Slm,
Benim doktorumda cuma günü benden şu testleri istedi,
Açlık Kan Şekeri
Tiroit
Tokluk Kan Şekeri
Tam İdrar
İdrar Kültürü,
Hebatit b
Toksoplazma
Rubella kızamıkçık
Tam Kan sayımı ve 2 tane daha var onların ne anlama geldiğini bulamadım...
evet benden de istemişti. 5 li hormon testinin içerisinde. guatr dan şüpheleniyormuş ama bu gidince kan testini tekrar yaptıracağım. çünkü sınırda çıkmıştı sonucu...
canım biz lojman bekliyorduk sonunda oldu. pek güzel olmasa da bu küçük ilçede kaloriferli bir evde oturmak büyük nimet bizim için de bebiş içinde =)) Valla lojman olmasaydı ne yapardık bilmiyorum. Soba ya da klimayla bebeği hasta edebilirdik.
Eğer ki çok küçük değilse eviniz hiç çıkmayın bence canım. zaten 1-2 yaşına kadar sizinle aynı odada yatar. Kirada ne olacağınız belli olmaz, ev sahibi çıkın der bebekle daha zor olur.
İnşallah canım. sen de var mı bulantı? Ben sabah uyanınca ilk işim istifra etmek oluyor. Yemek yapamıyorum zaeten. bugün annem gelecek. 1ay kalsa çok ii olacak valla. zemuszemus
bende jel kullanıyorum canım.benimki tüp bebek,seninkisi normal mi oldu
benim aşılama canım, doktor bu şekilde kullan dedi ama prospektüsünde ağızdan alınır yazında kafam karıştı:bbo:
selam kızlar
bende adet olcakmış gibi kasık ağrıları oluyo sizdede varmı bu
hiç bulantım olmadı daha
canım ben kızımı 2 aylıkken odasını ayırdım emzirmek için ben onun odasına gidiyordum evet bana zor oluyordu ama sonradan iyiki ayırmışım dedim ve sizede bunu tavsiye ederim nekadar erken ayırırsanız sizin için okadar iyi olur yoksa ne o sizden nede siz ondan ayrılamazsınız emzirmek için kuçağıma aldığımda hiç bırakmak istemiyordum doğmadan önce ahh bi doğsada kucağıma alsam derdim ozamanda ahh bi içime soksam diyordum ama şimdi odasını yatağını okadar çok seviyor ki 16 aylık olmasına rağmen hadi kızım odana eee yapıcaz dedim mi koştura koştura gider yatağına kendisi yatar
slm kızlar bende bulantı çok ama hiç çıkarmıyorum maşallah ama sabahları çok bulanıyor midem affedersiniz çok öğürüyorum ama o kadar
ya bu gittiğim dr bana hiç bi test yapmadı yarın başka bi doktoramı gitsem acaba
selam kızlar
bende adet olcakmış gibi kasık ağrıları oluyo sizdede varmı bu
hiç bulantım olmadı daha
benim kasıklarda değilde tam rahimde oluyor, büyüdüğü için sanırım, kasıklarda ağrı varsa kist falan olabilir belki, ultrasona girdin mi hiç kist varsa onda görünür.
bu haftalarda kasıkta ağrı olması normal demişti bana dr.
İlginç, ilacın adı ne canım. benim ki crinone jel
ya bu gittiğim dr bana hiç bi test yapmadı yarın başka bi doktoramı gitsem acaba