ben de bugün hiçbir iş yapmama rağmen kasıklarım ağrıdı bir de midemde garip bir yanma vardı.
inşallah okul açıldığında bu mide bulantılarım geçmiş olur. yoksa vay halime benim akannehir
benimde aynı canım yaaa. acaba soda içsem faydası olurmu yaaa. sanki midem dolu gibi yaaa. ne biçim bişey. az önce yemek yaptım ve zorla yaptım. öyle koktuki herşey. ya nasıl gidecek böyle yaaa
Bugün ilk kez ayıktım ama geceler işkence yaa arkadaşlar. Çalışan arkadaşlar nasıl ? iş başa düşünce oluyor muymuş? :)) bana şu anda asla çalışamam gibi geliyor da. Geçer inşallah.
merhaba arkadaşlar,bugün ilk iş günümdü ve sorunsuz geçti rabbime şükür.gerçi biraz belim ve kasıklarım ağrıyor nedense bugün.hiç doğru düzgün bir işte yapmadım ama????????????
o konuda çok rahatım iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hamile kalmadan önceki 8 yıl başlarının etini yediğim için
şimdi onlar benden daha tedbirliler.sağolsunlar rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.ama işte ben çok tezcanlıyımdır.duramam ki birtürlü durduğum yerde:kedi:
azize... pıtpıtlar duyuldu listeye eklermisin
ben de bugün hiçbir iş yapmama rağmen kasıklarım ağrıdı bir de midemde garip bir yanma vardı.
inşallah okul açıldığında bu mide bulantılarım geçmiş olur. yoksa vay halime benim akannehir
benim de midemde yanma var
öyle tabiki canım.zaten en ufak bir aksilikte tekrar izne ayrılırım.daha 35 gün yıllık iznim var.şaşırdım duruma ama topu temeli oturduğum yerden kalkıp 10 tane kan almışımdır.bu kadarcık işte böyle heryerimizi ağrıtacaksa yandık ki ne yandık....
kızlar günaydın dün sağlık ocağına kaydımı yaptırdım yaptırmayanlar varsa yaptırsınlar anne ve bebek aşılarını onlar yapıyorlarmış çok ilgileniyolar çok beğendiim herşeyide anlatıyolar
Günaydıııınnn 6+7 günlük bebiş yolda =))) Mart sonuna da inş. Rabbimin izni ile kucağıma alacağım bebişimi =)))
İnş. hepimiz =))
merhaba arkadaşlar,bugün ilk iş günümdü ve sorunsuz geçti rabbime şükür.gerçi biraz belim ve kasıklarım ağrıyor nedense bugün.hiç doğru düzgün bir işte yapmadım ama????????????
günaydın kızlar bugün nasılız bakalım bende biraz mide bulantısı var ama olacak o kadar bide belim çok ağrıyor Ada sürekli kucak istiyor çok yoruyor beni valla bende işteyken dinlenebiliyorum ancak
günaydın...
günaydınn canım.
bende hamile olduğumdan berii ağır tempoda çalışıyorum yürüyorum çok çabuk yorulyorum. birde doğru düzgün yemekte yiyemiyorum 2,5 kilo vermişim aşağı yukarıı(
işte bu ağırlık içerisinde eşim ne kadar çokta herşeyi birlikte yapsakta yinede evde keşke yemekleri birileri yapsa diye içimden geçirmiyor değilim. annemi çağırabilirim memleketten ama ileride daha çok ihityacım olur şimdiden şımarıklık yapmayayım diyorum bir taraftanda.
umuyorum gerekli besinleri (ceviz, balık, süt v.s. ) azda olsa yiyebiliyorsundur. bebişin beyin gelişimi için çok önemliymiş.