2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım. sen de var mı bulantı? Ben sabah uyanınca ilk işim istifra etmek oluyor. Yemek yapamıyorum zaeten. bugün annem gelecek. 1ay kalsa çok ii olacak valla. zemuszemus[/QUOTE]

hiç yok gibi birşey.bazen çok az bulanıyor o kadar.çarşamba kalp atışlarını görmeye gidicem inşallah bir sorun yoktur

evet benden de istemişti. 5 li hormon testinin içerisinde. guatr dan şüpheleniyormuş ama bu gidince kan testini tekrar yaptıracağım. çünkü sınırda çıkmıştı sonucu...

evet benden de istemişti. 5 li hormon testinin içerisinde. guatr dan şüpheleniyormuş ama bu gidince kan testini tekrar yaptıracağım. çünkü sınırda çıkmıştı sonucu...

Çevremde kim varsa sordum kimsedende istenmemiş yoksa bende mi bi acayiplik var dedim :))) İyi bari yanlız değilmişimm :))

canım ben kızımı 2 aylıkken odasını ayırdım emzirmek için ben onun odasına gidiyordum evet bana zor oluyordu ama sonradan iyiki ayırmışım dedim ve sizede bunu tavsiye ederim nekadar erken ayırırsanız sizin için okadar iyi olur yoksa ne o sizden nede siz ondan ayrılamazsınız emzirmek için kuçağıma aldığımda hiç bırakmak istemiyordum doğmadan önce ahh bi doğsada kucağıma alsam derdim ozamanda ahh bi içime soksam diyordum ama şimdi odasını yatağını okadar çok seviyor ki 16 aylık olmasına rağmen hadi kızım odana eee yapıcaz dedim mi koştura koştura gider yatağına kendisi yatar

slm kızlar bende bulantı çok ama hiç çıkarmıyorum maşallah ama sabahları çok bulanıyor midem affedersiniz çok öğürüyorum ama o kadar

Merhaba kızlar,
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz, hamilelikleriniz hayırlı olsun, sorunsuz bir hamileleik geçirip bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah.

bende progesteronu vajinal kullanıyorum, ama benimki tüp bebek. öncesinde 20 tane de iğne olarak kullandım,12. haftaya kadar devam edilecekmiş.

selam kızlar
bende adet olcakmış gibi kasık ağrıları oluyo sizdede varmı bu
hiç bulantım olmadı daha

ya bu gittiğim dr bana hiç bi test yapmadı yarın başka bi doktoramı gitsem acaba

selam kızlar
hiç bulantım olmadı daha

benim kasıklarda değilde tam rahimde oluyor, büyüdüğü için sanırım, kasıklarda ağrı varsa kist falan olabilir belki, ultrasona girdin mi hiç kist varsa onda görünür.

amanın sen deneyimli annelerimizdensin :kedi: Çocuğa baştan ne verirsen öyle gidiyor değil mi!
ben de kucak alışkanlığı olsun istemiyorum hiç.bazı çocuklar yatırınca hemen ağlarlar benimkisi inşallah öyle olmaz.

slm kızlar bende bulantı çok ama hiç çıkarmıyorum maşallah ama sabahları çok bulanıyor midem affedersiniz çok öğürüyorum ama o kadar

benim de ilk başlarda öyleydi. Hiç istifra etmiyordum ama sabah bulantısı oluyordu. Zaaman ilerledikçe istifra etmeye de başladım.İnşallah sen de benim gibi olmazsın.

Teyzem bebiş için tulum almış opuyorumnanaktan O kadar minik ki. yatağımızın üzerine koydum. bakalım eşim görünce ne yapacak =))))

ya bu gittiğim dr bana hiç bi test yapmadı yarın başka bi doktoramı gitsem acaba

hamileklikten önce yapılmıştır belki, aynı dramı gidiyosun. Benim mesela tedaviyle olduğu için hepsi önceden yapılmıştı, gebelikten sonra hiç bir test yapılmadı.

selam kızlar
hiç bulantım olmadı daha

benimde kasıklarımda ağrı vardı ki doktorum ve de kadın doğum doktoru olan kuzenim hamileliğin ilk belirtilerinden dediler. yinede riske girmeyelim diye progestan verdi. bunun için sabah akşam 1 tane içiyorum. benimde çok şükür bulantım yok ki zaten olmak zorunda da değil. annemde de 3 hamileliğin de de olmamış. bende olmaması için dua ediyorum. olan kişilerin çok zorluklar çektiklerini biliyorum....

bu haftalarda kasıkta ağrı olması normal demişti bana dr.

tabi canım çoğunlukla normal, kasık, bel ve adet olucakmış tarzı ağrılar görülebiliyor. ben sadece olabilir dedim. hamilelik hormonları yumurtalık kistlerine neden olabiliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…