- 3 Mart 2009
- 111
- 1
selam anneler. benim oğlumun da alt bir dişi 1 ay önce çıkmıştı şimdi diğeri patlamış diş daha görünürde yok. ikisi aynı anda çıkmadı. ilerde görüntüsünde bozukluk olurmu acaba. sizin aynı anda mı çıktı?
tşk ederim cnm cnm patladığını nasıl anlıyorsun peki diş eti bembeyaz ama görünürde bişey yok
tşk ederim handecim inş.bizim de en kısa sürede biter iştahsızlığı da arttı sabah kahvaltısını zor yemiş
selam anneler. benim oğlumun da alt bir dişi 1 ay önce çıkmıştı şimdi diğeri patlamış diş daha görünürde yok. ikisi aynı anda çıkmadı. ilerde görüntüsünde bozukluk olurmu acaba. sizin aynı anda mı çıktı?
günaydınn kızlar
oğlum kaç gündür hastaydı grip olmuş geniz akıntısı vardı birde alttan 2 tane dişimiz sonunda gelmeye başlamış ama dr.zaman alır dedi dün akşamda ishalimiz başladı pazartesiden beri mahvoldu yavrum.benimde canım çok sıkkın daha bugün işe geldim kaç gündür evdeydim.Kızlar dişi çıkan bebişler ishal olduktan hemen sonra diş geliyor mu acaba.Oğluşum ilk kez hastalandı bende bittim onunla çok tedirgin oldum böyle böyle büyüyecekler ama ne bilim annelik gerçekten çok zormuş.
selam
FDilek inşallah tahlil temiz çıkar pişikten bende sıkıntılıydım bulduğum çözüm şu her alt değiştirdiğimde değilde özellikle kaka yapmışsa yada bol çişli ise
ılık su ve pamukla silip yine minik minik ayarladığım pauklu penye bezlerle kurulayıp iyice ama sonra kapatıyorum kremide her zaman sürmüyorum poposunda beyaz beyaz kabarcıklar olmuştu sicilce gibi şimdi onlardan kurtulduk çok şükür sende bir dene istersen ıslak mendili çok fazla kullanmıyorum
Arzuayten Enes te dişi çıkarırken nezle olmuştu 1 hafta burnu aktı ilk dişinde 15 gün sonra2.cisi çıktı kaşığa özellikle bardağa çınn sesi gelebilir bir denersin.
Rapu tşkler canım su zorla veriyoruz işte ama yinede su harici sıvıları güzel içiyor
bi arkadaşımız tuzlulara alıştı meyve yemiyor demişti gün gün değişiyor huyları Eneste kahvaltıda zeytine takmış durumda 2-3-4- versem yiycek tatlıdan uzaklaştı ama
kahvaltıyıda eskisi kadar yemiyor
zeytini nasıl yediriyorsun cnm ben daha doğru düzgün vermedimde.
tşk ederim cnm cnm patladığını nasıl anlıyorsun peki diş eti bembeyaz ama görünürde bişey yok
tşk ederim handecim inş.bizim de en kısa sürede biter iştahsızlığı da arttı sabah kahvaltısını zor yemiş
elimizle yokluyorduk çok minicik ucu değiyordu parmağımıza bir de şişmişti damağı. Biz öyle anladık canım. İştahsızlık da normal bu süreçte. İnşallah çabucak atlatır bebeğin.
Biblobebekler arkadaşım bebeklerin bir anı diğerini tutmuyor. Benim oğlum da çok severek yediği bir şeyi bir de bakıyorum ki öğürerek yutuyor. sanırım bebekler yiyeceklerden çabuk sıkılıyorlar. değişiklik istiyorlar.
evet cnm aynen öyle insanın elinden bişey gelmemesi çok üzücü.her diş çıkardıklarında 1 kilo versek ooohhh tığ gibi oluruz valla :)Günaydın arkadaşlar.
zhr84 gerçekten diş süreci oldukça yorucu. Bir de derman olamıyoruz ona canım sıkılıyor. oğlumun aynı anda iki dişi çıktı ben bir kilo verdim :) iyi tarafından bakmak gerek:)
ben kaşıkla denemiştim birde bardak deneyeyim cnmselam
frdince daha önce suya koyuyordum zeytini şimdi koymadan veriyorum,
kabuğundan içini çıkarıp veriyorum
zhr birde cam bardakla değdir bakalım çınn çınn sesi geliyor mu?.
Merhaba Arkadaşlar ben zeytini bi gün öncesinden suya koyuyorum zaten tuzsuz zeytin alıyorum sabahta kahvaltısına katıyorum zeytini ezerek Benimde oğlumun rahatsızlığı geçmedi öksürük burnu akıyor dişimiz çıkmadı daha kıyamam ben bu bebeklerimize
Canım çok geçmiş olsun,hasalıkları çok zor oluyo ...Azranında dişleri geç çıktı..Ama beyaz beyaz göründükten baya bi sonra çıktı dişi.Gün gün takip ediyodum..Çıkmadan önce çizik gibi oldu damağı..Sonra tıktık vurduk baktık diş çıkmış..Allah kolaylık versin..Dr.umuz 1,5 yaşına kadar dönem dönem bu sıkıntılalrı çekersin dedi...günaydınn kızlar
oğlum kaç gündür hastaydı grip olmuş geniz akıntısı vardı birde alttan 2 tane dişimiz sonunda gelmeye başlamış ama dr.zaman alır dedi dün akşamda ishalimiz başladı pazartesiden beri mahvoldu yavrum.benimde canım çok sıkkın daha bugün işe geldim kaç gündür evdeydim.Kızlar dişi çıkan bebişler ishal olduktan hemen sonra diş geliyor mu acaba.Oğluşum ilk kez hastalandı bende bittim onunla çok tedirgin oldum böyle böyle büyüyecekler ama ne bilim annelik gerçekten çok zormuş.
Selam canım..Merak ettme aynı anda çıkmıyo..Hem zaten süt dişleri dökülüyo..Bu dişler düzgün konuşması için gerekliymiş..selam anneler. benim oğlumun da alt bir dişi 1 ay önce çıkmıştı şimdi diğeri patlamış diş daha görünürde yok. ikisi aynı anda çıkmadı. ilerde görüntüsünde bozukluk olurmu acaba. sizin aynı anda mı çıktı?
selam
FDilek inşallah tahlil temiz çıkar pişikten bende sıkıntılıydım bulduğum çözüm şu her alt değiştirdiğimde değilde özellikle kaka yapmışsa yada bol çişli ise
ılık su ve pamukla silip yine minik minik ayarladığım pauklu penye bezlerle kurulayıp iyice ama sonra kapatıyorum kremide her zaman sürmüyorum poposunda beyaz beyaz kabarcıklar olmuştu sicilce gibi şimdi onlardan kurtulduk çok şükür sende bir dene istersen ıslak mendili çok fazla kullanmıyorum
Arzuayten Enes te dişi çıkarırken nezle olmuştu 1 hafta burnu aktı ilk dişinde 15 gün sonra2.cisi çıktı kaşığa özellikle bardağa çınn sesi gelebilir bir denersin.
Rapu tşkler canım su zorla veriyoruz işte ama yinede su harici sıvıları güzel içiyor
bi arkadaşımız tuzlulara alıştı meyve yemiyor demişti gün gün değişiyor huyları Eneste kahvaltıda zeytine takmış durumda 2-3-4- versem yiycek tatlıdan uzaklaştı ama
kahvaltıyıda eskisi kadar yemiyor