2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canımm yaaa. hemde nasıl zor. bazen çok acıyor. ilaç içmemeye çalışıyorum. yarın sağlık ocağına gidecem doktora söylerim. progestan bitti akşam sonunu içtim sabah gidim yazdırim. ya daha ne kadar içecem acaba yaaa. 2 aylık oluncamı 3 aylık oluncamı bırakacam acaba yaaa.bugün gezmeye gittik kadın meyveler kuru pastalar koyuyor nasıl canım istiyor bi tane alıyorum midem mahfoluyor. yiyemedim yaaa. zoruma gidiyor artık. nasıl geçecek bilmiyorumki. bu arada sabah olanı anlatim sana. eşim uyandı nasıl dayanacam ben yaaa dedi döndüm bende ne diyor diyorm daha 2 hafta var doktora gitmeye dayanamam ben bu haftada gidelim demezmi koptum ben. zaten ultrason resmine bakıp duruyoruz yaa. görmemiş olduk biz görmemişşşş

haha eşlerden inciler gelmiş yine masallah
benimki de hamile sanırım benim cubuk krakerleri benden cok o yiyor masallahkaydirigubbakcemile3

bende artık yatayım.malum yarın ilk işgünüm.birbuçuk aydır izindeydim.bakalım yarın nasıl geçecekboshayallersmile
iyi geceler sultancımopuyorumnanaktan

insallah ilk iş günün iyi gidiyordur bebişinle canım

günaydın arkadaşlar
benim ismim damla
ben 2009 mart annesiyim 16 aylık bir kızım var ismi Ada
ve şimdide 2011 mart annesi olacağımı öğrendim aranıza katılmaktan çok mutluyum
şuanda 1,5 aylık yani 6 hftlık hamileyim

hayırlı olsun canım tebrık ederım saglıkla kucagına al ınsallah

pazar günüm çok kötü geçti kızlar. cumartesi gece nişandan sonra köyde eşimin babaannesinde kaldık. hava çok aşırı sıcaktı. her yer açık ama yaprak kımıldamıyor. sabah 7 ye kadar camın kenarında oturdum sıcaktan. eşim 3-4 kere kalktı benim sinirlenmelerime. pişman olduk eve gitmediğimize. köydeki bahçeye geçtik. yeni ev yaptılar. evin etrafındaki tahtaları temizlediler bende orda burda yattım ama sıcaktan nefes alınmıyor. akşam 6 da eve geldik ama ben iki gün perişan olmuş oldum. en sıcak iki günü bu kadar kötü yaşayamazdım herhalde. diyetimi de es geçtim. inşallah safra kesem tekrar iltihaplanmaz.
insanın evi gibi var mı, bunaldın duş al, balkonda yat.

canım en güzeli bu zamanları evinde geçirmek
boşver gitme baskasının evıne keyfıne bak dinlen dikkat et kendıne

progestanı ben vajinadan alıyorum bu şekilde alan varmı?

ben varım canım

selam mart anneleri opuyorumnanaktan

evi taşıdık ve kurtulduk bu sorundan nihayet zemuszemus

ben çok zor günler geçiriyorum,hiçbişey yiyemiyorum. maalesef serum taktırdım ve bugün de taktıracağım.mafoldumben

güle güle oturun tatlım serumluk kadar kötü oldun demek
Allahım sifa versın tez zamanda

sağol canım. O kadar zor ki bişey yiyememek =(( 2kilo vermiştim zaten birkaçgün içinde 1kilo daha verdim toplamda 3kilo oldu. Sadece dondurma yiyebiliyorum valla.

Yarın doktora gideceğim bakalım bebek nasıl???

ben de iki bucuk kilo vermişim cıkarmamama ragmen

İnşallah canım. sen de var mı bulantı? Ben sabah uyanınca ilk işim istifra etmek oluyor. Yemek yapamıyorum zaeten. bugün annem gelecek. 1ay kalsa çok ii olacak valla. zemuszemus

hiç yok gibi birşey.bazen çok az bulanıyor o kadar.çarşamba kalp atışlarını görmeye gidicem inşallah bir sorun yoktur[/QUOTE]

insallah hayırlısıyla duy pıtpıtları canım

canım ben kızımı 2 aylıkken odasını ayırdım emzirmek için ben onun odasına gidiyordum evet bana zor oluyordu ama sonradan iyiki ayırmışım dedim ve sizede bunu tavsiye ederim nekadar erken ayırırsanız sizin için okadar iyi olur yoksa ne o sizden nede siz ondan ayrılamazsınız emzirmek için kuçağıma aldığımda hiç bırakmak istemiyordum doğmadan önce ahh bi doğsada kucağıma alsam derdim ozamanda ahh bi içime soksam diyordum ama şimdi odasını yatağını okadar çok seviyor ki 16 aylık olmasına rağmen hadi kızım odana eee yapıcaz dedim mi koştura koştura gider yatağına kendisi yatar

