2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pazar günüm çok kötü geçti kızlar. cumartesi gece nişandan sonra köyde eşimin babaannesinde kaldık. hava çok aşırı sıcaktı. her yer açık ama yaprak kımıldamıyor. sabah 7 ye kadar camın kenarında oturdum sıcaktan. eşim 3-4 kere kalktı benim sinirlenmelerime. pişman olduk eve gitmediğimize. köydeki bahçeye geçtik. yeni ev yaptılar. evin etrafındaki tahtaları temizlediler bende orda burda yattım ama sıcaktan nefes alınmıyor. akşam 6 da eve geldik ama ben iki gün perişan olmuş oldum. en sıcak iki günü bu kadar kötü yaşayamazdım herhalde. diyetimi de es geçtim. inşallah safra kesem tekrar iltihaplanmaz.
insanın evi gibi var mı, bunaldın duş al, balkonda yat.

hayırlı olsun bebeğin. seninle aynı hamileliğimiz. bende 6 haftalık bebeğim. çarşamba kalp atışları için doktora gideceğim...

bizim doktor da ayda bir diyor, ayda bir gidilir mi yahu, geçen 1ay sonra gelin dedikten 10gün sonra damladım doktora anca dayanabildik, yine dedi 1ay sonra bidahaki diye, bakalım nekadar dayanıcaz:))):smiley-cool:

bende neredeyse hamilelik boyunca bizde kalın diyecektim doktoruma... ne kadar hassas oluyoruz. ben şimdilik 2 haftada bir gidiyorum...

nalmess ben ctesi doktora gittim zaten hamileliğimide orda öğrendim ve kalp atışlarınıda duydum allahım çok güzeldi işallah sende yaşarsın canım bu güzelliği

canım bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra bırakılacak, bende kullanıyorum çünkü..

ooh ne güzel allah bağışlasın bebişini.. hoşgeldin

benimde duydugum kadarıyla önemli lekeler değil korkulacak birşey değil..canını sıkma yeter ki

kızlar bir sorum var..dün akşam döner yedik..çok pişmemişti ama aç olduğum için itiraz etmeden tıka basa yedim.. dün gece yatarken midemde bir ağrı oldu sonrada bütün gece kasıklarımda ve baldırlarımda çekilme yaşadım..sabahladım resmen ağrıdan..normalde benim bulantım şu ana kadar hiç olmadı.. hala midem taş gibi..sizce et bir sorun yaratmış olabilir mi bende???:bbo:kafamçokkarıştı

sağol cnm

önemli bişey olacağını sanmıyorum.havalar çok sıcak olduğu için dokunmuş olabilir.maden suyu içmeni öneririmm..

bulantılar yüzünden dişlerimi fırçalıyamıyorum ben diş fırçası ağzıma değdiği an çıkarıyorum.. engellemek için biçok şey söyleniyo tuzlu krakerler limon vs de bana hiçbişiyin faydası yok.

arkadaşlar ben kızama hamileyken 9 ayın 7 ayı kusmuşumdur çok zor bi hamilelik geçirdim umarım ne benim ne sizlerin böyle olmaz hamileliklerimiz genelde ilk 2-3 ay bulantı olur sonra geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…