2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninki normal görünüyor bak bu siteye artış normal boşuna stres yapma herkezde değer farklı olur az yada çok gelmesin sana
Günaydın, hepinize merhaba.

Bende 4 - 5 haftalık hamileyim, kese göründü bu hafta. İnşallah bende mayıs annesi olacağım =))
Aramıza hoş geldin canım hayırlı olsun

Baharnazcım ben aynı senin gibiyim...:sinifsinif:Gece uyuyamıyorum doğru dürüst...Gündüz zaten uyuyamam...Bizde biraz farklı oldu demek ki...Herkes gözünü açamıyor uyumaktan,bizde tam tersi...bilmiyorumkismile

Bana doktorum çay kahve günde 1 tane içebilirsin sıkıntı yok dedi..Çiğ etli yiyecekler dışında canın ne isterse tüket dedi...

Günaydın, hepinize merhaba.

Bende 4 - 5 haftalık hamileyim, kese göründü bu hafta. İnşallah bende mayıs annesi olacağım =))
Hayırlı olsun Elif ...Rabbim tamamına erdirsin...

elif hoşgeldin canım

ohcanimadeysin, yazık kızına kıyamam ben de hayırlısı ile ilk çocuğum 2 yaşına geldiğinde 2.yi planlıyorum. sanırım senin gibi olucam

gül, hiiiiiiiç bişeyin yok senin kuzum. boşuna evhamlanıp heycanlandırma kendini :icecream: git keseni gör, 3 hafta sonrada kalbini ohh miss gibi. zaten bi sorunun olsa kanaman olur. keseni gördn mü?
yok canım daha yeni ögrendim drum 10 gün sonra çagırdı kese için.

baktım ama sıkıntımdan bişi anlamadım

Bende senin gibi kaybettim 6+4 haftalıktı boşver olacağı varsa olur hamileliğinin tadını çıkar

ayrıca böyle bişey buldum Gebeliğin seyrinin sağlıklı olup olmadığı konusunda kanda seri beta HCG ölçümleri değerli bilgiler verir. Normal bir intrauterin (rahimiçi) gebelikte 48 saat arayla yapılan ölçümde (kural olmamakla beraber) beta HCG seviyesinin iki kat artması beklenir. Bu artış olmadığında veya düşüş gerçekleştiğinde dış gebelik veya bozulmuş gebelik söz konusu olabilir. Kesin tanı elbette klinik ve ultrasonografi bulgularıyla beraber konur.

canım ben cuma günü sabah 11 de ikinci tahlili pazartesi öglen 2 de de üçüncüyü verdim ya kafam karıştı işte inş sorun yoktur. ayy ne telaşeliyim yaa az önce yanlış yere yazmışım cvbımı
saol canım inş öledir ben önceki bebegime hamile oldugumu ögrendigimden 1 hafta sonra kaybettigim için korkuyorum ister istemez canım.

hadi hayırlısı biraz olsun içim ferahladı canım çok saol.ben biraz pimpirikim eşimde geçen sene agır depresyon atlattı onunda sıkıntısı üstümde işte bişi olsun senden bilirim ötekinde dikkat etmedin falan dio iyice sıkılıyom

canım bence içini ferah tut hem sıkıntı bebeğinede iyi gelmez dimi

Bebiş de kalp atışı da görüldüüüüüü!!!!! Nihayet diyorum nihayet! 3 gündür süren migren atağım ve bunun sonucu günde 5-6 kere kusma nedeniyle en sonunda hastanelik oldum, serum takılır yatış verilir diye düşünürken, tahliller normal çıktı. Tekrar alttan ultrasonografi yapıldı ve kesenin içinde bebiş ile atmakta olan kalbi görüldü, yalnız çok küçük 4.1mm o yüzden de haftasını vermiyor cihaz dedi doktor, sizinkilere kaç haftalıkken kaç mm demişti, belki öyle bir tahmin yürütebilirim.

canım gayet normal artmış hesaplıyorum 72 saatte 2 kattan fazla artmış

herkesin derdi başka annelik işte herkes bebegi için telaşeleniyo.rabbim herkesinkini benimkinide saglıklı bi şekilde dogurmayı naip eyle Allahım.

canım gayet normal artmış hesaplıyorum 72 saatte 2 kattan fazla artmış

saol canım yaa kkdaki bahçeci kliniginin druna sormuştum telaştan tahlil günlerimi 14-20-27 eylül yazmışım dr düzenli degil yazmış düzelttim tekrar günleri baklım ne dicek.

gözlerim zor açılıyo kızlar yaaaa o kadar halsizimki bide dün gece ateşlendim üşüme geldi heryanım dökülüyodu resmen midem desen hala kötüüü

öncelikle hepimizin bebişleri hayırlı olsun arkadaşlar.
ben tüp bebekle hamile kaldım.5+5 haftalık dün keseyi gördüm.çok şükür herşey yolunda.2 hafta sonra kalp atısı için gidicem.
sağlıklı bir şekilde kucağımızı almayı nasip etsin allahım tek duam bu.
bende henüz mide bulantısı yok sadece yoruluyorum.uyumak istiyorum.kasıklarımda da ağrı oluyo.
kullandığım ilaçlar.elevit,coraspin,progestan vajinadan fitil,estrofem,bide her akşam progynex iğne kullanıyorum.dün doktorumu aradım.devam edeyim mi dedim devam dedi.
umut tüp bebekte ulun bey ve bazande süleyman beyde tedavi gördüm çok şükür allahıma yüzümüzü güldürdü.
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…