Hayırlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin canım...Benim 7+1'de 9.4 mm imiş.Doktorum öyle dedi.Bebiş de kalp atışı da görüldüüüüüü!!!!! Nihayet diyorum nihayet! 3 gündür süren migren atağım ve bunun sonucu günde 5-6 kere kusma nedeniyle en sonunda hastanelik oldum, serum takılır yatış verilir diye düşünürken, tahliller normal çıktı. Tekrar alttan ultrasonografi yapıldı ve kesenin içinde bebiş ile atmakta olan kalbi görüldü, yalnız çok küçük 4.1mm o yüzden de haftasını vermiyor cihaz dedi doktor, sizinkilere kaç haftalıkken kaç mm demişti, belki öyle bir tahmin yürütebilirim.
gözlerim zor açılıyo kızlar yaaaa o kadar halsizimki bide dün gece ateşlendim üşüme geldi heryanım dökülüyodu resmen midem desen hala kötüüü
:a015ff içimden aglamak geldi yaaa
Gülceza bir sonraki randevun ne zaman, beta hcgnin 48saatte tam tamına 2ye katlaması şart değil, bundan eminim, çünkü önceki hamileliğimde aynısı yaşanmıştı. Hatta kızılayın hatası yüzünden aynı tahlili dört kere yaptırmıştım. Sonra gittiğimiz dr. tüm bu değerleri unut, beta hcgyi unut, ben sana tamam diyorsam tamam demişti. İnternetten de okuyup vesvese yapma, çünkü orada en iyi ihtimal de en kötü ihtimal de, her iki uç da yazıyor, sen gereksiz yere kendine işkence edersin demişti. O gün rahatladım. Kalbime bir sonraki randevunda herşeyin yolunda olduğunu göreceksin gibi doğuyor, hayırlısı olsun!
Hayırlı olsun.Rabbim tamamına erdirsin canım...Benim 7+1'de 9.4 mm imiş.Doktorum öyle dedi.
Benim de öyle betüs..Bu sabah yine tuvalete koştum..Midem rahat vermiyor bir türlü....:sinifsinif:
öncelikle hepimizin bebişleri hayırlı olsun arkadaşlar.
ben tüp bebekle hamile kaldım.5+5 haftalık dün keseyi gördüm.çok şükür herşey yolunda.2 hafta sonra kalp atısı için gidicem.
sağlıklı bir şekilde kucağımızı almayı nasip etsin allahım tek duam bu.
bende henüz mide bulantısı yok sadece yoruluyorum.uyumak istiyorum.kasıklarımda da ağrı oluyo.
kullandığım ilaçlar.elevit,coraspin,progestan vajinadan fitil,estrofem,bide her akşam progynex iğne kullanıyorum.dün doktorumu aradım.devam edeyim mi dedim devam dedi.
umut tüp bebekte ulun bey ve bazande süleyman beyde tedavi gördüm çok şükür allahıma yüzümüzü güldürdü.
hepinizi öpüyorum
cevaplar canım doktor telaş yapma boşuna keşke hiç yaptırmasaydın tahlil bende senin gibi olacağımı bildiğim için yaptımadım işte o yüzden direk kalp atışlarını görmek istiyorum karından ultrasonda 6+4 de kalp atışları görünüyormuş bende 29 eylülde gitmek istiyordum ama o zaman da 6 haftalık oluyor annemler gelcek ondan sonra onlar gelmeden öğrenim diyordum napcam bilmiyorum acaba 6 haftalık karından gözükür ya arkadaşlarsaol canım yaa kkdaki bahçeci kliniginin druna sormuştum telaştan tahlil günlerimi 14-20-27 eylül yazmışım dr düzenli degil yazmış düzelttim tekrar günleri baklım ne dicek.
Canım vajinal ultrason yaptı demi doktoröncelikle hepimizin bebişleri hayırlı olsun arkadaşlar.
ben tüp bebekle hamile kaldım.5+5 haftalık dün keseyi gördüm.çok şükür herşey yolunda.2 hafta sonra kalp atısı için gidicem.
sağlıklı bir şekilde kucağımızı almayı nasip etsin allahım tek duam bu.
bende henüz mide bulantısı yok sadece yoruluyorum.uyumak istiyorum.kasıklarımda da ağrı oluyo.
kullandığım ilaçlar.elevit,coraspin,progestan vajinadan fitil,estrofem,bide her akşam progynex iğne kullanıyorum.dün doktorumu aradım.devam edeyim mi dedim devam dedi.
umut tüp bebekte ulun bey ve bazande süleyman beyde tedavi gördüm çok şükür allahıma yüzümüzü güldürdü.
