Ay çok güzel senin adına sevindimBen Geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:
Çok Şükür Uzun Mücadeleler Sonunda Kuzumun Kalp Atışlarını Gördük Herşey Yolunda opuyorumnanaktan
İyi iyi bulaşmasınlar sana daha iyiseni çok iyi anlıyorum bende bbegimi esirgiyorum agır kaldırmıyorum diye kaynanam bana çok agır kelimeler sarf etti kızımda burnumdan getirdin bunda izin vermem kapat şu eneni dedim eşimlede kavga ettim başka yere gidelim bu kadından bıktım dedim öyleki dolmuştum benimle ugraşırken şimdi kızı boşandı 2 çocukla evine gelecek allah yardımcısı olsunda kaynanam kendi başından bulmalıydı ondan çıktı 5 6senedir bıktım şimdi kendi derdinde buaralar bana bulaşmıyor
derennnnnnnnn, çok mutlu oldum canım. hayırlı olsun bebişinnnn =)) karından mı baktı alttan mı? hemen cevappp:icecream:
Aynı soruyu ben soracaktım
dur bak daha karnın büyüyecek bebek tepikler atacak yüregin kalkacak bebegin seni uykundan uyandıracak tekmeleriyle bak sen ozaman yaşayacagın duygulara inşallahh
derennnnnnnnn, çok mutlu oldum canım. hayırlı olsun bebişinnnn =)) karından mı baktı alttan mı? hemen cevappp:icecream:
BİLEMEM ARTIK ORASINI RABBİM BİLİR AMA BEN ALLAH HAVALE ETTİM HEPSİNİ İKİ GÖRÜMCEM VAR BENİ İNSAN YERİNE KOYAN YOK EŞİM HAMİLE OLDUGUNU SÖYLEDİKTEN SONRA ONLARA ÇEKTİRİCEM DİO HELE DOGUMDAN SONRA PİŞMAN ETCEM DİO AMA BİLMİYOM NEDE OLSA ANNESİ BABASI O KIYSA BİLE BEN KIYAMAM BABANNE DEDE VARKEN OLMAZ YANİ.NE BİLİM BANA ÖYLE GELİYO HERALDE BEN YAPAMAM ONUN YAPTIKLARINI ZATEN GELİNSİNYA NE YAPSAN SUÇ:CüvCüv::dilcikar::dilcikar:
Aynen katılıyorum sağlıklı hayırlı olsun gerisi boş çok alemmiş kayserideki komşularınız da kaydirigubbakcemile3genelde oğlan hayırsız oluyor,kızlar aileye daha yakın ve daha merhametli oluyor diyorlar ya herhalde ondan pek oğlan istemiyorum..en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması..ama görümcen o çocuğun hayrını görmeyecek söyleyeyim bensana gülceza...
bizim tanıdığımızın 2 kızı vardı hep oğlan istediler..kaynanası falan bir oğlan doğuramadı dedi hep.cahil işte..azcık tıpla ilgisi olsa,araştırsa annenin erkek kromozomu taşıdığını,bababadn gelenin cinsiyeti belirlediğini bilse öyle söyleyemez..
neyse dedilerki yeterki oğlan olsun ne olursa olsun..çocuk bir doğdu bacaklar açılmıyor
hep bağdaş kurmuş gibi toplanıyor ve gelişmiyor..yıllarca ameliyat dr bilmemne o kayınpeder kayınvalide oğlan istediklerine sağlıklı olsun diye dua etmediklerine utanmışlardır..ameliyatlar yüzünden bütün mal varlıkları gitti çünkü..şimdide evlendi çocuğu var o oğlaın ama o kadar hayırsız biri ki..evlerden ırak annesi bile görmek istemiyor oğlunu hayırsız diye..
rabbimden her zaman hayırlısını istemeliyiz..boş boş konuşanların hali ortada
ay bide bişey anlatacağım..
ben kayseride doğmuşum..babam orda görev yapıyormuş..kayserililerde oğlan meraklısıymış..babam kız olduğumu öğrenince çok sevinmiş..çünkü onlar hep erkek..hiç kız yok..anneannem diyor hastaneden çıktık eve geliyoruz komşular balkondan sesleniyor neyiniz oldu diye..bizde sevine sevine kzımız oldu dedik..hepsi birden tüüüüüüüh vah vaaaaaahh diye ağıt yakmaya başladılar..deli mi ne bunlar .sağlıklı diye sevinmiyorlarda kız diye üzülüyorlar dedim içimden diyor..:roflol:
Kizlarrr buyuk gun nihayet geldi catti, bu oglen doktora gidicem bebegimizi gorucez, insallah! Hem cok heyecanliyim, hemde cok endiseli. Hepinizin dualarini bekliyorum dadlu hamisler:)) Umarim hersey yolundadir ve kalp atislarinida duyariz. Biz henuz hic gitmedik, bu ilk olucak. Rabbim hayirli haberlerle eve donmemi nasip etsin insallah.
