2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bilgiler için teşekkürler gerçekten denicem inşallah ben de

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim ve daha yeni üye oldum.yeme sorunları değilmi benimde başımda ekmekten başka bişeyi wermiyorum eline çünkü koparıyo ama çiğnemiyo.çiğnemeyi tam bilmiyo bende malesef herşeyi ezerek we blendırdan geçirerk weriyorum.mecburen öğrenecek diyorum napıyım.

bizde çorba dışında diğer yiyeceklerde çok zorlanıyoruz... birazcık fazla yese çıkarıyor... yeni yiyecekler denemeye çalışıyoruz ama nafile

Günaydın Arkadaşlar size acilen bişey soracağım dr.muz devit damlası yerine Fosfo kalsiyum granüle diye bi ilaç verdi kullanan Arkadaşlar varmı? Bebekte yan etki yapar diye tedirgin oldum...

ben herşeyden veriyorm az tuzlu yapıyorum

canım kesinlikle büyüdükçe zorlaşıyo işe gitmek allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar bebekleriniz büyük parça olarak ne yiyebiliyorlar mesela? ben eline elma falan veremiyorum daha. dişleriyle büyük kopardığında yutamıyor korkuyorum nefes alamıcak diye.

ben tutuyorum oğlum ısırıp yiyo herşeyi ama eline vermiyorum çok tıkıyo ağzına kendi yemeyi öğrenseydi

selam annişler size bir sorum olucak
doğum sancıları yada kasılmaları girince bebeğin hareketleri durmuş mu oluyor yoksa hala oynamaya devam ediyor mu

Günaydın Arkadaşlar size acilen bişey soracağım dr.muz devit damlası yerine Fosfo kalsiyum granüle diye bi ilaç verdi kullanan Arkadaşlar varmı? Bebekte yan etki yapar diye tedirgin oldum...

dediğin ilacı hiç duymadım canım,muhtemelen daha fazla vitamin içerdiğinden vermiştir,
bizede aylar önce multitabs verdi doktorumuz devit yerine onu kullanıyoruz,çok memnunuz,bi şikayet olmadı bugüne kadar...

bayadır yazamıyorum nasılsınız arkadaşlar???
Biz çok iyiyiz...Kızımın kulak zarları yenilenmiş delik kapanmış çok şükürr..Bizdede katı gıdaları yiyememe sorunu var..Hemen kusuyo..bende hazır değil demekki diyorum ve zorlamıyorum..Hala kendine özel besinlerle besleniyo..
Bugün azra tam olarak yürümeye başladı...Hastalığından dolayı baya bi geriye gitmişti..benle inatlaşıp yürümüyoduu bugün komşumun 6 yaşındaki kızı elini bıraktı yürümeye başladı..Cesaret geldi yürüyo..Zor zamanlar şimdi başlıyo :)))

Bizde doğumgünü telaşları başladı..Netten elbiselerini aldım çok merak ediyorumm nasıl olacak diyee....

selam annişler size bir sorum olucak
doğum sancıları yada kasılmaları girince bebeğin hareketleri durmuş mu oluyor yoksa hala oynamaya devam ediyor mu

O sancıdan oynuyomu oynamıyomu anlamadım bile :))Tek bildiğim aynı sıkıntıyı bebekte yaşıyo..Yoğun sancı zamanlarımda bebeğimde sanki toparlanıyodu..Allah hayırlı doğumlar versinn arkadaşımm..

sağol canım benim
sabah kasıklarıma sancı girdi sanki adet sancısı gibi ama bebişimde oynuyordu içerde

herkese günaydınlaarrr
dilekcim maşallah kızına güzel haberler getirmişsin bize...
kulaklarının iyileşmesine çok sevindim...
bizde dün doktora gittik kulaklarında çok az iltihap var dedi ilaç verdi ve haftaya uçağa bincez,korkuyorum açıkçası...doktor spreyini yanında bulundur dedi...
yürüme konusunda bizimkinin cesareti yok ya tutunmadan aykata duruyor ama mümkün deil adım atmıyor:)
zamanı gelince oda olur napalım...

aynen bizimki de öyle canım. ayakta duruyor ama mümkün değil adım atmıyor ben de sinir oluyorum. sonra da diyorumki demek ki hazır değil kaç dişi var bebişinin? el sallıyor mu? bizimki tembel çıktı

aynen bizimki de öyle canım. ayakta duruyor ama mümkün değil adım atmıyor ben de sinir oluyorum. sonra da diyorumki demek ki hazır değil kaç dişi var bebişinin? el sallıyor mu? bizimki tembel çıktı

3 dişimiz var canım... bay bay yapıyor,alkış yapıyor, şarkılarda oynuyor,
tv kumandasını tv ye çevirip kanal değiştiriyor...
böle işte....
hepsi değişik

Tekrar geçmiş olsun dilek bende yemek istemeyince zorlamıyorum vakti gelince yiyecektir inşallah. doğumgünü için nasıl elbise aldın ne hediye alacağına karar verdinmi ben ne yapacağımı bilmiyorum :44: ilk bebek olunca....

benim oğlumda çok tembel... erken dönemde emeklemeye başlayınca çabuk yürür demiştim ama hala yürümüyor...ne el sallıyor ne de başka birşey yapıyor....
altta 2 üstte 2 dişimiz çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…