2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

DEREN gözünaydın canım sağlıkla gelsin bebişin

Zonnetje sende bugün gidiyıorsun güzel haberlerle gel canım bence çok sıkışık olupta iyice kendini strese sokma

Baharnaz canim insallah hayirli haberlerle donmek nasip olur. Seninde gozun aydin bu arada dun gitmistin dimi canim. Allahim hep hayirli haberler vermek nasip etsin birbirimize insallah.

Aramizdakilerin cogu ilk sinavi guzel birsekilde atlatti cok sukur:)) daha gitmeyenler var ve hamilelikleri cok yeni olanlar var. Rabbim hepimize vericektir insallah mujdemizi. Sabretmek lazim, teker teker hepimizin sirasi gelicek insallah, alicaz miniklerimizi kucaklarimiza.

kızlar sarma yedim 1 tabak. bulantıdan ölücem yaaaaaaaaaaaa

ah canim yaa..seninde cok zor geciyor hamileligin, Allah yardimcin olsun, baskada birsey gelmiyor canim malesef elimizden. Sen yinede yemeye gayret et, cikarsanda minigin alir sende gerekli olan vitaminini uzulme.:ecrin_bebek:

canım ya çok zor benim yerken değil ama yedikten sonra mide bulantısı çok oluyo senindemi öle?

CANIM BENİM YEMEĞİ DÜŞÜNÜNCE MİDEM BULANIO, yerken değl evet yedikten sonra bulantıdan ölüyorum. şuan ağzımı kapamasam hepsi çıkıcak:gitme::gitme::gitme:

ah canim yaa..seninde cok zor geciyor hamileligin, Allah yardimcin olsun, baskada birsey gelmiyor canim malesef elimizden. Sen yinede yemeye gayret et, cikarsanda minigin alir sende gerekli olan vitaminini uzulme.:ecrin_bebek:

ya canım Allahın gücüne gitmesin de tabi. çok mide bulantım var. kabızlığım şişkinliğim ve gazımda cabası valla. ne zaman bunlar biticek die yol gözlüyorum

Hosgeldin canim, bende pc basinda degildim gormedim mesajini
Rabbim evladini hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah. tekrar hosgeldin aramizaa.s.

ya canım Allahın gücüne gitmesin de tabi. çok mide bulantım var. kabızlığım şişkinliğim ve gazımda cabası valla. ne zaman bunlar biticek die yol gözlüyorum

Allahim verir sana kuvvetini insallah. herseye minik bebegin icin katlaniyorsun bunu hic cikarma bir an bile aklindan. Bu bulantilarin birgun gecicek insallah. O gune kadar sabirli ol, baska birsey gelmez elden. Doktoruna danissan bulanti icin ilac verir sana, belki biraz bile olsa faydasini gorursun?? Allah sifani versin insallah canim.

CANIM BENİM YEMEĞİ DÜŞÜNÜNCE MİDEM BULANIO, yerken değl evet yedikten sonra bulantıdan ölüyorum. şuan ağzımı kapamasam hepsi çıkıcak:gitme::gitme::gitme:

Zonox cum ben de aynıyım canım....Maalesef yapacak birşey yok...Katlanmak zorundayız...
Hamilelerin yarısında ilk trimesterda böyle oluyormuş...Demek ki herkes bir şekilde dayanıyor.Biz de dayanacağız canım.Emin ol seni çok iyi anlıyorum...Çok yoruldun değil mi?Sürekli hasta modunda olmaktan yani...Ah canım yaaaaaaaaa...Ben de aynıyım ben de....mafoldumben

blue, valla kayınvalidem anlatıo hiiiç midesi bulanmamış hamileliğini bile hissetmemiş. bi çok hamilede aynısını söylüyo. sanırım benim bebek biraz yaramaz olucak tabi seninkide:mymeka:

blue, valla kayınvalidem anlatıo hiiiç midesi bulanmamış hamileliğini bile hissetmemiş. bi çok hamilede aynısını söylüyo. sanırım benim bebek biraz yaramaz olucak tabi seninkide:mymeka:
evet tatlım biliyorum yaaa...ben de çok duyuyorum ben hiç hissetmedim diyenleri...Napalım hayatım yaaaaa...idare edicez....sen çalışıyor musun ?

valla canım ablamdada ne bulantı ne bi şikayet vardı sadece uykusu çok geliyodu benim uykuda var bulantıda gazdamirmirmirmir

siteye bugün üye oldum acemiyim arkadaşlar ama içim kıpır kıpır bebişden dolayı.not üstteki mesaj mesaj gidiyormu denemesiydi:)

siteye bugün üye oldum acemiyim arkadaşlar ama içim kıpır kıpır bebişden dolayı.not üstteki mesaj mesaj gidiyormu denemesiydi:)

aramiza hosgeldin canim ilk zamanlar acemilik cekersin sonra bi bakmissinki ustasi olmussun :) kac haftalik hamilesin

evet tatlım biliyorum yaaa...ben de çok duyuyorum ben hiç hissetmedim diyenleri...Napalım hayatım yaaaaa...idare edicez....sen çalışıyor musun ?

çalışıorum canım. kendi işim şimdi kendime izin verip eve gitcem valla evimle işim arası 100 metre sen çalışıomusun

valla canım ablamdada ne bulantı ne bi şikayet vardı sadece uykusu çok geliyodu benim uykuda var bulantıda gazdamirmirmirmir

valla ya ne şanslılar. bende mide bulantısından bayılıorumm

hoşgeldin canım. SAT tarihin nedir? doğumun mayısın kaçındabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…