Allah Allahh çok şaşırdım..Bebek arabalarında nekadar yukarda duruyolarki??Hemen ölçmem lazım..Çok şükür yaşadığım yerin havası çok temiz...teşekkür ederim arkadaşlar uyku yorumlarınız için. bana çok geliyodu ama normal demekki.
dün akşam bir haber vardı tv de. izlediniz mi bilmiyorum. bebekleri yerden 30-40 cm yukarıda pusetlerde taşımak kanser riski taşıyormuş. kirli hava tamda o aralıkta birikirmiş. yerden en az 50 cm yukarıda olmaları gerekiyormuş deniyordu. pusetle yere koymayı hiç önermiyordu uzmanlar.
Canım yaa uğra arada tabiki..nasılsın bebeğin nasıl??Çok öpüyorum ikinizide...çoooooooooook uzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
Bu ekranı görünce içim bir garip oldu.. ne günler geçti burda yaaa :))) o kadar uzun zaman olduki buraya girmeyeli. bundan sonra ara ara bakyım da hasret gidereyimbunu yapmayı bile çok özlemişim
ya banada uzun bi tatile gitcem bayram tatilinde dedi..Ama bukadar uzun olunca merak ettim başka bişeymi var diye???evet ya baharnaz nerelerde dilekcim haberin yokmu seninde? bende sana sorayım diordum.
bizdaha buralardayız bebem
kızlar her nekadar facede çok vakit geçirsekte kk nın yeri ayrı burda çok anımız var.bende girmeyeli aylar olmuş valla.
bu arada bebişlerinizde gazmı var hala ?bi doktordan duymuştum 5.aydan sonra gaz sancısı kalmaz ama fazla beslenmekte sancı yapar o gaz sancısından daha beterdir diyor eğer sarı değilde yeşil kaka yapıyorsa fazla besleniyor demektir diyor bilginize...
günaydınn kızlar
herkese iyi seneler mutlu sabahlar
canımmmmm gunaydınnnn
nbr cnmmmmm sen buralara uğrarmıydınnnAzıcık sitem edeyimm kimsecikler yok buralarda .yiğit efe nasılll.
canım oglum ishal oldu köpek dişleri patlamak uzere..dun aksam doktora gıttık..kılo alımıda yavas..offf zormus valla bu ısler yaa..ama genel anlamda ıyıyız cok sukur bı sıkıntımız yok..mert paşa nasıl bakemm...artık buralarda olucam...facebook olayı tamamen bıttı benım ıcın...yoğum artık ben yoğummm
Pardon hanfendi ama sızın meslek ne idi?
Annemde matematık ogretmenı
Cook da saygı duyarım ogretmenlere (hatta emegıyle namusuyla calısan her meslek calısanına )ama unutmayın kı bu ulkede annelerının babalarının emanet ettııgı cocuklara tacız eden,doverek kulak zarlarını patlatan ders anlatmak yerıne beyınlerını yıkayan yardım adı altında toplanan paraları cebıne ındıren ogretmenlerle dolu..
Lutfen bır meslegı karalamadan once egıtımcı oldugunuzu unutmayın..
Her meslekte ahlaksız ınsan vardır..
Hayata kotu yonunden bakarak supheyle yaklasmak hıc dogru bır davranıs degıl alın bakın sızde doktorları kotulerken kocaman bır polemıge yol actınız..
Lutfen bırbızımızı kotu anlamayalım...
Polemık yaratmak cok kolay..
Onemlı olan erdemlı davranıp bırbırımızı anlamaya calısmak...
eskayyy ist.e gelme durumun var mı ?toplaşalım
Yılın ilk yazısını yazıyorum.Çok mutluyum geçen her gün bebeklerimiz büyüyor!!!!! Kızlar nasılsınız rapu seni özledim çok gelmiyosun face'e.vakit yok değilmi birde iş çok zordur.ela eda .dilek ,eskay, müge merhaba
herzaman beklerim cnmcanım kociş yarın akşam istanbul a geliyoo..bana da gel dedi ama valla oglan biraz nanemolla, hava degişimi daha kötü yapar diye tırsıyorum...hele bi bahar gelsin..kısmet olursa gelmeyi cok istiyorum
merhaba hoşgeldinherkese merhabalar sevgili anneler,
çalışanlara kolaylıklar,
evde bebişleri ile olanlara daha fazla kolaylıklar diliyorum
evet canım aynen öyle... bende çok özlüyorum sizleri
herzaman beklerim cnm
merhaba hoşgeldin
rapucum nbr nasılsın
iyi kuşum fena değil. ulaş hasta oldu geçen hafta çok kötüydü..şimdi daha iyiyiz şükür..ama antibiyotik başladık istemiyordum bu kafar erken antibiyotik almasını :26: inşallah bi daha olmas ne deyim..
geçmiş olsun cnm kıyamam ben ona bebişler hep hasta.mertte son günlerde huzursuz sesi kısıldı bende onu dr.a götürücem.o hastalanınca ben daha çok geriliyorum üzülüyorum.Allah yardımcımız olsun.
