herkese selamlar..
bugün cuma...
cumaları çok seviyorum yaaa..
benim bebişimde heyyyy diye bağırıyor anne baba yok daha, dişimizde yok, ama tutunup kalkıyor, tam ayakta duramayıp devriliyor,
gitiikçe işimiz zorlaşıyor sürekli takip etmek zorundayız..
bütün bebişlerimize kocaman bi maşallah
gelişimler ne kadar farklı gerçekten...
ama hepsi zamanla eşitlenecek kimse kaygılı olmasın...
Amin canım. Bizimkileri bize bağışlasın olmayan herekese de nasip etsin Rabbim.
Benim oğlum da tüm enerjisini çenesine veriyor. Anne, baba, dede, nen nen, mam mam diyor. akşama kadar bıdır bıdır ağzı laf dolu, ağlarken bile bir taraftan da söyleniyor. Ama daha ne diş var ne emekleme ne de ayağa kalkma.biz destek olursak kalkıyor ayağa zıp zıp zıplıyor o kadar.
maşallah bebişine ama senin konuşmasını beklemek için çok erken değil mi, erkek olduğu için diyorum. bak bizimkinin 8 ayı bitti diş yok, kelime yok. anca emekleyip ayakta durmaya çalışsın ha bir de şarkı söylesinmaşallah bebişlerimize
Merhaba canım burada hepimiz mayıs annesi adı altındayız ama çoğumuz nisan doğumlu:))Mesela senin bebek 7 aylık olacak azra 8,5 aylık..Bu dönemlerde her hafta değişik bişey katıyo kendine..Biz burda bebekler,mizin yaptıklarını anlatıyoruz ama bunlar üstün davranışlar değil ,aylarına göre yapması gerekenleri yapıyo..Senin yakışıklında zamanı gelsin hepsini yapar..günaydın arkadaşlar
benm oğlum bir hafta sonra 7 aylık olacak.ama ne anne ne baba hiçbişey demiyor.bi ara söylüyordu baba mama falan diye sonra bıraktı.sadece çığlık atıyoruz. dah yeni oturuyor .maşaallah sizin bebişler çok harreketli.aslında benm oğlumda hareketli ama daha emekleyemiyor.diş çıkarıyoruz dünden beri yine hafif ateş var.üçüncü diş geliyor snrım.Rabbim sağlıklı ömür versin bebişlerimize.
hayırlı cumalar
Merhaba canım yorgunluklada alakalı olabilir belkide...Günaydın güzel anneler ve bebişleri. Umarım keyifler yerindedir.
Kızlar benim sütüm günlere göre çok değişiyor. haftalık bir süt döngüm var. pazar ve pazartesi neredeyse hiç sütüm olmuyor. cumaya doğru artıyor cuma akşamı ve cumaretsi sabahı inanılmaz çok sütüm oluyor. direkt psikolojimle bağlantılı yani. çok ilginç bir durum yemeyle içmeyle bir alakası yok. çalışmaya başladığımdan beri bu böyle.
herkese selam
uzun bir aradan sonra...
İnşallah anneler ve bebişleri iyidir.
Merhaba canım burada hepimiz mayıs annesi adı altındayız ama çoğumuz nisan doğumlu:))Mesela senin bebek 7 aylık olacak azra 8,5 aylık..Bu dönemlerde her hafta değişik bişey katıyo kendine..Biz burda bebekler,mizin yaptıklarını anlatıyoruz ama bunlar üstün davranışlar değil ,aylarına göre yapması gerekenleri yapıyo..Senin yakışıklında zamanı gelsin hepsini yapar..
Merhaba canım yorgunluklada alakalı olabilir belkide...
Merhaba canım yaaa özlettin kendiniii...Bu çok uzun bir ara oldu meraklandırdın bizi..Nasılsın enes nasıll ,çok öpüyoruz sizi....
