2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar canım.
bnm bebişim çok uyuşuk galiba:)tutunup kalkmıyo hemen salıveriyo kendini yere çok fena..allah bağışlasın darısı başıma:)

benim kızım da aynen öyle ne diş çıkardı ne de emekledi ama baba,abab,mam demeye başladıve benimkinin emeklemeye hiç niyeti yok yüz üstü yatırdığımda hemen dönüyor

sennkinede maşallah canm.demek şarkı söylüyor çok şeker .gelişimi farklı oluyor tabi.onları büyüyüşünü görmek muhteşem bişey çok şanslıyım.

Merhaba canım burada hepimiz mayıs annesi adı altındayız ama çoğumuz nisan doğumlu:))Mesela senin bebek 7 aylık olacak azra 8,5 aylık..Bu dönemlerde her hafta değişik bişey katıyo kendine..Biz burda bebekler,mizin yaptıklarını anlatıyoruz ama bunlar üstün davranışlar değil ,aylarına göre yapması gerekenleri yapıyo..Senin yakışıklında zamanı gelsin hepsini yapar..

Merhaba canım yorgunluklada alakalı olabilir belkide...
herkese selam
uzun bir aradan sonra...
İnşallah anneler ve bebişleri iyidir.

Merhaba canım yaaa özlettin kendiniii...Bu çok uzun bir ara oldu meraklandırdın bizi..Nasılsın enes nasıll ,çok öpüyoruz sizi....

merhaba canm evt sizin çizelgeden görüyorum doğru diyorsun hepsini gelişimi farklı büyüdükleri zamanda aynı günde aynı ayda doğsalar bile farklı kişiliklere sahip olacaklar aynı anneden doğanlar bile farklı olmuyormu?.ama heyecenlanıyoruz işte.çok şekerler.bu arada ben yanlış yazmışım 8 aylık olacak benm böcüküm.

Günaydın arkadaşlar. Cumartesi pazar sabahları uyumayı özledim ben yaaaa keşke oğlum 10-11 e kadar uyusa ama nerdeeee. tabi hepiniz benimle aynı durumdasınız. uykusuz günler ve gecelere devam.

Günaydın arkadaşlar. Cumartesi pazar sabahları uyumayı özledim ben yaaaa keşke oğlum 10-11 e kadar uyusa ama nerdeeee. tabi hepiniz benimle aynı durumdasınız. uykusuz günler ve gecelere devam.

yaa be o konuda şanslı bi anneyim demkki:)yorumunu okuyunca şükrettim halime..bende tam 4 ay abartısız günlük 3 saat uykuyla gezdim.ama sonra oğlum maşallah şimdi geceden bi uyur saat 10-11e kadar...darısı başınıza kızlarr

herkese selam
uzun bir aradan sonra...

canımm nasılsınnn bizler iyiyiz sende iyisindir inşallahhh enesde...

mrb arkadaşlar nasılsınız kimsenin fırsatı olmuyo galiba artık eee bebişlerimiz büyüdükçe hiçbişeye fırsatımız kalmıyo

aynen öle canım geceleri fırsat oluyo ancank

katılıyorum arkadaşım sana...

böle bebelerde var demek ki maşallahh diyim ne güzel... benim kızım gecede kaç kere kalkıcağiına kendi karar veriyo bezen 1 bazen 6 kere kalkıyos

herkese selam
uzun bir aradan sonra...

selammm :) sizi merak ettik baharnaz. çok oldu girmeyeli. iyisinizdir inşallah.

acıl sıfalar evladınıza cok gecmıs olsun arkadasınızın dedıgı gıbı soyledıklerımı gereksız uzerınıze alınıp zaten moralınız bozukken daha da gerıldınız..

