Siteye yine bişeyler oluyor arkadaşlar yine bakıma gircek heralde süslü
kız<lar valla ben gitigimde hiç sıkışık degildim karnımdan hemende gözüktü maşallahkesede üstten hemen gözükmştü bizim minik naz yapmıyor :)))galibaa
canım hamur işi falan yapılırkende elle yoguruluyor temiz ellerden yogurulduktan sonra hiçbirşey olmaz ben kızımdada limonlu köfteyi çok yedim maşallah hiç sorunsuz dogdu şükür valla can çekince göz bişey görmüyor geçen gün sabah ezanı okunuyor ayy benim gözümde limonu bol köfte geziyor ogün yedim valla rahatladım
isermi iserim walla:))):roflol:
Aaa hadi ya..kararini nasil bulucam simdi:)) 1 litre yeterlimi????
bana herhangi bir malumat vermemislerdi bi konuda, simdi dusunuyorumda acaba bosami iciyorum diye:))
Ama icip gideyim daha iyi..gerekmedigini soylerlerse bosaltiveririm bende once:))) hay allahim yaaa..hamilelik herturlu mesakkatli bir olay, Rabbim hepimizi sevindirsin insallah.
doktor bana çiğ et sosıs salam fln yeme dedi toksoplazma bakterısınden dolayı kızlar bence çok abartmadan yıyın sonucta pişmemiş et
Dengeyi Kendin Kur Canım Bende 1 Litre İçtim Ama Önemli Olan Suyun Miktarı Değil
Ne Kadar Sıktığın Sen Çok Hafif Çişin Varken Git Oraya Baktın Sıkış Dediler Alırsın Ordan Bi 500 ML İçersin Zaten Birazda Sıkışık Olduğundan Hemen Gelir Çişin
Çok Sıkışık Olduğunda Karnında Dokundukaları An Karnın Patlayacak Gibi Oluyo Ve Hiçbişeyde Gözükmüyo :umursamaz:
Turkonun Dediği Gibi Bazı Hamişlerde Sıkışık Olmaya Gerek Kalmıyo :jeyyar:
Bu Yüzden Sen Evden Sıkışık Çıkma Allah Korusun Hastaneye Kadar Altına Filan Edersin :roflol:
canım ben çiğ köfte yemiyorum ki hiçte yemedim benim dedig,m limonlu olandan çiğ etten nefret ederim zaten
daha dur bakalım yolun başındasınnn daha bebişinle nelerle ugraşacaksı inşallahh yaa:ecrin_bebek:
kızlarr 8. haftaya girecem inşallah 4 hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah kızım 3 aylıktı belli oldu ona göre eşya hazırlarım merak ediyorum valla hayırlısı olur inşallah
mercimek köftesımı yoksa senın dedıgın :) turko gıttım bgn doktora bebek ufacık görundu kesenın içinde ama daha çok ufak dedı 15 gun sonra kalp atısı için bidaha gidicem inşallah
Hmmm..temam, elimden geleni yaparim:)) randevuma 2 bucuk saat var daha. Yavas yavas icerim bisiyler.
Hastanede cok yakin, arabayla 10 dk. Gidincede hic beklemiyorsun zaten tam randevu saatinde iceri aliyorlar.
Hayirlisi olsun bakalim.
ya ben sürekli sıkışığım napıcam ben ahahahaha
dren ben 2. ye hamileyim canım
kızlar ben çok su içerdim ama midemi bulandırıyor diye içemiyorum şuan..
Bende onu sorcaktım canım vajinal ultrason yaptı demi bir daha ne zaman çağırdı
kızlarr 8. haftaya girecem inşallah 4 hafta sonra cinsiyeti belli olur inşallah kızım 3 aylıktı belli oldu ona göre eşya hazırlarım merak ediyorum valla hayırlısı olur inşallah
mercimek köftesımı yoksa senın dedıgın :) turko gıttım bgn doktora bebek ufacık görundu kesenın içinde ama daha çok ufak dedı 15 gun sonra kalp atısı için bidaha gidicem inşallah
evet tulıncım vajınal baktı ve 15 gun sonra cagırdı
canım bu ilk heyecanlarıda yaşamak çok güzeldir her haftanın ayrı bir heyecanı olur bebegin günden güne büyür karnın büyüdükçe kıpırtıları ilkez hissetmeninde bebek ilk dogdugundaki duygularla ilkkez karşılaşmakta yani sayılacak çok güzel heyecanlar var bunlarıda ilkez yaşamakta güzel rabbim ondan sonrada bilinçli olarakta anne olmayı nasit etsin sizedeAminnnn, herturlu seyle ugrasmaya raziyim turkocum, bakma arada boyle masum serzenislerimiz oluyor:)) Sen deneyimli bir annesin, herseyin cok daha farkindasindir, cok sanslisin canim:) Bilincli anne olmak bir baskadir elbette.:1hug:
ewet canım yaa dün gibi ha yurta büyüdü kızlar ha çatladı kızlar ha şöyle ha böyle oldu derken şükür bu günleri gördükmaşallah turko kocaman olmus dahaa hamıleyımm dediğin ilk gunu hatırlıorum beeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Hayirlisi olsun insallah canim evet. 12 ci haftada cinsiyet cok nadir belli olur herhalde dimi?? genelde kacinci haftalarda belli oluyorki??? Okadarda cok okudum he bu konular hakkinda ama gelin bakinki hicbisiy kalmamis hafizamda:kedi: