2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum hala anne baba demiyor ya, diş de yok, tembel çıktı enerjisini deli gibi emeklemeye verdi sanırım sizde durum ne?

ben yastıksız yatırıyorum hep ama sabah uyandığında sevmek için yatağıma aldığımda resmen yastığa kafası koyup yatıyor... bende doktora sormayı düşünüyorum yastıkla yatırayım mı diye...

amin canım... büyüdükçe aynı şeyleri bende daha çok söyler oldum... tarifsiz bir sevgi bu

oğlum hala anne baba demiyor ya, diş de yok, tembel çıktı enerjisini deli gibi emeklemeye verdi sanırım sizde durum ne?

bizde de hala diş yok... sadece dede diyor... arada şans eseri çıkardığı bir sesi anneye babaya benzetiyoruz o kadar...
ama deli gibi emekliyor, ayağa kalkıyor...yerinde durmuyor kerata...çok kıpır kıpır...

benim oğlumda sadece dede diyor anne der gibi ses çıkarıyor ama sanırım biz öyle anlamak istediğimiz için bize öyle geliyor.emekleyip kalkıyor 3 gündürde koltuklardan tutunup sıralamaya başladı.

bizde de hala diş yok... sadece dede diyor... arada şans eseri çıkardığı bir sesi anneye babaya benzetiyoruz o kadar...
ama deli gibi emekliyor, ayağa kalkıyor...yerinde durmuyor kerata...çok kıpır kıpır...

benim oğlumda sadece dede diyor anne der gibi ses çıkarıyor ama sanırım biz öyle anlamak istediğimiz için bize öyle geliyor.emekleyip kalkıyor 3 gündürde koltuklardan tutunup sıralamaya başladı.

iyi bari,bizimkinin yalnız olmadığını öğrenince biraz rahatladım kızlar. cvplarınız için teşekkürler

Merhaba Sevgili Mayıs Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Mayıs Anneleri, bu kalp Mayıs Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Çok katılamıyorum bu topiğe ama 2. oğlumm için arada girip bakıyorum bir şey kaçırmayayım diye:) söylediklerinize harfiyen katılıyorum 5-10 dak. çocuğa çok keyifli dak. yaşatabilir ama KONTROL VE DİKKAT EŞLİĞİNDE

Merhaba kızlarr nasılsınız bakalım....Bende azraya yastık kullanmıyorum..Kullanmalımıyım bilmiyorum..Dr.una soran olursa bilgi verirse sevinirim..
Gilraen yerim senin tatlını maşallahh büyümüş küçülmüş oluyolarr bu devrin çocukları..
YDM azrada diş çıkarmadı..baba dede hadi gel falan diyoo..
Zehra maşallah mert beyimize...Kanepeden tutunup kalkıyo sıralıyo tamamda bir elinede oyuncak almaya çalışınca sonuç çok kötüü..Şimdi kendini yere atmayı öğrendi..Yumuşakca atıyo yere yuvarlanıyo ...Bıraksam gün boyu kanepeden tutunup ayakta duracak:))

Amin canım. Bizimkileri bize bağışlasın olmayan herekese de nasip etsin Rabbim.

Benim oğlum da tüm enerjisini çenesine veriyor. Anne, baba, dede, nen nen, mam mam diyor. akşama kadar bıdır bıdır ağzı laf dolu, ağlarken bile bir taraftan da söyleniyor. Ama daha ne diş var ne emekleme ne de ayağa kalkma.biz destek olursak kalkıyor ayağa zıp zıp zıplıyor o kadar.

günaydınnnnn mutlu sabahlar herkese

topik sinek avlamaya devam ediyor.

fdilek maşallah yerim ben o azrayı kızlar daha dilli oluyor sanırım. bizimkiside eline oyuncak alınca iptal oluyor dün akşam 2 kere düştü yavrum.
kızlar her bebek kendine özgü gelişiyor kimimizinkilerin dişleri çıktı bir kaç kelime söylüyor kimimizinkilerin de emeklemesi ayağa kalkması daha iyi.Hepsine kocaman maşallah mayıs bebelerinin yaşına az kaldı valla nasıl geçti zaman

günaydın arkadaşlar
benm oğlum bir hafta sonra 7 aylık olacak.ama ne anne ne baba hiçbişey demiyor.bi ara söylüyordu baba mama falan diye sonra bıraktı.sadece çığlık atıyoruz. dah yeni oturuyor .maşaallah sizin bebişler çok harreketli.aslında benm oğlumda hareketli ama daha emekleyemiyor.diş çıkarıyoruz dünden beri yine hafif ateş var.üçüncü diş geliyor snrım.Rabbim sağlıklı ömür versin bebişlerimize.
hayırlı cumalar

maşallah bebişine ama senin konuşmasını beklemek için çok erken değil mi, erkek olduğu için diyorum. bak bizimkinin 8 ayı bitti diş yok, kelime yok. anca emekleyip ayakta durmaya çalışsın ha bir de şarkı söylesin maşallah bebişlerimize

günaydın herkese

sağol canım maşallah azraya daha başlamadık bizde ama korkuyorum o düşmelerden allah korusun hepsini

Günaydın güzel anneler ve bebişleri. Umarım keyifler yerindedir.

Kızlar benim sütüm günlere göre çok değişiyor. haftalık bir süt döngüm var. pazar ve pazartesi neredeyse hiç sütüm olmuyor. cumaya doğru artıyor cuma akşamı ve cumaretsi sabahı inanılmaz çok sütüm oluyor. direkt psikolojimle bağlantılı yani. çok ilginç bir durum yemeyle içmeyle bir alakası yok. çalışmaya başladığımdan beri bu böyle.

herkese selamlar..
bugün cuma...
cumaları çok seviyorum yaaa..

benim bebişimde heyyyy diye bağırıyor anne baba yok daha, dişimizde yok, ama tutunup kalkıyor, tam ayakta duramayıp devriliyor,
gitiikçe işimiz zorlaşıyor sürekli takip etmek zorundayız..
bütün bebişlerimize kocaman bi maşallah
gelişimler ne kadar farklı gerçekten...
ama hepsi zamanla eşitlenecek kimse kaygılı olmasın...

mrb arkadaşlar nasılsınız kimsenin fırsatı olmuyo galiba artık eee bebişlerimiz büyüdükçe hiçbişeye fırsatımız kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…