2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yemeyin kız çiğ köfte filan onlar elle yapılmıyormu yine bakteri falan olur bişey yapcaksınız bebişlere Allah korusun

gülceza, ben de 27 yaşındayım ilk çocuğum. valla çooooooooooooooooookta tın milletin sözü. bu hayat senin şurda yaşıcamız 50 bilemedin 60 yıl (kazaya kurban gitmezsek) kimin ne dediğini takma. oğlan doğurmak eskiden modaydı köy yerlerinde şimdilerde onun modası bitti kuzum. eskiden küçük yaşta anne olmak güzel bişeydi evlenir evlenmez çocuk yapıolardı. şimdilerde cehalet olarak değerlendiriliyor (sözüm meclisten dışarı, benim kanatim değildir)

bu nedenle şartlar değişiyor sallamaaaaaaaaaaaa:icecream:

benim eltim 25 yaşında evlenip ilk gece hamiş kalmış evleneli 6 yıl olcak. keşke 1 sene bekleseydim evliliğimi yıprattım diyo. (haklı) şimdi kocası çocuk istemiyo evliliklerini yaşayamadan çocuk sorumluluğuna girdiler die

bana kaynanamlar bişi diemio. ilk denememde oldu. ama olmayabilirdide. valla takmazdım ben deselerde:icecream:

eltim olsa zaten takmam canım görümcem görümcem daha üzülcegine abisi için resmen nispet yapıyodu başınada gelmeyen kalmadı zaten o kadar kırıldımki o zaman bikaçgün sonra kaynanam söylediki görümcem böbrek büyümesi olmuş hastanede yattı 3 gün serumlar ilaçlar igneler falan daha iyileşmeseydi stent takılcaktı ama ben kıyamadım o bebee yalvardım allahıma rabbim kırıldıgım içinse bunlar ne olur kırılmadım allahım bagışla beni ve onu dei sonra düzeldi ama anlayana.

Yemeyin kız çiğ köfte filan onlar elle yapılmıyormu yine bakteri falan olur bişey yapcaksınız bebişlere Allah korusun

canım hamur işi falan yapılırkende elle yoguruluyor temiz ellerden yogurulduktan sonra hiçbirşey olmaz ben kızımdada limonlu köfteyi çok yedim maşallah hiç sorunsuz dogdu şükür valla can çekince göz bişey görmüyor geçen gün sabah ezanı okunuyor ayy benim gözümde limonu bol köfte geziyor ogün yedim valla rahatladım

canım öyle ama işte ben yapamadım taktım yıprattım kendimi amannn neyse artık geçti artık anne olucam hayırlısıyla ve eşim onlara ceza hemen soylemicem hem nazar degdirirler hemde belki başkasından duyarlarda sorunca bende sizin için çok önemliydide neden benim karımı üzdünür derim dedi.
bana kaynanamlar bişi diemio. Ilk denememde oldu. Ama olmayabilirdide. Valla takmazdım ben deselerde:icecream:

canım ilk oldugunda bile sevinmediler ilk hamileligimde söyledik hee iyi iyi bakalım ne olcak falan dedi sarılmadı tebrik bile etmedi. Zaten 1 hafta içinde düşüncede bana ne dediler biliyonuzmu ayy bi bebege sahip çıkamadın dediler.aman offf sallayamıcam artık inş başkasından duyarlarda daha çok üzülürler yaptıklarına pişman olurlar.

ayy bak şimdi moralim bozuldu benimde tek böbregim %25 çalışıyor kızımda karnım büyüdügünde böbregim çok agrı yapmıştı bunddada agrın çok olursa ilerkiaylarda gel tel takarız falan dediler bebege bir zararı olmuyormuş ama daha karnım yok ta ben korkuyorum tel işi çok acı verir diye düşünüyorum inşallah korktugum olmaz kızımda takılmadı ama çok agrılarım olmuştu allahım yardım etsinn valla ben kimseye nisbet falan yapmadım çocuklugumdan beri dogumsal böbregim öyle görevin çogunu sag böbrek üsleniyormuş

