• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Testimi yaptırdım ve sonuç 265 küsür:) Hamileyim:) ya çok şaşkınım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:) Daha hiç kimse bilmiyor ilk olarak sizle paylaştım:)

Testimi yaptırdım ve sonuç 265 küsür:) Hamileyim:) ya çok şaşkınım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:) Daha hiç kimse bilmiyor ilk olarak sizle paylaştım:)

Canımmmmmmmm çok sevindimmmm. :16::16::16:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. :54::54:

:nazar::nazar::nazar:Maşallah topiğimizin ilk bebeğine :nazar::nazar::nazar: listeye ilk seni yazıcam :1:

Kararsız esmerin de güzel haberlerini bekliyorum.:15:

Sağol cnm ya Allah razı olsun iyi sözlerin için. Sıra sende inş.:)

İnş Canım yaaa. Çok güzel bir duygu dimi hamile olduğunu öğrendiğin ilk an yerlere göklere sığamıyorsun valla. Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bi an sanki dunyadan uzaklaştım başka bi aleme daldım gibi oldu. Allah isteyen herkese yaşattın bu duyguyu.:66:

ayy ne güzel gözün aydı canım inşallah Mevlam hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder kolay bir hamişlik geçirirsin inşallah...mart ayının ilk hamişi ilk bebişi yolda ne güzel:46:

Çok çok teşekkür ederim canlarım size. Allahım size inş. en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder.

arkadaşlar 16 şubatta aşılama yaptırdım.13. gün kan testi yaptırdım.46.65 çıktı sonucu doktoruma gösterdim tebrik ederim hamilesin dedi..çok mutluyum..Allah isteyen herkese nasip etsin inş...

arkadaşlar 16 şubatta aşılama yaptırdım.13. gün kan testi yaptırdım.46.65 çıktı sonucu doktoruma gösterdim tebrik ederim hamilesin dedi..çok mutluyum..Allah isteyen herkese nasip etsin inş...

Tebrikler canımmmm. Allah kucağına almayı nasip etsin. :49: :46:

Minicik mercimek den de küçük şu an o annesi :1:

Kızlar ilk sayfaya liste yaptım. İlk hamişleri yazdım. İnş bu ay bereketli olur çok hamiş oluruz. Ama listede eksikler var yazmamı istediğiniz şeyleri söylerseniz yazarım.:126:

Kızlar belirti olarak neler yaşıyorsunuz? Hamile olup olmadığımızı anlamak için şuan en iyi yolu siz gösterirsiniz.

uryhn canım senin ne zaman belli olacak :49:

Bizim denemedeki 2. ayımızda hamile kaldım. İlk ay kendimi o kadar hamile sandım ki aşermeler mide bulantıları karnımın şişmesi ve tabi 3 gün adetim gecikti iyice hamile sandım kendimi. Adetime 3 gün varken kan testi yaptırmıştım ve sonuç 2.39 yani negatif çıktı ama ben o kadar hamile zannediyodum ki aldırmadım. Adetimin geciktiği 3. akşam idrar testi yaptım yine negatif çıktı ve ertesi sabah hatta sabaha karşı kırmızılar geldi:( İşe bakın ki geçen ay yani şubat 3 te kırmızılar gelip hüsrana ugradım ve bu ay aynı günde hamile olduğumu öğrendim:) Bu ayki değişiklikler ise acayip yorgun hissettim kendimi, sürekli uykum geldi, adetimden, ki 4 mart normal günü yarın, bi 10 gün önce göguslerim acayip şişti ve damarlar belirginleşti. Ayaklarımda 5 6 gündür buz gibi idi sıcak su torbası ile dolaştım ve hala öyle:( bnm belirtiler bunlar ve halam beni rüyasında hamile görmüş ve bende hamile olduğumu öğrenmeden 2 gecedir çocuktu bebekli rüyalar gördüm. Biliyorum Çok konuştum:) sormak istediğiniz şeyleri cevaplarım. Bu arada ısı takip yöntemi ile hamile kaldım. İlk defa denedim ve ilk denememde oldu Allaha çok Şükür:)

Canım bende ateşimi ölçtüm geçen ay ama öyle belirgim bir artış yada azalış olmadı. Gerçi geçen ay korunduk ben sadece meraktan ölçtüm :1: Tam 30 günde hastalandım.