Günaydın arkadaşlar. Cumartesi pazar sabahları uyumayı özledim ben yaaaakeşke oğlum 10-11 e kadar uyusa ama nerdeeee. tabi hepiniz benimle aynı durumdasınız. uykusuz günler ve gecelere devam.
herkese selam
uzun bir aradan sonra...
mrb arkadaşlar nasılsınız kimsenin fırsatı olmuyo galiba artık eee bebişlerimiz büyüdükçe hiçbişeye fırsatımız kalmıyo
Günaydın arkadaşlar. Cumartesi pazar sabahları uyumayı özledim ben yaaaakeşke oğlum 10-11 e kadar uyusa ama nerdeeee. tabi hepiniz benimle aynı durumdasınız. uykusuz günler ve gecelere devam.
yaa be o konuda şanslı bi anneyim demkki:)yorumunu okuyunca şükrettim halime..bende tam 4 ay abartısız günlük 3 saat uykuyla gezdim.ama sonra oğlum maşallah şimdi geceden bi uyur saat 10-11e kadar...darısı başınıza kızlarr
herkese selam
uzun bir aradan sonra...
ulaşada geçmiş olsun rapu yaa..Kuzenim Ankarada konuştuk 3 bebeği var hepsi hastaymış...Salgın var senin kız nasıl dedi..Havalar çok soğuduya ondan oldu galiba..(Hasta olupta süzülüğyolarya hiç dayanamıyo insan (
acıl sıfalar evladınıza cok gecmıs olsun arkadasınızın dedıgı gıbı soyledıklerımı gereksız uzerınıze alınıp zaten moralınız bozukken daha da gerıldınız..
çok geçmiş olsun canım yaaa.. onlar bi yerlerden gidip buluyorlar mikrobu:)
allah beterinden saklasın...
çok geçmiş olsun... bizde geçtiğimiz haftalarda küçük bir grip atlattık...Yüsek ateşle birlikte öksürüğü vardı oğlumun.
Ateş için ilaç verip düşürdükten sonra bol bol ıhlamır içirdim sizde deneyin isterseniz...Hatta içine biraz ayva kabuğuda koyabilirsiniz... Tekrar geçmiş olsun....
ayrıca hepimize evlatlarımızla, tüm sevdiklerimizle mutlu huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilerim....
öpüyorum seni:)))sonra da ulaş kuzuyu...
canım geçmiş olsun.....yeni yıl için eşimin ailesine gittik h.sonu.eltimin oğlu,kızı k.valide hepsi hastalarmış meğer söylemiyorlar bir de....2gün onlarla aynı ortamda kaldı kuzucum..dün gece ateşi 38 eçıktı...takip ettik ılık duş falan en düşük 37.2 yi gördük....aile hekimine götürdüm az önce (köydeki s.o.)boğazı kızarmaya başlamış...ilaç verdi8bilinen s.algınlığı şurubu)....hafif kızarıklık hemen antibiyotik vermeyelim dedi akşam başlayacaz bakılım inş.iyi gelir.....
kurtuldunuz sanırım hastalıktan....sevindim ulaş ın iyi olmasına....2 gündür ben de zombi gibiyim....
karla kaplı ankaradan herkese günaydınnnn
FDilek, duncan, Rapunzeln ve arkadaşlar beni merak etmişsiniz saolun
giremediğim süreçte Ankarada idim safrakesesi ameliyatı oldum babamın ameliyatını gitmiştim orda rahatsızlandım Ankara ne soğuktu öyleee buzz buzz Eneste bende gürekli nezle olduk
neyse şimdi evimizdeyiz şükür iyiyiz
Enes emekleme çabası içinde ileri atıyor kendini ama hep geri gidiyor :) alt dişleri çıktı yanları kaşımakla meşgul bundan dolayı mızmızlıkları ve sürekli burun tıkanıklığı oluyor
ek gıda da sorunu yok, sebze çorbalarını kıymalı yapıyorum hala rondodan geçiriyorum sizde böylemi yapıyorsunuz? köfteyi bazen tavada yapıp elimle parçalayıp yine çorbasına katıyorum yutmada problem yaşıyoruz.Dişileri rahatsız ettiğinde iştahı pek olmuyor akşam yatuış öğününü çözemedim hala hergün değişiyor pirinçunundan yapılan mamayı verdiğimde çok sık uyanıyor aptamilin hazır mamalarından veriyorum emzirmeye devam ediyorum genelde geceleride yine 2-3 kez emziriyorum
sizlerden ne haberler var?
yaa be o konuda şanslı bi anneyim demkki:)yorumunu okuyunca şükrettim halime..bende tam 4 ay abartısız günlük 3 saat uykuyla gezdim.ama sonra oğlum maşallah şimdi geceden bi uyur saat 10-11e kadar...darısı başınıza kızlarr
Maşallah oğluna canım. Benim oğlum çok erken uyuyor akşam o yüzden sabahları da erkenden kalkıyor. dün akşam 10 da ytırdım sabah 9:30a kadar uyudu. Ama akşamları erken uyuyunca da bütün işlerimi yapabiliyorum. Neyse sağlıklı olsunlar da uykusuz kalalım sorun değil.