Ben Geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:
Çok Şükür Uzun Mücadeleler Sonunda Kuzumun Kalp Atışlarını Gördük Herşey Yolunda opuyorumnanaktan

seni çok iyi anlıyorum bende bbegimi esirgiyorum agır kaldırmıyorum diye kaynanam bana çok agır kelimeler sarf etti kızımda burnumdan getirdin bunda izin vermem kapat şu eneni dedim eşimlede kavga ettim başka yere gidelim bu kadından bıktım dedim öyleki dolmuştum benimle ugraşırken şimdi kızı boşandı 2 çocukla evine gelecek allah yardımcısı olsunda kaynanam kendi başından bulmalıydı ondan çıktı 5 6senedir bıktım şimdi kendi derdinde buaralar bana bulaşmıyor

Ay canım ya sende çok iyi kalplisin bak Allah verdi sana bebek bu iyi kalpliliğinden eşin seni tutuyor ya ona bak boşver onların seni üzmesine izin verme alaycı bi şekilde gülüp geç suratlarına karşı onlar daha çatlarlar olaylara karşı
bundan sonra takmamaya çalış kafana hep bebeğini düşün mümkünse onlarlar az olmaya çalış ne biliyim annenlere git dışarlara çık falan filan
Ay kız biri pimpirikleniyor bitiyor şimdide diğeri pimpirikleniyor durun daha şimdi de niye sen üzüyorsun kendini yok olmaz öyle bişey iyi düşün iyi olsunklava:

ayy ne kadar terbiyesizmiş o..oğlan doğurmak nasip olmazmış..bak sen..
emin ol o oğlan ona çok çektirir..ergenliğinde büyüdüğüde..bu kadar oğlan doğurcam diye övünenlerin ya hasta oluyor ya çok hayırsız oluyor..çevremde o kadar çok örneği varki..
valla benim kızım var ama hala kız istiyorum..nedense oğlanda pek gözüm yokbilmiyorumkismile

Canım onda hiç bişi yoktu dr ani büyüme demiş bana söyledigi sözden en fazla 3 gün sonra oldu buda ben kırıldıgım için die düşündür dua ettim onun için anlamazlar ama ne yapayım allahım a emanetiz hepimiz.bişi olmaz allahın izniyle canım hem olsada seninki dogumsalmış takmayani alaah şifa versin canım tez zamanda.

Evet Canımm Mükemmel Bİ Duygu Bebeğimi Taşımanın Tadını Tam Anlamıyla Daha Yeni Aldım Denilebilir opuyorumnanaktan

dur bak daha karnın büyüyecek bebek tepikler atacak yüregin kalkacak bebegin seni uykundan uyandıracak tekmeleriyle bak sen ozaman yaşayacagın duygulara inşallahh

derennnnnnnnn, çok mutlu oldum canım. hayırlı olsun bebişinnnn =)) karından mı baktı alttan mı? hemen cevappp:icecream:

gülceza, bebeğin iyice yerleşsin ondan sonra söyle emi canım. moralini bozmasınlar.

aminn canım saol

BİLEMEM ARTIK ORASINI RABBİM BİLİR AMA BEN ALLAH HAVALE ETTİM HEPSİNİ İKİ GÖRÜMCEM VAR BENİ İNSAN YERİNE KOYAN YOK EŞİM HAMİLE OLDUGUNU SÖYLEDİKTEN SONRA ONLARA ÇEKTİRİCEM DİO HELE DOGUMDAN SONRA PİŞMAN ETCEM DİO AMA BİLMİYOM NEDE OLSA ANNESİ BABASI O KIYSA BİLE BEN KIYAMAM BABANNE DEDE VARKEN OLMAZ YANİ.NE BİLİM BANA ÖYLE GELİYO HERALDE BEN YAPAMAM ONUN YAPTIKLARINI ZATEN GELİNSİNYA NE YAPSAN SUÇ :CüvCüv::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…