gilraen bu diş buğdayı nasıl yapılıyor çevreden birilerimi çağırılacak yada dağıtılacakmı?? Henüz bizim dişimiz çıkmadı dişleri çıkmayan bebeklerimiz varmı?
Bebeğe diş buğdayı partisi | Anne Bebek Dünyası hamilelik, doğum, bebek, bakımı, gelişimi, beslenmesi
canım ben dün akşam kurabiyelerini yaptım kızımın börek, sarma tatlı salata çeşitleri falan yaptık arkadaşlarımızı çağırdım buğdayı haşladım onu pudra şekeri şekerlemelerle falan süsleyip yapıcam bende genelde netten araştırdım buğdayın içine altın, yüzük gibi bir şey saklanıyormuş kime denk gelirse o bebeğe hediye alırmış birde meslek seçimi var tepsiye meslekleri temsil eden nesneler konuluyor hangisini seçerse o mesleği seçeceğine inanılıyormuş
canım ben oğluma diş buğdayı yaptım...ve iyi ki de yapmışım... diş şeklinde kurabiyeler yaptırdım...yanında da börek pasta vs. ikram hazırladık... diş buğdayını da isteyen şekerli isteyen şekersiz yesin diye iki farklı kapta hazırladım...
yanına da küçük kaselere renkli şekerler, çikolatalar, ceviz, fındık badem koydum... çok zevkliydi...
meslek seçimi içinde yere kitap, makas, bilgisayar :) vs. koyduk.. bizimki kitaba gitti (yasin kitabı koymuştum) artık bakalım ne olacak zaman gösterecek...
dilekçim merhaba seni yakalamışken sorayım hemen
doğum günü magnetleri için bir link vermiştin ben o linke girdiğimde 25 adet 25 tl çıkıyor ama şimdi kendim netten birmax a girdim tanesi 1,5 tl acaba bu eski fiyatmı senin gönderdiğin sen konuştun mu hiç
merhaba canım..Bugün değişmiş yaa bende hergün bakıyodum.Resme karar verememiştim...Hala magnet anasayfasında 20 adet 20 lira yazıyo..Ben bugün yarın göndericem resimleri..Baksana bu magnette 4 resim ekleniyo sence nasıl??
doumgünü magneti yagünü buzdolab süsü magnetleri
bende aradım cnm fiyatları bugün güncelledik dediler.Şansımıza 1,5 dan yaptıracağız artık.Senin beğendiğin çok güzelmiş hem daha çok resim ekletebiliyosun ama boyutu daha büyük olur sanırım.Bende bunu beğendim mavisini de yapıyorlarmış.bu nasıl sence.
doumgünü magneti yagünü buzdolab süsü magnet
kızlar ya size bişey sorcam..
bebekleriniz günde ne kadar su içiyor???
bizimki son dönemde su işini abarttı...
2 kez biberonu dolduruyoruz 400 ml yapıyor,
ortalama 100 ml de ıhlamur içiyor her gün
500 ml falan.. normal mi bu???
sizinkiler ne kadar içiyor???
internette 1 yaşındaki bebeğin alması gereken sıvı miktarı 750 ml gibi şeyler yazıyor da bilemedim yine de...
çok kafama takılıyor son günlerde bu durum
bu arada magnetler az önce eve ulaşmış...
köpüğün üzerine yapılmış sinir oldum...
yani mıknatıs arada beyaz köpük üstüne resim şeklindeymiş
kızlar işte kızımın doğum günü elbisesii....
.Eki Görüntüle 390337