Derencim, gozun aydin canim bebisinin kalp atislarini duymussun sende. Darisi ben ve diger tum anne adaylarinin basina. Iyi bak kendine canim vede bebesine tabiki.
Cok opuyorum hepinizi kizlar, elele mayis 2011 diyelim insallah.
Kizlarrr buyuk gun nihayet geldi catti, bu oglen doktora gidicem bebegimizi gorucez, insallah! Hem cok heyecanliyim, hemde cok endiseli. Hepinizin dualarini bekliyorum dadlu hamisler:)) Umarim hersey yolundadir ve kalp atislarinida duyariz. Biz henuz hic gitmedik, bu ilk olucak. Rabbim hayirli haberlerle eve donmemi nasip etsin insallah.
Derencim, gozun aydin canim bebisinin kalp atislarini duymussun sende. Darisi ben ve diger tum anne adaylarinin basina. Iyi bak kendine canim vede bebesine tabiki.
Cok opuyorum hepinizi kizlar, elele mayis 2011 diyelim insallah.
genelde oğlan hayırsız oluyor,kızlar aileye daha yakın ve daha merhametli oluyor diyorlar ya herhalde ondan pek oğlan istemiyorum..en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması..ama görümcen o çocuğun hayrını görmeyecek söyleyeyim bensana gülceza...
bizim tanıdığımızın 2 kızı vardı hep oğlan istediler..kaynanası falan bir oğlan doğuramadı dedi hep.cahil işte..azcık tıpla ilgisi olsa,araştırsa annenin erkek kromozomu taşıdığını,bababadn gelenin cinsiyeti belirlediğini bilse öyle söyleyemez..
neyse dedilerki yeterki oğlan olsun ne olursa olsun..çocuk bir doğdu bacaklar açılmıyor
hep bağdaş kurmuş gibi toplanıyor ve gelişmiyor..yıllarca ameliyat dr bilmemne o kayınpeder kayınvalide oğlan istediklerine sağlıklı olsun diye dua etmediklerine utanmışlardır..ameliyatlar yüzünden bütün mal varlıkları gitti çünkü..şimdide evlendi çocuğu var o oğlaın ama o kadar hayırsız biri ki..evlerden ırak annesi bile görmek istemiyor oğlunu hayırsız diye..
rabbimden her zaman hayırlısını istemeliyiz..boş boş konuşanların hali ortada
ay bide bişey anlatacağım..
ben kayseride doğmuşum..babam orda görev yapıyormuş..kayserililerde oğlan meraklısıymış..babam kız olduğumu öğrenince çok sevinmiş..çünkü onlar hep erkek..hiç kız yok..anneannem diyor hastaneden çıktık eve geliyoruz komşular balkondan sesleniyor neyiniz oldu diye..bizde sevine sevine kzımız oldu dedik..hepsi birden tüüüüüüüh vah vaaaaaahh diye ağıt yakmaya başladılar..deli mi ne bunlar .sağlıklı diye sevinmiyorlarda kız diye üzülüyorlar dedim içimden diyor..:roflol:
deren hemen büyüsün orataya çıksın kavuşayım istersin ama sonra hamilelik günlerini çok özlersin..ben koca göbeğimi tepik atmalarını o kadar özledimki. hamileliğimde rahat geçmişti o yüzden özlüyorum o günlerimi..
Dularımız seninle canım gelince gelişmeleri anlatmayı unutma karından vajinadan mı baktırdın onuda yaz haaaaaaaa
Çok Sağol Bitanem Darısı Başına Olsun İnşallah Hayırlı Haberlerini Bekliyoruz guclubacismile
Yanına Su Almayı İhmal Etme Sıkışık Olman Gerekiyo Daha İyi Gözükmesi İçin Hadi Bol Şans Canım olumunekankayizsmile
Sagolun citirlar:)))) Allahim hepimize nasip etsin insalla guzel haberleri. Gelir gelmez eve yazicam sekerler ne oldu ne bitti.
Derencim, sorumu sormadan sen yanit vermissin bile canim, saol sekercim:)) Iciyorum bol bol, yanimada alirim su:)
Kız çokta içme işicen altına sonra
İÇ Canım Ama Abartma Çatlıyacak Dereceye Gelmekaydirigubbakcemile3
Ben Çok Sıkışmışım Yarınısı Boşalttırdılar :içelim:
Sagolun citirlar:)))) Allahim hepimize nasip etsin insalla guzel haberleri. Gelir gelmez eve yazicam sekerler ne oldu ne bitti.
Derencim, sorumu sormadan sen yanit vermissin bile canim, saol sekercim:)) Iciyorum bol bol, yanimada alirim su:)