlamur içiyor her gün
500 ml falan.. normal mi bu???
sizinkiler ne kadar içiyor???
internette 1 yaşındaki bebeğin alması gereken sıvı miktarı 750 ml gibi şeyler yazıyor da bilemedim yine de...
çok kafama takılıyor son günlerde bu durum

bu arada magnetler az önce eve ulaşmış...
köpüğün üzerine yapılmış sinir oldum...
yani mıknatıs arada beyaz köpük üstüne resim şeklindeymiş

Benim oğlumda içiyor canım fakat ben hiç ölçmedim bi sitede okumuştum idrarından suyun yeterli olup olmadığını anlayabilirsiniz diye yarın bende ölçeyim bakalım ne kadar içiyor.

bu arada magnetler az önce eve ulaşmış...
köpüğün üzerine yapılmış sinir oldum...
yani mıknatıs arada beyaz köpük üstüne resim şeklindeymiş

cnm resim ekleyebilir misin bende sipariş vericem sen öyle yazınca ikilemde kaldım şimdi

ya evet şu magnetlerden ben de sipariş vericektim çok mu kötü,sipariş vermeyelim mi paylaşırsanız sevinicem

Kızlar merhaba.Yoğunluktan pek sık giremiyorum.Kuzular ve sevgili anneleri;herkes iyidir umarım.Ben iş,ev ,ev işi,bebek derken insanlıktan çıkıyorum ne yazıkki.İş yerinde de tolerans yok;1,5 saatlik süt izni bile göze batıyor.Son zamanlarda saçlarım çok fazla dökülüyor benim,doğumdan beri vardı ama iyice arttı.Her yer saç oluyor.Zaten hiç sıkıntı yokmuş gibi.Ne yapabilirim,vitamine mi başlasam,tavsiyesi olan var mı?

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…