2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

8 hafta canım

benim 7 haftalik canim simdlik iyi gidiyor bulanti uyku hali yok ama 8 haftasinda bile baslayabiliyormus ,ilk 3 ay iyi gecmiyor zaten okadar uyuman dogal 6 haftaya hepsi gecer allahtanki bulantin okadar fazla degil :)

keseye göre benimki kız gibi görünüyor...benim baştan beri içime de kız doğuyor ama hayırlısı bakalım....baktınız mı siz de?

benim 7 haftalik canim simdlik iyi gidiyor bulanti uyku hali yok ama 8 haftasinda bile baslayabiliyormus ,ilk 3 ay iyi gecmiyor zaten okadar uyuman dogal 6 haftaya hepsi gecer allahtanki bulantin okadar fazla degil :)

yaa yok öle düşünmee nasıl başlarsa öyle gidiyo...çok fazla bulantın olmaz senin de bu saatten sonraa... ben bi de aşermeye takmış durumdayım tmm canım az çok bişiler istiyo amaa bu aşermek mi acama diyorum ben aşerdim mi şimdi falan diyorum:) yani aşermek uykudan uyanıp deli gibi istemek falan olmalı.benim görünce falan canım çekiyo sen de nasıll

son adet tar. 18 ağustos doktorum bi hafta sonra gel dedi 5 haftanın içindeyım evde yat dedi rapor verdi napıyım bekliyorum çok meraklandım çok yenibilmiyorumkismile

rabia, perşembe dr a sorcam sağdamı solda mı die bakalım doğru çıkcak mısempatiksalakcinni

keseye göre benimki kız gibi görünüyor...benim baştan beri içime de kız doğuyor ama hayırlısı bakalım....baktınız mı siz de?

ben 6 hafta 4 günlüge baktim ama sayilmaz 7 haftalik olmazi lazim en azindan haftaya randevuya gittimde bidaha bakicam usg resmine ,,sen kac haftalik usg resmine baktin ?

son adet tar. 18 ağustos doktorum bi hafta sonra gel dedi 5 haftanın içindeyım evde yat dedi rapor verdi napıyım bekliyorum çok meraklandım çok yenibilmiyorumkismile

ben de 5 haftalık falan öğrenmiştim vee hiç inanamamıştım korkudan kimseye söylemek istememiştim.. hiç belirti yoktu çüünki... şimsi sana zaman geçmek bilmez amaa biraz sabret bol bol dinlenn.. hayırlısı olur inşallah...

kızlar ben hamile olduğumdan beri benim eşim çok yemeye başladı hayırdır yaaa. sizinkiler nasıl. benimki abur cubura dayandıohaoldumsmile

ben 6 hafta 4 günlüge baktim ama sayilmaz 7 haftalik olmazi lazim en azindan haftaya randevuya gittimde bidaha bakicam usg resmine ,,sen kac haftalik usg resmine baktin ?
8.hafta.....7+1 tam olarak....sağımı solumu yanlış belirlemediysem eğer sağa yakın görünüyor benimki...

kızlar ben hamile olduğumdan beri benim eşim çok yemeye başladı hayırdır yaaa. sizinkiler nasıl. benimki abur cubura dayandıohaoldumsmile
yemek yapamıyorsan ondandır canım ya.......adamcağız aç kalmamak için kendini abur cubura mı vurdu acaba?ben yemek yapamıyrm mesela kaç zamandır...

canim bende asremede yok desem nasil hamileyim anlamadim gitti :) aman bulantim olmasinda asermede istemiyorum .önceden hep tuzlu yemek yerdim hala ayni devam ediyorum bol acili bol baharatli tuzlu :) asermede caninin en cok cekti sey ne ?

Anaa noldu bu siteye yine her yer bem beyaz sizde de öylemi avzen özlemayd hoş geldiniz aramıza avzen senle aynıyız canım gittin mi doktora hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…