masallah cimcimeye odasını da sahiplenmiş
denemekte yarar var deneyimlerinden faydalanırız artık canım

slm kızlar bende bulantı çok ama hiç çıkarmıyorum maşallah ama sabahları çok bulanıyor midem affedersiniz çok öğürüyorum ama o kadar

insallah öyle kalır canım cıkartma kısmı daha eziyetli cunkü

ben geldim kızlarr sağlık ocağıma gitmiştim ilaç yazdırmak için ordanda tanıdıklar vardı oraya geçtim bayağı kötü oldum başım döndü falan. midem gittikçe kötüye gidiyor dua edin çabuk geçsin kızlar yaaa.

evet hakıkaten yatılmıyor aksamları ben de rahatsız oluyorum cok
azcık yememe ragmen hazımsızlık var cok fena agzıma gelıyor hersey
gaz sıkstıryor mıdemden yukarıya dogru cok fena uyutmuyor gecelerı

evet hakıkaten yatılmıyor aksamları ben de rahatsız oluyorum cok
azcık yememe ragmen hazımsızlık var cok fena agzıma gelıyor hersey
gaz sıkstıryor mıdemden yukarıya dogru cok fena uyutmuyor gecelerı

benimde aynı canım yaaa. acaba soda içsem faydası olurmu yaaa. sanki midem dolu gibi yaaa. ne biçim bişey. az önce yemek yaptım ve zorla yaptım. öyle koktuki herşey. ya nasıl gidecek böyle yaaa

selam azize listede nikim yanlış yazıyor carefully olacak. ayrıca bi kızım var kalp atışı içinde dr a yarın gideceğim. bilgilerimi güncellersen sevinirim. teşekkürler.....

Bugün ilk kez ayıktım ama geceler işkence yaa arkadaşlar. Çalışan arkadaşlar nasıl ? iş başa düşünce oluyor muymuş? :)) bana şu anda asla çalışamam gibi geliyor da. Geçer inşallah.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,bugün ilk iş günümdü ve sorunsuz geçti rabbime şükür.gerçi biraz belim ve kasıklarım ağrıyor nedense bugün.hiç doğru düzgün bir işte yapmadım ama????????????

merhaba arkadaşlar,bugün ilk iş günümdü ve sorunsuz geçti rabbime şükür.gerçi biraz belim ve kasıklarım ağrıyor nedense bugün.hiç doğru düzgün bir işte yapmadım ama????????????

ohh ne güzel ama sen yinede bundan sonrada çok yorma kendini canım..sonuçta bu bebekler bizler için çok değerli :KK1::ecrin_bebek::nazar:

öyle tabiki canım.zaten en ufak bir aksilikte tekrar izne ayrılırım.daha 35 gün yıllık iznim var.şaşırdım duruma ama topu temeli oturduğum yerden kalkıp 10 tane kan almışımdır.bu kadarcık işte böyle heryerimizi ağrıtacaksa yandık ki ne yandık....

öyle tabiki canım.zaten en ufak bir aksilikte tekrar izne ayrılırım.daha 35 gün yıllık iznim var.şaşırdım duruma ama topu temeli oturduğum yerden kalkıp 10 tane kan almışımdır.bu kadarcık işte böyle heryerimizi ağrıtacaksa yandık ki ne yandık....

evlendikten sonra çalışma hayatını bıraktırdığı için eşime çok kızıyordum ama dün kabus gibi bir gece allahtan çalışmıyorum yoksa hayatta gidemezdim işe dedim.. allah sizlere sabır metanet ve sağlık versin.. hakikaten takdir ediyorum çalışan anne adaylarını a.s. ama senin riske atmaman iyi olmuş hiçbir şey şuan yaşadığımız mutluluğa zarar gelmesine değmez..:emir_bebek:

bu arada naza çek biraz kendini iş yerinde :KK1:

o konuda çok rahatım iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hamile kalmadan önceki 8 yıl başlarının etini yediğim için:KK1:
şimdi onlar benden daha tedbirliler.sağolsunlar rahat ettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.ama işte ben çok tezcanlıyımdır.duramam ki birtürlü durduğum yerde:kedi:

İlk gününün iyi geçmesine sevindim canım. Yine de fazla yorulmamaya dikkat et.

ben de bugün hiçbir iş yapmama rağmen kasıklarım ağrıdı bir de midemde garip bir yanma vardı.
inşallah okul açıldığında bu mide bulantılarım geçmiş olur. yoksa vay halime benim akannehir

X