Anam çok da varmış o zaman 7 haftalıkken gözüküyor ya öfff 6 haftalıkken gidecektim bende
İnşallah canım ya aminTulincim, sabir canim, Allahtan herseyin hayirlisi. UmArim zaman senin icinde cok cabuk bir sekilde gecerde sende sag saglim bebegini gorur kalp atislarini duyarsin.
:) Yasemin hoşgeldin canım dün dr randevum çok şükür iyiydi, bebişin kalp atışlarını duyduk, benim tansiyonum yüksek çıktı hergün tansiyon ölçücekmişim 10 gün sonra tekrar gel dedi. şeker problemimde vardı onada dikkat et dedi bakalım hayırlısı canım. İnşallah seninde herşey yolunda gider. Sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım
DEREN gözünaydın canım sağlıkla gelsin bebişin
çok sevindim canım hepimiz için inş. herşey yolunda gider.kaç haftalık oldu senin?
mustafa bahçeci canım o
bahçeci kliniği sahibi.umut tüp bebekte onların bünyesinde.
ama farklı semtlerde.
özel muayenesine gitmeye gerek yok.
umuta gitsinler ücretsiz ön görüşme ve muayene yaptırsınlar.
kızlar 2011 mayıs anneleri,
selam dedik sayfaya girdik bismillah bir hoşgeldin diyen olmadı.allah muhabbetinizi arttırsında.
ne yapalım bir lafatan hoşgeldin diyen yok .bizde uğramayız.
kısmetse bende mayıs annesi olacağım.allah hepimize kucağına almak nasip etsin.lmaz:
canım ben görmedim valla kesin hoş geldin derdim, bazen göremeye biliyoruz kızma bize kaç haftalık oldun sen de bu arada Allah kucağına almayı nasip etsinkızlar 2011 mayıs anneleri,
selam dedik sayfaya girdik bismillah bir hoşgeldin diyen olmadı.allah muhabbetinizi arttırsında.
kısmetse bende mayıs annesi olacağım.allah hepimize kucağına almak nasip etsin.lmaz:
Betuscum ben yemek yemiş olursam hiç boş boş olmuyor...akannehirallah yardımcımız olsun tatlım ben çıkaramıyorum ama boş boş öğrüyorum midem dışına çıkıyo sankiohaoldumsmile
Şekercim onu doktorun söylemedi mi sana?Kaç hfta kaç günlük olduğunu?blue sky teşekkür ederim, bir yerde günde 1 mm büyüdüğünü okumuştum buna göre 6+3 haftalık çıkıyor yani 3 gün geç yumurtlamış olabilirim.
27 canım kaynanamlardan çok tepki alıyorum resmen beni dışladılar ondan stresim çok canım takmamaya çalışıyorum ama işte altlı üstlü oturunca hep yüz yüze olunca illaki hatırından çıkmıyo bide görümcem benden 5 yaş küçük ve günleri artık dogum yapıcak erkek onunki karnını sevip sevip oglan dogurcam ben herkese nasip olmaz dedi gözümün içine baka baka bide sanki bunu telafi edicekmiş gibi dogumda dua edicem diomuş kaynanama canım işte bütün mesele bu aslında bütün tedirginligimin bütün stresimin nedeni bunlar.
kızlar baya bir köfte sohbeti geçmiş ben sık sık yiyorum bizim antebin köfteleri meşurdum bazen mercimekli bazen limonlu yaptırıyorum anneme birde turşu valla yiyorum cig köfte yemimiyorum ama öteki köfteleri çok götürdüm hayret bugünlerde halsizligimden köftede canım istemiyor
kızlar 2011 mayıs anneleri,
bende kısmetse mayıs 2011 annesi olucam ilk ultrasonu ne zaman çektirdiniz ben daha çektirmedim 1 hafta sonra
kızlar sarma yedim 1 tabak. bulantıdan ölücem yaaaaaaaaaaaa