günaydın arkadaşlar
benim ismim damla
ben 2009 mart annesiyim 16 aylık bir kızım var ismi Ada
ve şimdide 2011 mart annesi olacağımı öğrendim aranıza katılmaktan çok mutluyum
şuanda 1,5 aylık yani 6 hftlık hamileyim
bizim doktor da ayda bir diyor, ayda bir gidilir mi yahu, geçen 1ay sonra gelin dedikten 10gün sonra damladım doktora anca dayanabildik, yine dedi 1ay sonra bidahaki diye, bakalım nekadar dayanıcaz:))):smiley-cool:
nalmess ben ctesi doktora gittim zaten hamileliğimide orda öğrendim ve kalp atışlarınıda duydum allahım çok güzeldi işallah sende yaşarsın canım bu güzelliği
çok sağol canımm yaaa. hemde nasıl zor. bazen çok acıyor. ilaç içmemeye çalışıyorum. yarın sağlık ocağına gidecem doktora söylerim. progestan bitti akşam sonunu içtim sabah gidim yazdırim. ya daha ne kadar içecem acaba yaaa. 2 aylık oluncamı 3 aylık oluncamı bırakacam acaba yaaa.bugün gezmeye gittik kadın meyveler kuru pastalar koyuyor nasıl canım istiyor bi tane alıyorum midem mahfoluyor. yiyemedim yaaa. zoruma gidiyor artık. nasıl geçecek bilmiyorumki. bu arada sabah olanı anlatim sana. eşim uyandı nasıl dayanacam ben yaaa dedi döndüm bende ne diyor diyorm daha 2 hafta var doktora gitmeye dayanamam ben bu haftada gidelim demezmi koptum ben. zaten ultrason resmine bakıp duruyoruz yaa. görmemiş olduk biz görmemişşşş
günaydın arkadaşlar
benim ismim damla
ben 2009 mart annesiyim 16 aylık bir kızım var ismi Ada
ve şimdide 2011 mart annesi olacağımı öğrendim aranıza katılmaktan çok mutluyum
şuanda 1,5 aylık yani 6 hftlık hamileyim
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.1 haftadır göbeğimde 3-4 tane küçük kahverengi lekeler var.bazende kırmızı oluyorlar.sizdede oldumu bu tarz birşey.yada daha önceki hamileliklerinizde?????????doktorum izinde soramıyorumda.meraktan çatlıcamm(((
benimde duydugum kadarıyla önemli lekeler değil korkulacak birşey değil..canını sıkma yeter ki
teşekkürler canım bu arada sorduğun soruyla ilgili olarak benim ilk hamileliğimde yada şimdi böyle bişey olmadı sadece karnımı ikiye ayıran ve gün geçtikçe dahada belirginleşen ama doğumdan sonra geçen bir çizgi oluşmuştu yukarıdan aşağıya doğru ama senin dediğin gb lekeler arkadaşımda vardı önemli şeyler değildi her hamilelikte olabilecek şeylerdi
önemli bişey olacağını sanmıyorum.havalar çok sıcak olduğu için dokunmuş olabilir.maden suyu içmeni öneririmm..kızlar bir sorum var..dün akşam döner yedik..çok pişmemişti ama aç olduğum için itiraz etmeden tıka basa yedim.. dün gece yatarken midemde bir ağrı oldu sonrada bütün gece kasıklarımda ve baldırlarımda çekilme yaşadım..sabahladım resmen ağrıdan..normalde benim bulantım şu ana kadar hiç olmadı.. hala midem taş gibi..sizce et bir sorun yaratmış olabilir mi bende???:bbo:kafamçokkarıştı
kızlarr benimdee midem ağrıyoo çok kötüyümmm
önemli bişey olacağını sanmıyorum.havalar çok sıcak olduğu için dokunmuş olabilir.maden suyu içmeni öneririmm..[/QUOTE
a.s.iyi fikir canım önerin için teşekkürler..
bende ilk kez bu kadar kötüyüm..hiç bulantım yok ohh ne şanslıyım derken bugün berbat durumdayım akannehir
napıcaz böyleeeeee