canım seninki normal görünüyor bak bu siteye artış normal boşuna stres yapma herkezde değer farklı olur az yada çok gelmesin sanakızlar
ilk tahlil 14 eylül sabah saat 10:00da:6
ikinci tahlil 17 eylül sabah saat 11:00 de:24
üçüncü tahlil 20 eylül öglen saat 14:00 te:54.9
çıktı sizce normalmi bu gidişat. biraz düşük gibi geldi bana ama.
Aramıza hoş geldin canım hayırlı olsunGünaydın, hepinize merhaba.
Bende 4 - 5 haftalık hamileyim, kese göründü bu hafta. İnşallah bende mayıs annesi olacağım =))
Baharnazcım ben aynı senin gibiyim...:sinifsinif:Gece uyuyamıyorum doğru dürüst...Gündüz zaten uyuyamam...Bizde biraz farklı oldu demek ki...Herkes gözünü açamıyor uyumaktan,bizde tam tersi...bilmiyorumkismileGünaydın kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum benim gibi olanınız varmı?
ben etsiz çiğköfte yiyorum bu arada 3 kez dışardan 1 kezde evde eşim yaptı pratik azbirşey sıcak su ile ıslatılarak yaptı :)
bana iyi bir tansiyon aleti tavsiye edermisiniz?
Bana doktorum çay kahve günde 1 tane içebilirsin sıkıntı yok dedi..Çiğ etli yiyecekler dışında canın ne isterse tüket dedi...günaydın canlarrrrr =)))
baharnaz ben her dakka uyuyorum valla:dance:
çiğ köftenin hiç bir türlüsünü önermedi dr.um. çay kahve çiğ köfte salam sucuk sosis pişmemiş etler ve konsantre yiyecek içecekler. hepsi 3. aya kadar yasakkkk :)
Hayırlı olsun Elif ...Rabbim tamamına erdirsin...Günaydın, hepinize merhaba.
Bende 4 - 5 haftalık hamileyim, kese göründü bu hafta. İnşallah bende mayıs annesi olacağım =))
yok canım daha yeni ögrendim drum 10 gün sonra çagırdı kese için.gül, hiiiiiiiç bişeyin yok senin kuzum. boşuna evhamlanıp heycanlandırma kendini :icecream: git keseni gör, 3 hafta sonrada kalbini ohh miss gibi. zaten bi sorunun olsa kanaman olur. keseni gördn mü?
canım seninki normal görünüyor bak bu siteye artış normal boşuna stres yapma herkezde değer farklı olur az yada çok gelmesin sana
saol canım inş öledir ben önceki bebegime hamile oldugumu ögrendigimden 1 hafta sonra kaybettigim için korkuyorum ister istemez canım.
[Normal hCG deerleri-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)[/url] siteyi yapıştırmayı unutmuşum vallaha ah edit ahhh
ayrıca böyle bişey buldum Gebeliğin seyrinin sağlıklı olup olmadığı konusunda kanda seri beta HCG ölçümleri değerli bilgiler verir. Normal bir intrauterin (rahimiçi) gebelikte 48 saat arayla yapılan ölçümde (kural olmamakla beraber) beta HCG seviyesinin iki kat artması beklenir. Bu artış olmadığında veya düşüş gerçekleştiğinde dış gebelik veya bozulmuş gebelik söz konusu olabilir. Kesin tanı elbette klinik ve ultrasonografi bulgularıyla beraber konur.
canım ben cuma günü sabah 11 de ikinci tahlili pazartesi öglen 2 de de üçüncüyü verdim ya kafam karıştı işte inş sorun yoktur. ayy ne telaşeliyim yaa az önce yanlış yere yazmışım cvbımı
saol canım inş öledir ben önceki bebegime hamile oldugumu ögrendigimden 1 hafta sonra kaybettigim için korkuyorum ister istemez canım.
canım gayet normal artmış hesaplıyorum 72 saatte 2 kattan fazla artmışgülceza
canım ben cuma günü sabah 11 de ikinci tahlili pazartesi öglen 2 de de üçüncüyü verdim ya kafam karıştı işte inş sorun yoktur. ayy ne telaşeliyim yaa az önce yanlış yere yazmışım cvbımı
herkesin derdi başka annelik işte herkes bebegi için telaşeleniyo.rabbim herkesinkini benimkinide saglıklı bi şekilde dogurmayı naip eyle Allahım.
canım gayet normal artmış hesaplıyorum 72 saatte 2 kattan fazla artmış