2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yemek yapamıyorsan ondandır canım ya.......adamcağız aç kalmamak için kendini abur cubura mı vurdu acaba?ben yemek yapamıyrm mesela kaç zamandır...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 belkide haaklısın canım adamcağız açlıktan abur cubura verdi kendini yazıkkkkkkkkkkkkkkk:gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 belkide haaklısın canım adamcağız açlıktan abur cubura verdi kendini yazıkkkkkkkkkkkkkkk:gitme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide beni ihmal ettin iyice deyip duruyo yemek hazırlayamıyomyakaydirigubbakcemile3

ultrason resmini eline al canim bebek kesenin sagindaysa kizmis solundaysa oglanmis

aaa ilk kez duyuyorum... eşimin arkadaşları sürekli kız babası olucaksın diyolarmışş... o kadar inandırdılar ki bizi ben de öyle hissetmeye başladım söyleye söyleye.. hayırlısı canım inşallah yaa...

canım biz nelere katlanıyoruz...onlar da azcık fedakarlık etcekler...benim de çok içime batıyor ama napayım yapamıyorum...mafoldumben

cnm benım sadece sabahları mıdem bulanıo ve gece de uyurken karnımın sancısıyla uyanıorum gun içinde cok az kramplar gırıo okadar.doktor daha mınık dedı.sen nasılsın varmı bişiler
bende hiç bulantı falan yok sadece ateşim var bide çabuk acıkıyorum bide sigarayı bıraktım ya ona yoruyorum sana doktor ne zaman gel demişti bende başka bişey yok hamile değilim gibi
kızlar ben hamile olduğumdan beri benim eşim çok yemeye başladı hayırdır yaaa. sizinkiler nasıl. benimki abur cubura dayandıohaoldumsmile
Benim kide öyle zaten yemeyi sever ben yiyince çok seviniyor kendi de yiyorya oda hamile benle

aaa ilk kez duyuyorum... eşimin arkadaşları sürekli kız babası olucaksın diyolarmışş... o kadar inandırdılar ki bizi ben de öyle hissetmeye başladım söyleye söyleye.. hayırlısı canım inşallah yaa...

senin hangi tarafda canim usg resmine baktinmi ama 7 haftadan sonraki usg resmi lazim

X