• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

kızlar benide aranıza alıp listeye eklermisiniz bende bugun aldım hayırlı haberi iki idrar bi kan testi sonucu hamileyim allahım isteyen herkese nasıp eder bu duyguyu inşallah:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Hayırlı olsun bebeğin. Ailenize uğurlar getirsin bitanemmm . Sağlıkla kucanıza alırsınız inş :16::16::16::46::46::46: :nazar::nazar::nazar:

Tabiki ekleriz Canım. Aramıza hoş geldin.

off sinir oldum ya, bu ayda hamile deilim.3 aydır deniyoruz ilk 2 ay hiç hissetmedim belirti de yaşamadım.beklemiyordum ama bu ay ilk gebeliğimde ki tüm belirtileri yaşadım adetime 2 gün var ama 31 günde adet oluyorum.Sabah test yaptım negatif.Hamile olsaydım 4+1 lik olacktı bebk, haliyle çıkardı diye düşünüyorum.bilmiyorum bize talih kuşu ne zamn konar :( İlk gebeliğimde sağlıksız gebelik olduğu için kürtajla sonlandı 4 ay önce...

Ama Umutta dermanda Allahtan kimsenin kucağının boş kalmamsı dileğimle...İlkkez bu ay hayal kırıklığı yaşadım aklımca kesin hamileydim....

off sinir oldum ya, bu ayda hamile deilim.3 aydır deniyoruz ilk 2 ay hiç hissetmedim belirti de yaşamadım.beklemiyordum ama bu ay ilk gebeliğimde ki tüm belirtileri yaşadım adetime 2 gün var ama 31 günde adet oluyorum.Sabah test yaptım negatif.Hamile olsaydım 4+1 lik olacktı bebk, haliyle çıkardı diye düşünüyorum.bilmiyorum bize talih kuşu ne zamn konar :( İlk gebeliğimde sağlıksız gebelik olduğu için kürtajla sonlandı 4 ay önce...

Ama Umutta dermanda Allahtan kimsenin kucağının boş kalmamsı dileğimle...İlkkez bu ay hayal kırıklığı yaşadım aklımca kesin hamileydim....

Canım daha adet olmamışsın belli olmaz belki hamilesindir. İdrar testi adet geçmeden yapıldığında kesin sonuç vermiyor. Ben geçen hamileliğimde idrar testini 1 hafta sonra yaptım negatif çıktı. tabi doktora hamile değilim adet söktürücü versin ki çalışmalar tekrar başlayalım diye gittim :17: ama sonuç hamileydim. Geç döllenme olmuştu. Gerçi bebekte ödem oluğu için aldılar kuzumu :14:

Yani sonuçta belli olmaz herşeyin hayırlısnı dilemek lazım. :16::16::16:

kızlar benide aranıza alıp listeye eklermisiniz bende bugun aldım hayırlı haberi iki idrar bi kan testi sonucu hamileyim allahım isteyen herkese nasıp eder bu duyguyu inşallah:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

senin icinde cok sevindim.. hadi gözümüz aydin olsun.. :) darisi istegenlere olsun diye dualarimizi eksik etmeyelim..

ya ben yeni hamileyim ama böyle nokta nokta acik kahverengi leke geliyor.. doktoru aradim sordum, cogalirsa doktora gidin dedi.. burda doktorlarda bi alem ya.. ins. bisey olmaz dua edin arkadaslar

ya ben yeni hamileyim ama böyle nokta nokta acik kahverengi leke geliyor.. doktoru aradim sordum, cogalirsa doktora gidin dedi.. burda doktorlarda bi alem ya.. ins. bisey olmaz dua edin arkadaslar

Canım kahverengi lekelenmeler protestan hormonunun eksikliğinden oluyor. Çoğalır ise Dr git ilaç veriyor o zaman kesilir. Endiselenme ama ihmal de etme.:nazar:

ya kızlar az önce test yaptım 2.cizgi çok ama çok silik çıktı yaaa önce piskolojik olarak gördüm sandım sora baktım iyice görünüyor gibi napıyım

slm kızlar ben de varım bu ay ben de daha dün öğrendim kan sonucum 563 yarın dr a gideceğim bakalım

hayırlı olsun canım benimde test sonucum 657 çıktı bende sabah bi heves gittim doktora ama kasıktan baktı ve bakmadanda zaten söyledi bebek çok küçük büyük ihtimal görünmez 2 hafta sonra gel o zaman belli olur dedi şimdi bebek daha görünmedigi için böyle gebeliklere kimyasal gebelik denir dedi bende çok korktum sende gittikten sonra ne söyledi banada haber verirmisin

selam herkese.

benim de adet tarihim bu ayın 14'ü. büyük bir merakla bekliyorum..

Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

slm kızlarr inşallah bende bu ay hamile kalırımda listede benimde adım olur....
8 mart bat ım.. yarın sabah bir idrar testi yapıcam umarım çift çizgiyi görürümm..
içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor.. hadi hayırlısı :)

slm kızlarr inşallah bende bu ay hamile kalırımda listede benimde adım olur....
8 mart bat ım.. yarın sabah bir idrar testi yapıcam umarım çift çizgiyi görürümm..
içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor.. hadi hayırlısı :)

Hayırlısı bitanem inşallah seni de listeye ekleriz.:emir_bebek::emir_bebek:

ya kızlar az önce test yaptım 2.cizgi çok ama çok silik çıktı yaaa önce piskolojik olarak gördüm sandım sora baktım iyice görünüyor gibi napıyım

bendede öyleydi. tekrar bi test yap.. normalde hamilesin ikiside ciktiysa.. bende cok hafif pozitif görünüyordu.. hakkinda hayirlisi olsun ..

Back
X