hepinizi öpüyorum
Evet boşuna telaş yapıyorsun canımcımgaliba haklısınız kızlar çok telaşe yapıyorum iyi gidiyo işte allahım sana emanetiz:Saruboceq:
cevaplar canım doktor telaş yapma boşuna keşke hiç yaptırmasaydın tahlil bende senin gibi olacağımı bildiğim için yaptımadım işte o yüzden direk kalp atışlarını görmek istiyorum karından ultrasonda 6+4 de kalp atışları görünüyormuş bende 29 eylülde gitmek istiyordum ama o zaman da 6 haftalık oluyor annemler gelcek ondan sonra onlar gelmeden öğrenim diyordum napcam bilmiyorum acaba 6 haftalık karından gözükür ya arkadaşlar
Evet boşuna telaş yapıyorsun canımcım
HAYD,İ O ZAMAN DAGILSIN KASVETLER AMAAANNN OFFF HAYDİ ELLER HAVAYA ANNELER HOP HOP:teytey::teytey::sm_cool:zemuszemuszemuszemus:dance::içelim::içelim:
HAYD,İ O ZAMAN DAGILSIN KASVETLER AMAAANNN OFFF HAYDİ ELLER HAVAYA ANNELER HOP HOP:teytey::teytey::sm_cool:zemuszemuszemuszemus:dance::içelim::içelim:
allah hayrını versin güldürdün beniHaa kendin yapıp hemen bekletmeden yiyosan bilemicem de onuda herkez yapamaz yani ben en azından yapamam çiğ köfte yapmaya kalksam benim yaptığım ancak olsa olsa kısır dönerdelikafadulden
allah yardımcım olsun oda 1. sınıfmış zordurkılar bugün okul başladı ve ben öyle yoruldum ki ancak kendime gelebildim :)))
dayak yemiş gibiyim her yanım ağrıyor
siz ne yaptınız var mı yeni haberler?
bende yarın kısmetse 16:30da göreceğim inşallah bebişimi :))))
seni çok iyi anlıyorum benim kızımda 3 içinde allahtan alt katta babaannesi var oraya gidiyor onunla ilgilenemiyorum halsizlikten üzülüyorumkorkma canım vardır mutlaka çünkü beta hcg sıfırsa hamilelik omuyor ama senin değerlerin var çok şükür
ewet hamilelik olmasa zaten okadar yükselmez boşa kayayı takıyorsun bence bebegin senle canım
kızlar annem babam geliyorlar bugün..çağırdım kızıma bakamıyorum..ne yemesiyle ilgilenebiliyorum ne oynayabiliyorum işim gücüm yatmak..yavrumun eline boya kalemi ve defter verdim karalayıp duruyor garibim..aslında benimle yapmak istiyor ama halim yok..defteri boyaları yanıma getiriyor..
altını almak ölüm gibi geliyor..eşim evde olunca ona aldırıyorum
anneme dedim gelin nolur çocuk patlayacak sıkıntıdan,açlıktan ölecek,hem belki bezdende kurtarır burdayken
babamda sahile parka falan götürür,hem o rahat eder hem ben
hiç halim yok ama evi süpürüp toparlayıp biraz yemek yapayım diyorum umarım yapabilirim..
geçen gün bende öyle olmuştum geçmş olsun dikkat et canımgözlerim zor açılıyo kızlar yaaaa o kadar halsizimki bide dün gece ateşlendim üşüme geldi heryanım dökülüyodu resmen midem desen hala kötüüü
ayy canım boşa aglıcan bak bebegini gördüğünde boşa üzülmüşüm diyeceksin:a015ff içimden aglamak geldi yaaa
işte haa böyle ol salla gitsin senin yaş kaçki bu kadar üzülüyorsunben olsam neyse 34 yaşındayım bak nerdeyse çocuğum olmıcakhop:teytey::teytey::sm_cool:zemuszemuszemuszemus:dance::içelim::içelim:
Allah kolaylık versin canım onlara yakın yaşaman çok kötü sen eltini kaynanı Allaha havale et Allah verir onların cezalarını eltin öyle nispet yapar gibi sana söylüyorsa o çocuğunda hayrını görmez en diyim sana olsun takma onları duymamazlıktan gel boş verrrrrrr:teytey::teytey:27 canım kaynanamlardan çok tepki alıyorum resmen beni dışladılar ondan stresim çok canım takmamaya çalışıyorum ama işte altlı üstlü oturunca hep yüz yüze olunca illaki hatırından çıkmıyo bide görümcem benden 5 yaş küçük ve günleri artık dogum yapıcak erkek onunki karnını sevip sevip oglan dogurcam ben herkese nasip olmaz dedi gözümün içine baka baka bide sanki bunu telafi edicekmiş gibi dogumda dua edicem diomuş kaynanama canım işte bütün mesele bu aslında bütün tedirginligimin bütün stresimin nedeni bunlar.
27 canım kaynanamlardan çok tepki alıyorum resmen beni dışladılar ondan stresim çok canım takmamaya çalışıyorum ama işte altlı üstlü oturunca hep yüz yüze olunca illaki hatırından çıkmıyo bide görümcem benden 5 yaş küçük ve günleri artık dogum yapıcak erkek onunki karnını sevip sevip oglan dogurcam ben herkese nasip olmaz dedi gözümün içine baka baka bide sanki bunu telafi edicekmiş gibi dogumda dua edicem diomuş kaynanama canım işte bütün mesele bu aslında bütün tedirginligimin bütün stresimin nedeni bunlar.