2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet sabah kalkınca tuzlu kraker yada ekmek atıcaksın derler ama bendede pek yaramamıştı buzdolabını açardım direk tuvalette bulurdum kendimi

arkadaşlar ben kızama hamileyken 9 ayın 7 ayı kusmuşumdur çok zor bi hamilelik geçirdim umarım ne benim ne sizlerin böyle olmaz hamileliklerimiz genelde ilk 2-3 ay bulantı olur sonra geçer

doğum yapmış biri olarak sence 2 aydan sonra bulantıların başlaması normal mi??? senin ne zaman başlamıştı??:uhm:

kızlar size birşey sorucam doktor bana guatr testi yaptırmamı söyledi sizdende böyle bişey istedimi

Slm,

Benim doktorumda cuma günü benden şu testleri istedi,

Açlık Kan Şekeri

Tiroit

Tokluk Kan Şekeri

Tam İdrar

İdrar Kültürü,

Hebatit b

Toksoplazma

Rubella kızamıkçık

Tam Kan sayımı ve 2 tane daha var onların ne anlama geldiğini bulamadım...

Slm,

Benim doktorumda cuma günü benden şu testleri istedi,

Açlık Kan Şekeri

Tiroit

Tokluk Kan Şekeri

Tam İdrar

İdrar Kültürü,

Hebatit b

Toksoplazma

Rubella kızamıkçık

Tam Kan sayımı ve 2 tane daha var onların ne anlama geldiğini bulamadım...

caznurcum ben bu testleri oldum, yaklaşık 3 tüp kan alıyorlar, ayrıca idrar kontrolu yapılıyor..bende toksoplazma virüsü daha önce bulunmadığı için ete ve yeşil yapraklı sebze/meyvelere karşı dikkatli yaklaşmam gerektiği söylendi..hayatım kabusa döndü..hem salata yiyin deniyor hemde eldivenlerle eksirlerle yıkayınca canları cıkıyor salata malzememelerinin tadları bile kalmıyor :KK1:

bende testlerimi yarın yaptıracağım bakalım hayırlısı olsun çok fazla iltihap vardı bende umarım bu sefer idrarım temiz çıkar :Saruboceq:
tivoli canım valla her hamilelik birbirinden farklı oluyor bulantılar istekler ağrılar... ama bulantı 2. aydan sonrada başlayabilir herkesin farklı oluyor

bende testlerimi yarın yaptıracağım bakalım hayırlısı olsun çok fazla iltihap vardı bende umarım bu sefer idrarım temiz çıkar :Saruboceq:
tivoli canım valla her hamilelik birbirinden farklı oluyor bulantılar istekler ağrılar... ama bulantı 2. aydan sonrada başlayabilir herkesin farklı oluyor

umarım testlerin sorunsuz çıkar canım :Saruboceq:...ben dün yediğim yemekten mi diye korkuyorum aslında paniğim o yüzden çünkü 8 haftadan sonra ilk kez böyleyim..akannehir

selam mart anneleri opuyorumnanaktan

evi taşıdık ve kurtulduk bu sorundan nihayet zemuszemus

ben çok zor günler geçiriyorum,hiçbişey yiyemiyorum. maalesef serum taktırdım ve bugün de taktıracağım.mafoldumben

evin hayırlı olsun yusum.geçmiş olsun bir arkadaşımda sürekli serum taktırıyo çok zo allah yardımcın olsun

evin hayırlı olsun yusum.geçmiş olsun bir arkadaşımda sürekli serum taktırıyo çok zo allah yardımcın olsun

sağol canım. O kadar zor ki bişey yiyememek =(( 2kilo vermiştim zaten birkaçgün içinde 1kilo daha verdim toplamda 3kilo oldu. Sadece dondurma yiyebiliyorum valla.

Yarın doktora gideceğim bakalım bebek nasıl???

yusum yeni eviniz hayırlı olsun bende taşınmayı düşünüyorum kendi evim 2+1 artık küçük gelir bize zaten küçük geliyordu kendi evimizi kiraya verip biz kiraya çıkıcaz büyük ihtimalle bugün bi ev bakıcaz bakalım
arkadaşlar mideniz bulanmıyor diye üzülmeyin yada telaş yapmayın umarım sonuna kadar hiç bulanmaz

yusum yeni eviniz hayırlı olsun bende taşınmayı düşünüyorum kendi evim 2+1 artık küçük gelir bize zaten küçük geliyordu kendi evimizi kiraya verip biz kiraya çıkıcaz büyük ihtimalle bugün bi ev bakıcaz bakalım
arkadaşlar mideniz bulanmıyor diye üzülmeyin yada telaş yapmayın umarım sonuna kadar hiç bulanmaz

canım biz lojman bekliyorduk sonunda oldu. pek güzel olmasa da bu küçük ilçede kaloriferli bir evde oturmak büyük nimet bizim için de bebiş içinde =)) Valla lojman olmasaydı ne yapardık bilmiyorum. Soba ya da klimayla bebeği hasta edebilirdik.

Eğer ki çok küçük değilse eviniz hiç çıkmayın bence canım. zaten 1-2 yaşına kadar sizinle aynı odada yatar. Kirada ne olacağınız belli olmaz, ev sahibi çıkın der bebekle daha zor olur.

inşallah herşey yolundadır yusum

İnşallah canım. sen de var mı bulantı? Ben sabah uyanınca ilk işim istifra etmek oluyor. Yemek yapamıyorum zaeten. bugün annem gelecek. 1ay kalsa çok ii olacak valla. zemuszemus

umarım testlerin sorunsuz çıkar canım :Saruboceq:...ben dün yediğim yemekten mi diye korkuyorum aslında paniğim o yüzden çünkü 8 haftadan sonra ilk kez böyleyim..akannehir

umarım sorunsuz çıkar. Bu arada bende de öle aman aman mide bulantısı falan yokk daha şimdiden 2 kilo aldım :)))

X