2011 Mart Bebekleri Geliyor

beraberiz esracım bende 35 haftalığım benimde 3 mart gibi sezaryanım sorun çıkmazsa tabi daha erken gelmeye kalkmazsa minişim ay gelmesin zamanında ve sağlıcakla gelsinler ay acaba aynı anda kaçkişi sezaryana girecez bol bol dua edelim birbirimize rabbi
m melekleriyle hepimizi korusun inşallah amiiiiiiiiiiiiiii

beraberiz esracım bende 35 haftalığım benimde 3 mart gibi sezaryanım sorun çıkmazsa tabi daha erken gelmeye kalkmazsa minişim ay gelmesin zamanında ve sağlıcakla gelsinler ay acaba aynı anda kaçkişi sezaryana girecez bol bol dua edelim birbirimize rabbi
m melekleriyle hepimizi korusun inşallah amiiiiiiiiiiiiiii

çok sevindim haticesu;inşallah bebişlerimiz erken gelmez :) bende ondan korkuyorum,sen hangi ildesin? ilk çocuğun mu benim ilk..

bende 3 martta sezeryan olucam kızlar...bugün baya bereketli sanırım...Allah yardımcımız olsun..benim ikinci sezeryanım ama korku var yaa

3 martta bayağı bebek geliyor desenize :) gerçekten bereketli bir gün..artık doğumdan sonra bebişlerimizin resmini koyarız buraya inşallah...

yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun ...inşallah buraya sağlıklı sıhhatli doğumlarımızı, bebişlerimizin haberlerini yazarız kızlarrr ayy o günleri görebilecekmiyiz acaba inşalllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh ...geçsin zaman hemeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsun kızlar..bu ay sonunda herkes dökülür yavaş yavaş gibime geliyor..herkes umarım vaktinde sağlıkla doğurur..ilk bebiş gelmiş çok şaşırdım eylülden bekliyorduk kaptırdı sırayı demekki ..hayırlı uğurlu olsun doğum hikayesini bekliyoruz artık..

hayırlı, uğurlu olsun bebişimiz. glnk tebrikler canım Allah analı babalı, sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin bebeğine ve size.Bahtı güzel şansı bol olsun. Maşşallah

istanbuldayım canım aslında ikinci bebeğim ilk bebeğimi 2006da kaybettim karnımda 14 haftada kalbi durdu 4 yıl çok tedavi gördüm çok sıkıntılar atlattık hem manen hem madden çok yıkıldık tüp bebek dediler sonra 9 temmuzda gördüğüm rüyamla hamile olduğumu öğrendim zaman geçmez diyordum 4 haftalık hamişken 30 haftalar gelirmi diyordum şimdi 35+2 günlük olduk çok şükür yaradanıma artık sabrım tükendi nasıl beklemişim 5 yıl bu mucizeyi 4 hafta dayanamıyorum sağlıkla gel küçük meleğim (inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin) annen seni çok merak ediyor göğsümü kokladığım zaman kokusunu hissediyorum inanın deneyin bunu kızlar mutlaka sizde kokusunu alacaksınız

Son düzenleme:

listemiz çok güzel olmuş azizecim.bakalım biz ne zaman ekleneceğiz buraya

gnlk genel anestezi ile sezeryan olmuştu cnm.ne hafıza var bende de yanlız heee:) ama adını bilmiyorum bebişinin.bak merak ettim şimdi:)))))

Son düzenleme:

sağol tatlım...benim gözden kaçırdıklarımı bari sen takip et valla

ayyy 2 bebişimiz oldu yalnız erkekler acaleci çıktı birde 9ay 10günü doldurur erkekler derler

maşbebişlerimize allah analı babalı büyütsün valla ilk muhammedim olur diyodum şimdi acaba kacıncı sırada oluruz diyorum aman zamanında gelsinlerde varsın gec olsun saglıklı zamanında olsun eline saglık azizecim süper yapmışın topigimizi ellerin dert görmesin

güzel doğum hhikayeleri yazmak ve sağlıklı bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim...bu arada ben bu topiği yeni gördüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…