2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbuldummm kızlarrr.... 29 temmuz benim int.göre 5 mayıs olucak bebeişin doğum tarihi bu cuma da doktor randevumuz var bi kaç hastane deniycem sanırım... çok zor doktor seçmek....

çalışıorum canım. kendi işim şimdi kendime izin verip eve gitcem valla :KK43: evimle işim arası 100 metre :KK70: sen çalışıomusun

valla ya ne şanslılar. bende mide bulantısından bayılıorumm
evet ben de çalışıyorum...kendi işim de değil üstelik...rapor aldım bu hafta.evdeyim sürekli hiç çıkamıyorum...benim işyerim evimden yarım saat arabayla...o yüzden işe gidince hadi ben kötü oldum eve gidicem deme şansım da yok maalesef...daha 4 hafta var 3 ayın bitimine ....bakalım napıcaz....mafoldumben

evet ben de çalışıyorum...kendi işim de değil üstelik...rapor aldım bu hafta.evdeyim sürekli hiç çıkamıyorum...benim işyerim evimden yarım saat arabayla...o yüzden işe gidince hadi ben kötü oldum eve gidicem deme şansım da yok maalesef...daha 4 hafta var 3 ayın bitimine ....bakalım napıcaz....mafoldumben

sen kaçgün rapor aldın canım

abooo ne kalabalık burası maşallah

zonox benimde ilki felaketti hiç bitmeyecek sandım..midem ağzımdan çıkacak sanıyordum o kadar zorlanıyordumki..bu seferde bulantım var ama öteki gibi değil
o zaman ağzımın atdı yoktu herşeyi çıkarıyordum..aklıma yemek bile getirsem öğürüyordum..

zonox benimde ilki felaketti hiç bitmeyecek sandım..midem ağzımdan çıkacak sanıyordum o kadar zorlanıyordumki..bu seferde bulantım var ama öteki gibi değil
o zaman ağzımın atdı yoktu herşeyi çıkarıyordum..aklıma yemek bile getirsem öğürüyordum..

ne zaman geçer peki bulantıakannehir

bende cok korkuyorum bulantilardan baslicak diye ödüm kopuyor :KK43:

canım valla ben evime geldm dayanamadım. zaten müdürüm kayın pederimonun için izin kolay oldu bayanssulusmile senin adına çok üzüldüm ya

ay aynısı canım ya aklıma gelince kötü oluyorum. yemek vaktine kadar hafif olan bulantım, yemek vaktinde azıo resmenakannehir

sen 8 haftalik olmussun bile bizden öndesin :) hamilelin nasil geciyor peki canim

vallaa çok kötü değil yaa... biraz bulantım var ama allahtan ya sabah çok erken oluyo ya da gece işyerinde çok zorlanmıyorum yani... en büyük sıkıntım uyku... o kadar çok uyuyorum kii akşam 20:30 sabah 7:00 inanılır gibi değil geceyarılarına kadar koşuşturan benn inanmıyorum kendimee... e bu kadar uyuyunca ev de aldı başıan gidiyoo... mutfakk gözüme iğrenç geliyo:) senin kaç haftalık bebiş...

tamam anlaştıkolumunekankayizsmile
peki bulantın falan varmı canım

çok fazlaa yok canımm yaaa .... kendini ona hazırlama... kendini şartlandırma yani... ne canın çekerse yee... bulantım olcak diye korkmaa... biraz dişimizi sıkıcaz... allahtan geçici bi durum... kaçhaftalık hamilesin...

vallaa çok kötü değil yaa... biraz bulantım var ama allahtan ya sabah çok erken oluyo ya da gece işyerinde çok zorlanmıyorum yani... en büyük sıkıntım uyku... o kadar çok uyuyorum kii akşam 20:30 sabah 7:00 inanılır gibi değil geceyarılarına kadar koşuşturan benn inanmıyorum kendimee... e bu kadar uyuyunca ev de aldı başıan gidiyoo... mutfakk gözüme iğrenç geliyo:) senin kaç haftalık bebiş...

o dert bendede var valla eve biri gelecek diye aklım çıkıyo ev berbateyvahedigeldismile

X