arkadaşlar bebeklerinizi gece ve gündüz ne kadar süre uyuyor. benim oğlum çok uyuyor gibi sanki.dün akşam 22:00 de uyudu sabah 7 ye kadar hiç uyanmadı. 7 de uyandı 11:00 gibi tekrar uyudu. şimdi uyuyo. 13:00 gibi uyanır bir kaç saat uyanık kalıp 17:00 gibi uyur tekrar. 19: 00 gibi kalkar ve akşam yine 22:00 gibi uyur. uyuması içinde hiçbirşey yapmıyorum gözleri kızarıyo sakinleşiyo yatağına bırakınca 2 dakika sonra uyumuş oluyo kendisi. sizde durumlar nasıl? uykuyu çok mu seviyo acaba?
canm ne güzel tam olması gerektiği gibi.benm oğumda akşam 21:00da uyuyup sabah 5:30 ile 7:00 arası uyanıyor.tabi 5:30da uyanınca ben uykusuz kaıyorum ve genelde o saatte uyanıyor.gece en az 3 kez uyanıyor.aslında kesintisiz uyuyailirler artıkne güzel senn bebeğin çok uyumlu bi bebek sanırım.gündüz uykularıda gayet iyi.benm oğumda iki defa ikişer saat uyuyor.tai u sıralar dişten dolayı uyumadığı oluyor.hemde hiç işey yapmadan uyuyormuş ya süper.ben önceleri ayağımda yarım saat sallıyordum sonra aıştırdım şimdi bende koyuyorum uyuyor.
Son düzenleme: