Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünü atlatsak belkide düzene gireriz :uhm:
arkadaşlar ben kızama hamileyken 9 ayın 7 ayı kusmuşumdur çok zor bi hamilelik geçirdim umarım ne benim ne sizlerin böyle olmaz hamileliklerimiz genelde ilk 2-3 ay bulantı olur sonra geçer
arkadaşlar ben kızama hamileyken 9 ayın 7 ayı kusmuşumdur çok zor bi hamilelik geçirdim umarım ne benim ne sizlerin böyle olmaz hamileliklerimiz genelde ilk 2-3 ay bulantı olur sonra geçer
ben yaklaşık 2 haftadır böyleyimm ((((((
midem ağrıyo bu yüzden yemek yiyemiyorum
kızlar size birşey sorucam doktor bana guatr testi yaptırmamı söyledi sizdende böyle bişey istedimi
senin daha kötüymüş..ben ilk kez böyleyim belki de o yüzden panikledim bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile
inşallah ilk ve son bulantın olur:Saruboceq:
Slm,
Benim doktorumda cuma günü benden şu testleri istedi,
Açlık Kan Şekeri
Tiroit
Tokluk Kan Şekeri
Tam İdrar
İdrar Kültürü,
Hebatit b
Toksoplazma
Rubella kızamıkçık
Tam Kan sayımı ve 2 tane daha var onların ne anlama geldiğini bulamadım...
bende testlerimi yarın yaptıracağım bakalım hayırlısı olsun çok fazla iltihap vardı bende umarım bu sefer idrarım temiz çıkar :Saruboceq:
tivoli canım valla her hamilelik birbirinden farklı oluyor bulantılar istekler ağrılar... ama bulantı 2. aydan sonrada başlayabilir herkesin farklı oluyor
progestanı ben vajinadan alıyorum bu şekilde alan varmı?
evin hayırlı olsun yusum.geçmiş olsun bir arkadaşımda sürekli serum taktırıyo çok zo allah yardımcın olsun
yusum yeni eviniz hayırlı olsun bende taşınmayı düşünüyorum kendi evim 2+1 artık küçük gelir bize zaten küçük geliyordu kendi evimizi kiraya verip biz kiraya çıkıcaz büyük ihtimalle bugün bi ev bakıcaz bakalım
arkadaşlar mideniz bulanmıyor diye üzülmeyin yada telaş yapmayın umarım sonuna kadar hiç bulanmaz
inşallah herşey yolundadır yusum
umarım testlerin sorunsuz çıkar canım :Saruboceq:...ben dün yediğim yemekten mi diye korkuyorum aslında paniğim o yüzden çünkü 8 haftadan sonra ilk kez böyleyim..akannehir