İyi akşamlar kızlar.Umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir. Sormak istediğim bir şey var. Bekleriniz yastıklamı uyuyor yoksa yastıksız mı? Ben daha hiç yastık kullanmadım ama aceba kullanmam gerekiyor mu? Yastıksız uyumasının bir zararı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim:)
mrb arkadaşlar nasılsınız ben fazla giremiyorum fırsatım olmuyo özlüyorum sizleri...
oğlum elimden tutup hadi diyo gezme meraklısı:)) geçende yanımda yatıyo hadi kalk dedi tabi net söyleyemiyo ama iyiki doğurmuşum diyorum bunun sevgisi bambaşkaymış allah olmayan herkese nasip etsin
oğlum hala anne baba demiyor ya, diş de yok, tembel çıktıenerjisini deli gibi emeklemeye verdi sanırım sizde durum ne?
oğlum hala anne baba demiyor ya, diş de yok, tembel çıktıenerjisini deli gibi emeklemeye verdi sanırım sizde durum ne?
bizde de hala diş yok... sadece dede diyor... arada şans eseri çıkardığı bir sesi anneye babaya benzetiyoruz o kadar...
ama deli gibi emekliyor, ayağa kalkıyor...yerinde durmuyor kerata...çok kıpır kıpır...
benim oğlumda sadece dede diyor anne der gibi ses çıkarıyor ama sanırım biz öyle anlamak istediğimiz için bize öyle geliyor.emekleyip kalkıyor 3 gündürde koltuklardan tutunup sıralamaya başladı.
İsteyen ıstedıgı anlamakta serbest ben her soyledıgımın arkadasındayım ılk once yerı gelmısken gelısım egrısınden bahsettıgımde bende oyle ınsanlar tanıyorum kı kendı cocukları emeklemıyor dıye hastane hastanhe okor doktor gezdıren o yuzden onu yazma geregı duydum bır cocugun erken yurumesı erken konusması onun hayatında baartılı calıskan ve zekı olacagının bır gostergesı degıldır.....
Yurutec konusuna gelınce yalnıs anlasılmak ıstemem benım esım yurutec savunucusu degıl tabıkıde oda hastalarına ben onermem ama ıstersenız KONTROLLU bır sekılde en onemlı kısmı burası KONTROL gunde 5 yada bılemedın 10 dk bındırebılırsınız bır sakıncası yok dıyor...Herseyın fazlası zarar arkadaslar bende bılırımkı cocuk ses cıkarmıyor dıye neredeyse yurutecte uyutacak paranoyaklıkta aılelerı...
Benım belırtmek ıstedıgım sey tam olareak emın olmadıgınız seylerı amcam yengem konum komsum dıye baslayan cumlelerle ornek verıpte ınsanları yalnıs yonlendırmemenız...
Herkes malesef her anlatılanı anlayacak kapısıte egıtım lultur sosyo kulturel farkındalıklara sahıp degıl...
Bir anne baska bır bebegın gelısımıyle uzulecek kadar acızse zaten ben onun annelıgınden suphe duyarım hepınızın cocugunun gelısımı benı kendı evladım kadar sevındırıyor...
Anlatmak ıstedıgımı anlayanlar olursa cok sevınıcem...
Bırbırımızı yalnız yonlendırmeyelım burası sosyal bır ag ınanın sızın anlatmak ıstedıklerınızı anlayamayıp kompleks yapıcak cocugundan soguyacak ondan bır sorun oldugunu dusunup opsesyon yapıcak bınlerce anne var...
Uslubum bıraz serttır evet kabul edıyorum ama bunuda meslegıme verıyorum...
Bu sıtede yalnıs yonlerndırmeler oldugu surece aynı sertlıkte bıldıgım seylerı paylasmak adına yazılar yazacagım...
Ayrıca ben bu sıtede oglum sebze yemıyro dıye dert yanan sızden yardım ısteyen bır anneyım komplekslerım olsa zaten bunları sızınle paylasmaz evladımın motor gelısımının ne kadar ılerıde oldugunu soyler over over dururdum...
Kalp kırdıysam affola ama kımseyı baz alarak yazmadım bunları kımsede uzerıne alınıp karsı ataga gecmesın
herkese merhabalar... bugün kimsecikler yok mu
herkese merhabalar... bugün kimsecikler yok mu
Amin canım. Bizimkileri bize bağışlasın olmayan herekese de nasip etsin Rabbim.mrb arkadaşlar nasılsınız ben fazla giremiyorum fırsatım olmuyo özlüyorum sizleri...
oğlum elimden tutup hadi diyo gezme meraklısı:)) geçende yanımda yatıyo hadi kalk dedi tabi net söyleyemiyo ama iyiki doğurmuşum diyorum bunun sevgisi bambaşkaymış allah olmayan herkese nasip etsin
günaydın arkadaşlar
benm oğlum bir hafta sonra 7 aylık olacak.ama ne anne ne baba hiçbişey demiyor.bi ara söylüyordu baba mama falan diye sonra bıraktı.sadece çığlık atıyoruz. dah yeni oturuyor .maşaallah sizin bebişler çok harreketli.aslında benm oğlumda hareketli ama daha emekleyemiyor.diş çıkarıyoruz dünden beri yine hafif ateş var.üçüncü diş geliyor snrım.Rabbim sağlıklı ömür versin bebişlerimize.
hayırlı cumalar
Merhaba kızlarr nasılsınız bakalım....Bende azraya yastık kullanmıyorum..Kullanmalımıyım bilmiyorum..Dr.una soran olursa bilgi verirse sevinirim..
Gilraen yerim senin tatlını maşallahh büyümüş küçülmüş oluyolarr bu devrin çocukları..
YDM azrada diş çıkarmadı..baba dede hadi gel falan diyoo..
Zehra maşallah mert beyimize...Kanepeden tutunup kalkıyo sıralıyo tamamda bir elinede oyuncak almaya çalışınca sonuç çok kötüü..Şimdi kendini yere atmayı öğrendi..Yumuşakca atıyo yere yuvarlanıyo ...Bıraksam gün boyu kanepeden tutunup ayakta duracak:))