Sanırım kompleksınız var annelık dunyanın en kutsal ve mesakatlı meslegıdır bununla gocunan aksını dusunen varsa bu onun ayıbıdır ayrıca yurutec konusunda yazmıs oldugum son yazıyı umarım okumussunuzdur okumus olsaydınız anlardınız ve hala yurutecın zararlarından bahsetmezdınız bunda zaten hemfıkırız...yazmayım da uzamasın diyorum kaç gündür ama ısrarla cevap istiyorsunuz sayın biblo bebekler.
eğer konuşmalarımıza meslek ve eğitimle başlayacaksak hemen öyle yapayım bende. Farzedelim ki ben mesleksizim ve hiç bir eğitim almadım...
bu hep böyledir aslında...malesef daha öncede örneklerini gördük. uzun zamandır çok güzel paylaşımların olduğu bu gruba yahut benzeri başka gruplara zaman zaman birileri girer ve bir şekilde herkes biranda kendine dönsün ister. Muhtemelen yazdıklarının onaylanması, desteklenmesi ihtiyacındadır. Oysa bilmelidirki bizler burada nerdeyse 1,5 senedir birbirimizi kırmadan gerçekten sadece annelik güdüsüyle çok insancıl paylaşımlar yapmaktayız..keselerin görünmesinden kalp atımına, organlardan cinsiyetlere, sancılardan doğumlara kadar her evreyi birlikte yaşadık..yetmedi telefonlara sarıldık..yetmedi msnden faceden vs yerlerden daha özel payaşımlar yaptık. müthiş sağlam arkadaşlıklarımız oldu.Dileyen özel hayatta buluştu yüz yüze görüştü, dileyen buraya yazdı devam etti, dileyen başka gruplarda yazdıklarının görünmemesi rahatlığını tercih ederek oaralarda paylaşımlar yaptı, dileyen bir süre ara verdi sonra buaraya geri geldi..buarada kk güncelliğini korumaya devam etti... hamilelikte tanıma fırsatı bulamadığımız nisan - mayıs doğumlu bebekleri olan nice yeni arkadaşlar da geldi.dahada büyüdük..
bizler şimdi burda hep birlikte hiçbir art niyet gözetmeden her birimizin evladını kendi bebeğimiz yerine koyarak bir değil bin maşallah diyerek, uyumayan uyutmayan bebek ve annesi için tühh lereyek yaramaz bebek için seni gidii diyerek çıkan dişlere sevinerek birbirimize hal hatır sorarak yuvarlanıp gidiyoruz. Keyfimiz çok yerinde yani..
Eğer sizinde amacınız tıpkı bizler gibi kimseyi kırmadan bebeğinizle veya kendinizle ilgili paylaşımlara devam etmekse lütfen buyrun. Biz sizin bu sert yazılarınızı ve bizlere öğretici-azarlayıcı uslubunuzu unutmaya hazırız. Zaten emin olun kimsenin de bu kadar özel vakti yoktur. herkes işinde gücünde bebeğinde. Dur bakayım sayın biblobebekler bugün bizlere ne tavsiye etmiş die hevesle kk yı açmıyordur kimse..
Son olarak şöyle bir bakın bakalım geçmişe sizden başka eşinin mesleğini her yazdığı gönderide belirtme ihtiyacı duyan başka bir üye varmı? Biliyorsunuz değilmi dünya üzerindeki tek doktor sizin eşiniz değil ve hatta burda bizlerin içindede eşi yada kendi doktor olanlar var. -tıpkı diğer meslek gruplarından olduğu gibi-. ama kimse durup durup ben eşim bu konuda şöyle diyor bu konuda bunu yanlış buluyor demiyor. Neden biliyormusunuz? Çünkü herhangi birimizin eşinin mesleği ve onun mesleki deneyimleri kimseyi ilgilendirmiyor.
Ayrıca kişisel bilgilerimide paylaşmadan bitirmek istemiyorum evet chicco yurt dışında tercih edilmiyor ve evet örümcek zararlı. Bebeklerin parmak ucunda yürümesine ve dolayısıyla duruş bozukluklarına sebep oluyor. Konu komşu örneği olmasada arama motorlarına örümceğin zararları yazarak konuyla alakalı olarak pek çok bilimsel makale bulmak mümkündür.
sevgiler.
Sanırım kompleksınız var annelık dunyanın en kutsal ve mesakatlı meslegıdır bununla gocunan aksını dusunen varsa bu onun ayıbıdır ayrıca yurutec konusunda yazmıs oldugum son yazıyı umarım okumussunuzdur okumus olsaydınız anlardınız ve hala yurutecın zararlarından bahsetmezdınız bunda zaten hemfıkırız...
ben yazınızı sonuna kadar okudum ve oyle cevap verıyorum sızınde oyle yapmanızı onerırım
ayrıca meslege gelıcek olursak benım babamda doktor ondan hıc bahsetmedım farkındaysanız cunku onun uzmanlıgı farklı bızım bebeklerımızın saglıgıyla hıc alakası olmayan bır bolum ama esımınkını paylasmadan edemem uzgunum cunku bebeklerımızı ılgılendıren bır bolum ayrıca ben baska baska ınsanların bılımsel yada degıl tavsıyelerını okuyorsam buraya yazmaktada ozugurum...
Siz İSTER okursunuz ıster okumazsınız sadece mayıs annelerının tapulu malı degıl dısarıdan zıyaretcı olarak ugrayan yuzlerce ınsan var..
Daha oncede soyledıgım gıbı ben dogru bıldıklerımı paylasmaya devam edecegım..
Ayrıca evet ben babamın ve esımın meslegı olan hekımlıkle gurur duyuyorum bız bayramda seyranda keyıf yaparken onların gece demeden gundurz demeden hayat kurtarmalarıyla ne kadar ovunsem azdır..Allah onlara muhtac etmesın ama onlarsızda bırakmasın..