2011 Mart Bebekleri Geliyor

Ayyy listenin en başında olacağım hiç aklıma gelmezdi :))) Bu arada bebeğimizin adı Ege.Hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah.

Ayyy listenin en başında olacağım hiç aklıma gelmezdi :))) Bu arada bebeğimizin adı Ege.Hepiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah.

Sen kurtuldun çok şükür canım hayırlısı ile darısı bizlerin başına..Benim ki de Mart beklemeyecek sanırım..Doktora gittik bugün sanırım sezaryan ile vaktinden önce gelmesi gerekecek..Birazcık tosunuz da =)))

ayy kızlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın hayırlı evlatlar olurlar inşallah darısıda sağ salim bize nasip eder inşallah rabbim çok heyecanlandım

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. İkinizde iyisinizdir umarım. Darısı basımıza

Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin arkadaşlar.

Azizecim eline sağlık listemiz çok güzel olmuş..

ay ben topıc gı bılıyordum ama bı yazamdım cok heycanlandım kızlar bakalım 3ç. kım ama bence eylul..

Bende yeni gördüm topiciii çok duygulandımmm anamm bu listede 4. sırada oLabilitem çok yüksek eyLülden sonra en yakın tarih benim ama bizim mart kediLeri çok hızLıLar

slm kızlar.bende inşallah mart annesi olucam.gerçi erkn de gelebilir benim miniğim.sat a göre muhtemel doğum tarihi 3 mart ama kızım şubatın sonunda da gelebilir.ayın 10unda çatı kontrolüm var.normal sezeryan o zaman belli olucak.kısmet artık

ddiiiddeemm,glnk bayanlar ilk önce size geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum allah sağlık sıhhat versin size ve bebişlerinize darısı diğer mart annelerinin başına sonrada biziiiim

hoşgeldin ege bebek..canım hayırlı uğurlu olsun açılışı ocakta yaptın valla neden erken geldi sabırsız oğlun bakalım??ayrıca bebiş ve sen nasılsınız ??umarım küvöze falan girmemiştir bebişin..

yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun. azize eline koluna klavyene sağlık canım.

şimdi gördüm yeni topiğimizi. çok güzel olmuş. şimdiden 2 bebeğimiz doğdu. allah anneli babalı büyütsün. darısı hepimizin başına...

yeni topiğimiz hayırlı olsun....
bebişlerimiz hoş gelmişler...
rabbim analı babalı büyümek nasip etsin...
(bu listenin en sonunda ben olurum herhalde 29 mart)

3.bebeğimiz Eylül'ün Muhammeti'de geldi bugün.. darısı tüm hamişlere olsun...

4. bebeğimiz de novrain den geldi. doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydın. rabbim sağlıkla, huzur mutlulukla büyütmeya nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…