Sen nasıl anladın yumurtlama dönemini. Bu ay da ölçmeye devam ediyorum.

cnm bnm sat 3 şubattı ve ben ölçmeye 11 şubatta başladım. Bu yöntemden geç haberim oldu:) hep aynı saatte ölçtüm yataktan kalkmadım fzl hareket etmedim. 11 şubatta ateşim 36. 5 idi

12 şubat......36.4
13 şubat.......36.4
14şubat.........36.4
15 ve 16 36.5 ve
17 şubat birden 0.2 derece düştü ve 36. 3 oldu. normalde çok belirgin bir düşme deil ama şimdiye kadar hep 0.1 düşerdi ve ben galiba bugun önemli değerlendireyim dedim:)
18 şubat.........36. 7 ve bu da gösteriyor ki yumurtalama oluyor:) diğer günler hep 36.7 36.8 36.9 aralıklarında geldi gitti :35:ve en son bu sabah 36.8 idi:)

cnm bnm sat 3 şubattı ve ben ölçmeye 11 şubatta başladım. Bu yöntemden geç haberim oldu:) hep aynı saatte ölçtüm yataktan kalkmadım fzl hareket etmedim. 11 şubatta ateşim 36. 5 idi

12 şubat......36.4
13 şubat.......36.4
14şubat.........36.4
15 ve 16 36.5 ve
17 şubat birden 0.2 derece düştü ve 36. 3 oldu. normalde çok belirgin bir düşme deil ama şimdiye kadar hep 0.1 düşerdi ve ben galiba bugun önemli değerlendireyim dedim:)
18 şubat.........36. 7 ve bu da gösteriyor ki yumurtalama oluyor:) diğer günler hep 36.7 36.8 36.9 aralıklarında geldi gitti :35:ve en son bu sabah 36.8 idi:)

Hımmmm bende o yüzden dedim belirgin bir düşüş oladı çünkü bende de. Ama hamile iken hep ateşim 36.2 idi. bugün ölçtüm 35,5 yani hamilelik hormonunu tamamen attım galiba. Şimdi ilk arttışta yumurtlama olacak demekki inş ilk denemede tutar.

Geçen seferkinde bende aynı senin gibi ikinci denemede olmuştu. İlkinde kendimi o kadar çok hamile zannetmiştim ki bütün belirtiler vardı. Dr kan tahlili yap varsa orada çıkar dedi. Tabi yaptırdım sonuç negatif. İkinci de hiç belirti olmadı ya da ben kendimi pek dinlemedim. Droktor a adet olmadım, adet söktücü gibi bişey versin diye gittim. Çünkü hamile olduğuma hiç ihtimal vermiyordum. Doktor muayene etti bişey yok dedi. Bende evet bence de bişey yok dedim :1: Ama ilaç kullanmadan önce kan testi yapalım dedi. Ve yarım saat sonra tel ile aradı. Hamilesin tebrikler ama daha çok küçük değer 267 dedi :))

Aslında çok düşünmemek lazım olacağı varsa oluyor zaten.:16:

hamileyim arkadaslar :) doktor baktiginda evet hamilesiniz gibi dedi.. kücük bir noktaydi :)
sonra emin olmak icin kan verdim, bugün aldim haberi hamileyim.. carsamba günü tekrar gidecegim..
o an o noktayi gördügümde okadar cok korktumki, anlatamam.. tatli bir telas aldi beni simdiden. rabbim utandirmasin herseyin hayirlisini versin..
istegen istemeyen herkese nasip etsin

hamileyim arkadaslar :) doktor baktiginda evet hamilesiniz gibi dedi.. kücük bir noktaydi :)
sonra emin olmak icin kan verdim, bugün aldim haberi hamileyim.. carsamba günü tekrar gidecegim..
o an o noktayi gördügümde okadar cok korktumki, anlatamam.. tatli bir telas aldi beni simdiden. rabbim utandirmasin herseyin hayirlisini versin..
istegen istemeyen herkese nasip etsin

Hayırlı Olsun bitanemmmm Bende seni merak ediyordum. Artık senide hamişlerimizin arasına ekleyebilirim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amin inş canım Allah isteyen herkese hayırlısını versin.

Artık buradan paylaşacağız sevinçlerimizi....

kızlar benide aranıza alıp listeye eklermisiniz bende bugun aldım hayırlı haberi iki idrar bi kan testi sonucu hamileyim allahım isteyen herkese nasıp eder bu duyguyu inşallah:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Back
X