2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum benim gibi olanınız varmı?

ben etsiz çiğköfte yiyorum bu arada 3 kez dışardan 1 kezde evde eşim yaptı pratik azbirşey sıcak su ile ıslatılarak yaptı :)

bana iyi bir tansiyon aleti tavsiye edermisiniz?

günaydın canlarrrrr =)))

baharnaz ben her dakka uyuyorum valla:dance:

çiğ köftenin hiç bir türlüsünü önermedi dr.um. çay kahve çiğ köfte salam sucuk sosis pişmemiş etler ve konsantre yiyecek içecekler. hepsi 3. aya kadar yasakkkk :)

kızlar
ilk tahlil 14 eylül sabah saat 10:00da:6
ikinci tahlil 17 eylül sabah saat 11:00 de:24
üçüncü tahlil 20 eylül öglen saat 14:00 te:54.9
çıktı sizce normalmi bu gidişat. biraz düşük gibi geldi bana ama.

Günaydın, hepinize merhaba.

Bende 4 - 5 haftalık hamileyim, kese göründü bu hafta. İnşallah bende mayıs annesi olacağım =))

ohacanimadeysin, sanada bu soruyu sorim :) bebeğinn kalp atışlarını kaçıncı haftada duydun birde karındanmı bakıldı alttan mı canım?bilmiyorumkismile

canım ben daha dün gittim dr a ilk defa yani 8+1 de..karından baktı..kendini gördüm kalbini bile gördük o kadar yakınlaştırdıki sanki güm güm atıyor..
ama ilkinde 6+4 te gitmiştik karından görünmüştü..o zamanda kalp atışını duymuştuk..

kızlar benim ilkinde gebelik şekeri çıkmıştı..dr dedi o zaman bunda daha erken baktıracağız şekeri 24. haftayı beklemeyeceğiz eğer yine şekerin çıkarsa erken diyete başlayacağız dedi..
aslında ben ötekindede dikkat etmiştim şeker tuz yememeye ama çıkmıştı..zaten şekerli yemeyle alakalı bir durum değil bu gebeliğe has..inşallah çıkmaz ama çıkmasa bile ben glisemik indeksi düşük olanlarla besleneceğim hamilelik boyunca...şu halisliğim bulantım geçsin hele..herşeyi yer duruma geleyim bi başlayacağım düzgün beslenmeye
şimdi sadece kepek ekmek peynir yeliş elma ayran bunları tüketebiliyorum..
başka şeyler yesemde çıkarıyorum..

günaydın canlarrrrr =)))

baharnaz ben her dakka uyuyorum valla:dance:

çiğ köftenin hiç bir türlüsünü önermedi dr.um. çay kahve çiğ köfte salam sucuk sosis pişmemiş etler ve konsantre yiyecek içecekler. hepsi 3. aya kadar yasakkkk :)

CANIM BENDE DOYAMIYORUM UYKUYA VALLA:bbo:

Günaydın kızlar geceleri hiç uyuyamıyorum benim gibi olanınız varmı?

ben etsiz çiğköfte yiyorum bu arada 3 kez dışardan 1 kezde evde eşim yaptı pratik azbirşey sıcak su ile ıslatılarak yaptı :)

bana iyi bir tansiyon aleti tavsiye edermisiniz?

BENDE ÇOK SEVİYORUM AMA FRENLİYORUM VALLA YEMEMEK İÇİN KENDİMİ:kedi:

kızlar
ilk tahlil 14 eylül sabah saat 10:00da:6
ikinci tahlil 17 eylül sabah saat 11:00 de:24
üçüncü tahlil 20 eylül öglen saat 14:00 te:54.9
çıktı sizce normalmi bu gidişat. Biraz düşük gibi geldi bana ama.

canım sanırım normal doktorun ne dedi

[ı]canım anlamadım ben beta hcg mi bahsettiğin..çizelgende 5 haftayı doldurmuşsun ona bakınca az gibi..ama dr una danış biz seni yanlış yönlendirmeyelim..sonuçta bir şekilde artıyor önemli olanda bu değilmi..[/ı]

benim bildiğim her 2 günde bir 2.5 kat artıyor. dr.unu ara değerleri söyle zaten o seni yönlendirir. sakın evham yapma

kızlar druma soramadım sabah eşim aldı sonucu arayıp söylicem öglene dogru canım sata göre hesaplıyorya çizelgeler sat 15 agustos oldugu için 5+2 gösteriyo ama drum yeni bi hamilelik dedi.

bu sonuçları degerlendirirken çıkan son sonucumu ikiye katlaması lazım yoksa ilk testi geçen gün sayısındamı katlamalı yani nette 1.5-2 günde iki katı olmalı dio bu durumda benimki az en az 72 olmalıydı.

geç döllenme olabilir.

benim sat 1 ağustostu. yumurtlama günüm 10 ağustostan 15 ine kadardı.

dr a gittiğimde 31 ağustostu ve adetim tahmini 2 gün gecikmişti.

betam 607 çıktı 2 gün sonra 1647 idi.

bakalım hem nette dra sordum hemde ögleye dogru drumu arıcam inş sorun çıkmaz ama bayagı tedirgin oldum.ne agrım ne sızım var hatta çok acıkınca bulantım oluyo.gögüslerim hala çok hassas ve agrıyo.hayırlısı rabbimden rabbime emanet.

korkma canım vardır mutlaka çünkü beta hcg sıfırsa hamilelik omuyor ama senin değerlerin var çok şükür

kızlar annem babam geliyorlar bugün..çağırdım kızıma bakamıyorum..ne yemesiyle ilgilenebiliyorum ne oynayabiliyorum işim gücüm yatmak..yavrumun eline boya kalemi ve defter verdim karalayıp duruyor garibim..aslında benimle yapmak istiyor ama halim yok..defteri boyaları yanıma getiriyor..
altını almak ölüm gibi geliyor..eşim evde olunca ona aldırıyorum
anneme dedim gelin nolur çocuk patlayacak sıkıntıdan,açlıktan ölecek,hem belki bezdende kurtarır burdayken
babamda sahile parka falan götürür,hem o rahat eder hem ben
hiç halim yok ama evi süpürüp toparlayıp biraz yemek yapayım diyorum umarım yapabilirim..

gül, hiiiiiiiç bişeyin yok senin kuzum. boşuna evhamlanıp heycanlandırma kendini :icecream: git keseni gör, 3 hafta sonrada kalbini ohh miss gibi. zaten bi sorunun olsa kanaman olur. keseni gördn mü?

X