çok fazlaa yok canımm yaaa .... kendini ona hazırlama... kendini şartlandırma yani... ne canın çekerse yee... bulantım olcak diye korkmaa... biraz dişimizi sıkıcaz... allahtan geçici bi durum... kaçhaftalık hamilesin...
5 iş günü aldım betuscum...şimdilik yeter sanırım..ama ihtiyacım olursa yine alıcam...doktorum verirse ben alırım...
vallaa çok kötü değil yaa... biraz bulantım var ama allahtan ya sabah çok erken oluyo ya da gece işyerinde çok zorlanmıyorum yani... en büyük sıkıntım uyku... o kadar çok uyuyorum kii akşam 20:30 sabah 7:00 inanılır gibi değil geceyarılarına kadar koşuşturan benn inanmıyorum kendimee... e bu kadar uyuyunca ev de aldı başıan gidiyoo... mutfakk gözüme iğrenç geliyo:) senin kaç haftalık bebiş...
8 hafta canım
siteye bugün üye oldum acemiyim arkadaşlar ama içim kıpır kıpır bebişden dolayı.not üstteki mesaj mesaj gidiyormu denemesiydi:)
benim 7 haftalik canim simdlik iyi gidiyor bulanti uyku hali yok ama 8 haftasinda bile baslayabiliyormus ,ilk 3 ay iyi gecmiyor zaten okadar uyuman dogal 6 haftaya hepsi gecer allahtanki bulantin okadar fazla degil :)
HAYIRLI OLSUN inşallah
Al canım...Walla şu an önemli olan sen ve bebeğin...Al yat dinlen evde....Bir de şu kese sağı solu olayına baksana..seninki ne görünüyor?bende 10 gün almayı düşünüyorum rahat trahat uyuyumkaydirigubbakcemile3
keseye göre benimki kız gibi görünüyor...benim baştan beri içime de kız doğuyor ama hayırlısı bakalım....baktınız mı siz de?
Lover senin belirtilerin neler gittin mi yine yaaaa
rabia, perşembe dr a sorcam sağdamı solda mı die bakalım doğru çıkcak mısempatiksalakcinni
son adet tar. 18 ağustos doktorum bi hafta sonra gel dedi 5 haftanın içindeyım evde yat dedi rapor verdi napıyım bekliyorum çok meraklandım çok yenibilmiyorumkismile
8.hafta.....7+1 tam olarak....sağımı solumu yanlış belirlemediysem eğer sağa yakın görünüyor benimki...ben 6 hafta 4 günlüge baktim ama sayilmaz 7 haftalik olmazi lazim en azindan haftaya randevuya gittimde bidaha bakicam usg resmine ,,sen kac haftalik usg resmine baktin ?
yemek yapamıyorsan ondandır canım ya.......adamcağız aç kalmamak için kendini abur cubura mı vurdu acaba?ben yemek yapamıyrm mesela kaç zamandır...kızlar ben hamile olduğumdan beri benim eşim çok yemeye başladı hayırdır yaaa. sizinkiler nasıl. benimki abur cubura dayandıohaoldumsmile
yaa yok öle düşünmee nasıl başlarsa öyle gidiyo...çok fazla bulantın olmaz senin de bu saatten sonraa... ben bi de aşermeye takmış durumdayım tmm canım az çok bişiler istiyo amaa bu aşermek mi acama diyorum ben aşerdim mi şimdi falan diyorum:) yani aşermek uykudan uyanıp deli gibi istemek falan olmalı.benim görünce falan canım çekiyo sen de nasıll