DEREN gözünaydın canım sağlıkla gelsin bebişin
Zonnetje sende bugün gidiyıorsun güzel haberlerle gel canım bence çok sıkışık olupta iyice kendini strese sokma
bende kısmetse mayıs 2011 annesi olucam ilk ultrasonu ne zaman çektirdiniz ben daha çektirmedim 1 hafta sonra
kızlar sarma yedim 1 tabak. bulantıdan ölücem yaaaaaaaaaaaa
canım ya çok zor benim yerken değil ama yedikten sonra mide bulantısı çok oluyo senindemi öle?
ah canim yaa..seninde cok zor geciyor hamileligin, Allah yardimcin olsun, baskada birsey gelmiyor canim malesef elimizden. Sen yinede yemeye gayret et, cikarsanda minigin alir sende gerekli olan vitaminini uzulme.:ecrin_bebek:
kızlar 2011 mayıs anneleri,
selam dedik sayfaya girdik bismillah bir hoşgeldin diyen olmadı.allah muhabbetinizi arttırsında.
ne yapalım bir lafatan hoşgeldin diyen yok .bizde uğramayız.
kısmetse bende mayıs annesi olacağım.allah hepimize kucağına almak nasip etsin.lmaz:
ya canım Allahın gücüne gitmesin de tabi. çok mide bulantım var. kabızlığım şişkinliğim ve gazımda cabası valla. ne zaman bunlar biticek die yol gözlüyorum
CANIM BENİM YEMEĞİ DÜŞÜNÜNCE MİDEM BULANIO, yerken değl evet yedikten sonra bulantıdan ölüyorum. şuan ağzımı kapamasam hepsi çıkıcak:gitme::gitme::gitme:
ya canım Allahın gücüne gitmesin de tabi. çok mide bulantım var. kabızlığım şişkinliğim ve gazımda cabası valla. ne zaman bunlar biticek die yol gözlüyorum
evet tatlım biliyorum yaaa...ben de çok duyuyorum ben hiç hissetmedim diyenleri...Napalım hayatım yaaaaa...idare edicez....sen çalışıyor musun ?blue, valla kayınvalidem anlatıo hiiiç midesi bulanmamış hamileliğini bile hissetmemiş. bi çok hamilede aynısını söylüyo. sanırım benim bebek biraz yaramaz olucak tabi seninkide:mymeka:
blue, valla kayınvalidem anlatıo hiiiç midesi bulanmamış hamileliğini bile hissetmemiş. bi çok hamilede aynısını söylüyo. sanırım benim bebek biraz yaramaz olucak tabi seninkide:mymeka:
zonox cum bak betus de bizden...onun da zor geçiomuş..yalnız değilsin...değilizolumunekankayizsmilevalla canım ablamdada ne bulantı ne bi şikayet vardı sadece uykusu çok geliyodu benim uykuda var bulantıda gazdamirmirmirmir
zonox cum bak betus de bizden...onun da zor geçiomuş..yalnız değilsin...değilizolumunekankayizsmile
siteye bugün üye oldum acemiyim arkadaşlar ama içim kıpır kıpır bebişden dolayı.not üstteki mesaj mesaj gidiyormu denemesiydi:)
evet tatlım biliyorum yaaa...ben de çok duyuyorum ben hiç hissetmedim diyenleri...Napalım hayatım yaaaaa...idare edicez....sen çalışıyor musun ?
valla canım ablamdada ne bulantı ne bi şikayet vardı sadece uykusu çok geliyodu benim uykuda var bulantıda gazdamirmirmirmir
siteye bugün üye oldum acemiyim arkadaşlar ama içim kıpır kıpır bebişden dolayı.not üstteki mesaj mesaj gidiyormu denemesiydi:)
merhaba ben de 2011 mayısta anne olucam inşallah.