evet canım neredeyse tüm ç.kale biliyor.yakında tüm türkiyeye açılmayı düşünüyoruz.her kontrolden sonra en az 15 kişiye haber veriyorum şöyle oldu böyle oldu diye
ayy ben de sabırsızlanıyorum artık paylasmak icin
bir ay sonra ben de söyelyecegım nasipse
NE BİLİYİM DR MU ÇOK TEMKİNLİ NEDİR? TAM KESEYİ GÖRİYİM KALP ATIMLARINI DUYUYUM RAHATLICAM DİYORDUM, ÇOK ŞÜKÜR GÖRDÜK BU SEFERDE DR KAFAMI KARIŞTIRDI.
canım tedbirl davranıyor demek ki canını sıkma sen hersey yolunda Allahın ıznıyle
bana da kız gibi geliyor. hatta bazen dua ederken Allahım kızım sana emanet dediğim bile oluyor .... bu arada benim göbeğimde mosmor odlu firstNimbus clexane 0.4 kullanıyorum . İnşaallah alıcaz bebeklerimzi kucağımıza hayırlısıyla.. pıtpıtları dün duyduk.
benim de agzım oğluşuma alıştı cok fena ya bakalım tutturcaz mıkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaaaaaar. bugün güne çok kötü başladım mide ağrısıyla. krakerde yoktu mahfoldum kızlar. sizler nasılsınız
sultancım gecmis olsun gecen gece de ben kıvrandım öyle
benım bulantıdan zıyade mıde yanması ve hazımsızlıktan sıkayetım
sanırım mıde bos olunca sapıtıyor gecen sabaha kadar dön dön mahvoldum
yedıgım de o kadar azdı ki ac yatmama ragmen kıvrandım yanmadan agrıdan
geçmiş olsun canım, naptın
ya gidip alabildin mi? Varsa bir bardak süt iç. Ben iki gündür iyiyim bulantım yok oldu.
insallah rahat gecer bundan sonra gulucm
benım de bulantım yok gibi dünden beri hadi insallah
slm kızlar herkeze iyi pazarlar...
su geçmiş olsun canmm opuyorumnanaktan
iyi pazarlar azizecim nasıl gidiyor bebiş büyütmek:)
herkes pazar keyfi yapiyo galiba ortalik sessiz gibi..benimde bulantilarim artiyo..agzimdaki metalik tadda cabasi..
sabahlari kalktigimde benimde mide agrim oluyo normalde hassas midem..bide kullandigim demir folik asit komplexi bende kabizlik yapiyo her sabah balli sicaga yakin ilik su iciyorum hem agrima hem kabizligima iyi gelyio..
pazar uyusuklugu var hepimizde spaculacım
o ıgrenc tad sabahları oluyor bende de sankı afedersınız aylarca dıs fırcalamamıs gıbı
böyle böyle atlatıcaz günleri insallah Allah güc kuvvet versın hepimize
iyi pazarlar canım