2011 Mart Bebekleri Geliyor

aslında 3. bebeğimiz novarinden geldi canım çünkü o pazartesi yapmiş doğumunu.4. bebeğimiz eylülün bebişi oldu

doğru haklısın arkadaşım hiç tarih kısmını düşünmedim, topikte önce eylülün bebişinden haber alınca 3. sırayı ona verdim gitti.

maşallah bebişlere de annelere de, hızla geliyor minikler, bugün kontrolüm vardı, bizde sabırsızlanıyormuşuz meğer. 1cm açılma varmış, ilaç ve istirahatle 1 hafta daha tutalım dedi dr, ondan sonra istediği zaman gelsin bebış dedi, martı gôremicez heralde, Hayırlısıyla gelsin kraliçem inşallah. 44cm ve 2500gr olmuşuz bu arada.

mart bebekleri hep şubat oldu..Topik açalım şubat sonuna Mart ayını bekleyemeyen bebişler die heheh Benim ki de gelecek sanırım hepsi mi sabırsız olur yaww =)))

Hadi hayırlısı inş. annesi sağlıkla gelsinler..

okuyunca şok oldum novrain doğummu yapmış gözü aydın çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aynı şekilde eylül içinde bebişlerimiz hoşgelmiş

okuyunca şok oldum novrain doğummu yapmış gözü aydın çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin aynı şekilde eylül içinde bebişlerimiz hoşgelmiş

aayy damla ben de şok oldum.panikledim hemen bebişin cantasıyla kendi cantamın eksiklerini tamamlamaya basladım... Allahım hayırlısını versin.

ya ne güzel listemiz dolmaya basladı simdiden
nasıl sabırsızlanıyorum bir an evvel kavusmak icin ama elbette önemli olan en hayrılı zamanda gelmesi melegimin

aa gülücüm senin haberin de yakında gelebilir demek birazcık daha dursun kuzun annesi insallah sagsalim kavus sen de

aaaaaaa gulumcum sonradan okudum iyimi seninde bebiş sabırsız çıktı desene inş sağlıcakla kucağına alırsın sende allahın izniyle

ayyyyyyyyy okuyunca sasrdım cok 4. melegımz de gelmıs :))Allahım nazarlardan korusun

aman allahım, eylülden haber beklerken handan da doğurmuş...bundan sonra daha sık gelecek sanki haberler, Allah ikisinin de yavrusunu bağışlasın, sağlıkla sıhhatle büyüdüklerini görmeyi nasip etsin....

maşallah kuzulara... erkencik geliyorlar. bakalım benim bebişim 25 mart görünüyor ama ne zaman gelecek?

ya ne güzel listemiz dolmaya basladı simdiden
nasıl sabırsızlanıyorum bir an evvel kavusmak icin ama elbette önemli olan en hayrılı zamanda gelmesi melegimin

bende sabırsızlıkla bekliyorum. mis kokulumu kucağıma almak istiyorum. allahım hepimize nasip eder inşallah...

Çok şaşırdım arkadaşlar.İki tane bebegimiz olmuş.Valla bu bebekler beklemiyorlar.Sıra bize geliyooooo:18:

Doğum yapan arkadaşlar...hayırlı olsun bebişleriniz,sütünüz bol olsun

ayyyyyyyyy okuyunca sasrdım cok 4. melegımz de gelmıs :))Allahım nazarlardan korusun

aman allahım, eylülden haber beklerken handan da doğurmuş...bundan sonra daha sık gelecek sanki haberler, Allah ikisinin de yavrusunu bağışlasın, sağlıkla sıhhatle büyüdüklerini görmeyi nasip etsin....

allah razı olsun rabbim sizede bu güzel günleri göstersin inş kızlar süperr duygu hadi sıra sizde ben dogum hikayemi yazmak istemiyorum kızlar doguma girecek arkadaşlar var bende öyle güzel dogum hikayesi olmadıgı içinn inş.sizin coook güzel olacak dogumunuz öpüyorum herkesii...

canmm yaa...olsun sende anlatsaydın doğum hikayeni güzel olmaz olurmu

merhaba annişler, biz iyiyiz, bebişim bekliyor şimdilik inşallah babasının gelişine kadar beklicek kızım, annelikakademisi.com' da ücretsiz kitap hediyesi var. İlgilenenlere duyurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…