- 24 Mayıs 2010
- 2.344
- 19
herkese slm kizlar nasilsiniz hamileliniz nasil geciyor :)
hoşgeldin canım pekte iii sayılmaz tatlım ya sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese slm kizlar nasilsiniz hamileliniz nasil geciyor :)
hoşbuldummm kızlarrr.... 29 temmuz benim int.göre 5 mayıs olucak bebeişin doğum tarihi bu cuma da doktor randevumuz var bi kaç hastane deniycem sanırım... çok zor doktor seçmek....
aramiza hosgeldin canim ilk zamanlar acemilik cekersin sonra bi bakmissinki ustasi olmussun :) kac haftalik hamilesin
evet ben de çalışıyorum...kendi işim de değil üstelik...rapor aldım bu hafta.evdeyim sürekli hiç çıkamıyorum...benim işyerim evimden yarım saat arabayla...o yüzden işe gidince hadi ben kötü oldum eve gidicem deme şansım da yok maalesef...daha 4 hafta var 3 ayın bitimine ....bakalım napıcaz....mafoldumbençalışıorum canım. kendi işim şimdi kendime izin verip eve gitcem valla evimle işim arası 100 metre sen çalışıomusun
valla ya ne şanslılar. bende mide bulantısından bayılıorumm
benimde 27 temmuz 3 mayısta doğacak aramızda 2 gün var
evet ben de çalışıyorum...kendi işim de değil üstelik...rapor aldım bu hafta.evdeyim sürekli hiç çıkamıyorum...benim işyerim evimden yarım saat arabayla...o yüzden işe gidince hadi ben kötü oldum eve gidicem deme şansım da yok maalesef...daha 4 hafta var 3 ayın bitimine ....bakalım napıcaz....mafoldumben
süperrr ben doğurur sana söylerim nasıl bişi diye kötüyse vazgeçersin doğurmaktan:)
abooo ne kalabalık burası maşallah
zonox benimde ilki felaketti hiç bitmeyecek sandım..midem ağzımdan çıkacak sanıyordum o kadar zorlanıyordumki..bu seferde bulantım var ama öteki gibi değil
o zaman ağzımın atdı yoktu herşeyi çıkarıyordum..aklıma yemek bile getirsem öğürüyordum..
hoşgeldin canım pekte iii sayılmaz tatlım ya sen nasılsın
hoşbuldukk...burası bayaa sıcak bir ortam... 8 haftalık hamileyim daha yeni yanii... ohooo nasıll geçer 7 ay bilmem ki...
zonox benimde ilki felaketti hiç bitmeyecek sandım..midem ağzımdan çıkacak sanıyordum o kadar zorlanıyordumki..bu seferde bulantım var ama öteki gibi değil
o zaman ağzımın atdı yoktu herşeyi çıkarıyordum..aklıma yemek bile getirsem öğürüyordum..
evet ben de çalışıyorum...kendi işim de değil üstelik...rapor aldım bu hafta.evdeyim sürekli hiç çıkamıyorum...benim işyerim evimden yarım saat arabayla...o yüzden işe gidince hadi ben kötü oldum eve gidicem deme şansım da yok maalesef...daha 4 hafta var 3 ayın bitimine ....bakalım napıcaz....mafoldumben
sen 8 haftalik olmussun bile bizden öndesin :) hamilelin nasil geciyor peki canim
iyiyim canim ama cok uykusuzum biraz daha sabir canim 3,4 hafta kadar sonra hepsi gecicek rahatlicaksin,bakalim bende nezman baslicak :çok üzgünüm:
tamam anlaştıkolumunekankayizsmile
peki bulantın falan varmı canım
5 iş günü aldım betuscum...şimdilik yeter sanırım..ama ihtiyacım olursa yine alıcam...doktorum verirse ben alırım...sen kaçgün rapor aldın canım
vallaa çok kötü değil yaa... biraz bulantım var ama allahtan ya sabah çok erken oluyo ya da gece işyerinde çok zorlanmıyorum yani... en büyük sıkıntım uyku... o kadar çok uyuyorum kii akşam 20:30 sabah 7:00 inanılır gibi değil geceyarılarına kadar koşuşturan benn inanmıyorum kendimee... e bu kadar uyuyunca ev de aldı başıan gidiyoo... mutfakk gözüme iğrenç geliyo:) senin kaç haftalık bebiş...