çok geçmiş olsun canım yaaa.. onlar bi yerlerden gidip buluyorlar mikrobu:)
allah beterinden saklasın...

saolun kızlar. şükür atlattık..

izmirde de yağmur var.... hava kapalı... işler yoğun... uykum geldi resmen...
bir an önce eve gidip oğluşuma görmek istiyorum...
bizim ilk dişimiz göründü bu arada :)

FDilek, duncan, Rapunzeln ve arkadaşlar beni merak etmişsiniz saolun
giremediğim süreçte Ankarada idim safrakesesi ameliyatı oldum babamın ameliyatını gitmiştim orda rahatsızlandım Ankara ne soğuktu öyleee buzz buzz Eneste bende gürekli nezle olduk
neyse şimdi evimizdeyiz şükür iyiyiz
Enes emekleme çabası içinde ileri atıyor kendini ama hep geri gidiyor :) alt dişleri çıktı yanları kaşımakla meşgul bundan dolayı mızmızlıkları ve sürekli burun tıkanıklığı oluyor
ek gıda da sorunu yok, sebze çorbalarını kıymalı yapıyorum hala rondodan geçiriyorum sizde böylemi yapıyorsunuz? köfteyi bazen tavada yapıp elimle parçalayıp yine çorbasına katıyorum yutmada problem yaşıyoruz.Dişileri rahatsız ettiğinde iştahı pek olmuyor akşam yatuış öğününü çözemedim hala hergün değişiyor pirinçunundan yapılan mamayı verdiğimde çok sık uyanıyor aptamilin hazır mamalarından veriyorum emzirmeye devam ediyorum genelde geceleride yine 2-3 kez emziriyorum
sizlerden ne haberler var?

Son düzenleme:
ankara çok soğuk kızlar bana yardım edin bir türlü uyumuyor uyusa bile en fazla yarım saat ne yapayımbilemiyorum

herkese merhabalar...
baharnaz biz kıymalı şehriyeli çorba yapıyoruz, blendırdan geçirmeden öyle veriyoruz,
bide içine cicibebenin ekmeğini doğruyoruz 1 dilim
öyle yediriyoruz,
alışsın istiyorum,
istersen sende bi dene kıymalı şehriyeli ,blendırdan çekmeden
tadıda çok güzel oluyor

önce geçmişi okuduğum için tüm isimleri aklımda tutamıyorum fdilek,smyrna,gilraen ve ismini hatırlamadığım geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara çok ama çok teşekkür ederim sağolun malesef rota virüüsü aşısın yaptırmamamıştım çok pişman oldum ama artık çok geç tabi aşı olsada hastalığa yakalanıyor falan diye duymuştum birazda aşılara kıyamadığım için yaptırmamıştım ama yalnış yapmışım şimdi daha iyi yavaş yavaş ek gıda aşamasındayız bizde haberler böylezonnetje ikinci meleğine hamileymişsin inana çok sevindim hayırlı sağlıklı olsun aslında bende istiyorum ama maddiyat olarak uygun değiliz ikisi bir arada büyür biraz zorlanırsın ama bence en iyisi tekrar hayırlı olsun
baharnaz ameliyat olmuşsun sanırım geçmiş olsun
ulaş bebek hastaymış geçmiş olsun
diğer hatırlayamadığım bütün hastalara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
herkese tek tek cvp byazamıyorum kusura bakmayın bu şekilde tolu cvp vermeye çalışıyorum malum ufaklıklar fırsat vermiyor şimdi uyuyor bu arada bir göz atayım dedim

birde birşey sormak istiyorum bebeğinize kırmızı etten köfte nasıl yapıyorsunuz ve ne şekilde pişirip veriyorsunuz bu konuda ayrıntılı bilgi yazabilirseniz çok sevinirim kendiinize ve bebeklerinize iyi bakın herkeses iyi akşamlar

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.
Ben artık oğluma ne verirsem vereyim püre yapmıyorum. minik minik parçalara bölüyorum zorlanıyor biraz ama yine de yiyor. kahvaltısını da ayrı ayrı yediriyorum. yumurtada çok zorlanıyor benim bıdık ama ağzında ıslatınca yalana yalana yiyor. İlerleyen dönemlerde bunun çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. Hepinize tavsiye ederim.

Maşallah oğluna canım. Benim oğlum çok erken uyuyor akşam o yüzden sabahları da erkenden kalkıyor. dün akşam 10 da ytırdım sabah 9:30a kadar uyudu. Ama akşamları erken uyuyunca da bütün işlerimi yapabiliyorum. Neyse sağlıklı olsunlar da uykusuz kalalım sorun değil.

bu konuda en şanssız benm sanırım.sabah 5:30-6:30 arası uyanıyor oğlum.yerimden kalkasım gelmiyor.neyse dediğin gibi canı sağolsun oğlumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…