2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yokkk canım sana öyle geliyordurkaydirigubbakcemile3 bu kadar zamanda daha çirkinleşmeyiz herhalde.bir arkadaşım var 5. ayında burnu yamyassı olmuş.dudakları şişmiş.bambaşka biri olmuş çıkmış kızcağız.belki bizlerde öyle olacağız ama şimdiden değildir herhalde

hadii yaa ayy çok fena ben de çok sivilce çıktı hiç sivilcem yoktu valla anlamadım gitti aslında babası kız istio ama ona erkek gibi gelio bana kız herkes erkek dio ama heralde 1-2 aya öğreniriz sen kalp atışlarını duydunmu canım ve ne zaman

bende adanalıyımm sen nereye gidiyorsun doktor olarak ben başkente
ayşe hanıma gidiyorum
ben aşılamamı seyhan başkentte yaptırdım. ama ziyapaşa kadın doğumda devam ediyorum. nihat baykam doktorum çok memnunum canım.

s&u saol canım bime bakıcam hemen umarım ii gelir sermest yaa sorma bitti malesef ne zormuş böle =) inşallah çok sürmez valla kolum kalkmıo kızlar bulaşıklar birikmeye başladı evde =)
makina yokmu canım yoksa çok zor olur işin Allah yardımcın olsun

bende öyle olmuştum evelki gün aynı. ama dün içim öyle rahatladıki.

banada eşimede erkek gibi geliyor. ve herkeste oğlun olacak diyor.

makina yok canım istememiştim iki kişinin bulaşığından nolcak die ama şimdi olmasını isterdim

makina yok canım istememiştim iki kişinin bulaşığından nolcak die ama şimdi olmasını isterdim

ben evlenmeden almıım herkes gülmüştü kızmışı ama çok işime yaradı helede çalışınca çok işime yaradı. inşallah alma şansın vardır yada çabuk geçer bulantıların

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar bugün ne dese beğenirsiniz pek sevgili kocişim bana;
hani tam gün yasası geliyor ve doktorlar muayenehanelerini kapatacaklar ya oralardan birinden bir çıkma ultrason alaymışık ta bütün gece bebeğimizi seyredeymişikakannehir

bakalım doğuma kadar ne inciler dökülecek böyle ağzından

ben evlenmeden almıım herkes gülmüştü kızmışı ama çok işime yaradı helede çalışınca çok işime yaradı. inşallah alma şansın vardır yada çabuk geçer bulantıların

inşallah çabuk geçer bulantılarım canım aminn valla üşenmesem şimdi gider alırım =) dışarı çıkabilddiğim zaman bakıcam valla böyle çok zor

inşallah çabuk geçer bulantılarım canım aminn valla üşenmesem şimdi gider alırım =) dışarı çıkabilddiğim zaman bakıcam valla böyle çok zor

inşallah biran evvel bite bulantıların tatlım.kraker ve leblebi önerirdik biz gelen gebelere uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan önce sonrada yavaşça kalk derdik.şimdi sana da söyleyeyim.belki işe yarar.

inanamıyorum gerçekten bu kadarını beklemiyordum yaa. çok güldüm inan. Allahım yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcın olsun canım yaa. 3 ayda geçiyormuş bazılarının inşallah çabuk geçer. bak ben bebişimin kalp atışlarını 6+3 te duydum canım

Merhaba listeye benide eklerseniz sevinirim yaş 29, sat 10 haziran, tahmini doğum tarihi 23 mart, kilo 55, çocuk yok.keseyi ve kalp atımlarını gördük. tek kese.

hoşgeldiniz kızlar tebrik ederim sağlıkla alın kucagınıza insallah

s&u saol canım bime bakıcam hemen umarım ii gelir sermest yaa sorma bitti malesef ne zormuş böle =) inşallah çok sürmez valla kolum kalkmıo kızlar bulaşıklar birikmeye başladı evde =)

ben de bime baktırdım satıştan kalkmış buradaki bimde
zor valla ama napalım dayancaz mecburen
inan sabahtan beri iki paket cubuk krakerle duruyorum
bulantıdan farklı bişey bendeki iştahım yok yemeye korkuyorum
aklıma en sevdıgım seylerı getiriyorum yemek ıcın
hicbirini canım istemiyor itici geliyor hepsi

kızlarr bebklerinin cinsiyetlerini merak edenler var mı tahmini olanlar ben merak etmiyorum ama bana kız gibi gelio

bize de erkek gibi geliyor ama ben de cok merak ediyorum

benım de esim emin erkek diye beni de alıstrdı biz oglumuz diye sevıyoruz
kızsa cok ayıp olacak yavruma:)

amanınn şekil de mi değiştricez öyle:)

eşnin heyecanı insallah hep böyle devam eder ne güzel canım masallah

inşallah biran evvel bite bulantıların tatlım.kraker ve leblebi önerirdik biz gelen gebelere uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan önce sonrada yavaşça kalk derdik.şimdi sana da söyleyeyim.belki işe yarar.

valla kraker bende işe yarıyor bir ondan tiksnmiyorum ilginç

daha dur bak ben bütün bu aylar boyunca daha ne inciler duyarım bizimkindenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adam tam bir buldumcuk oldu birdenbirekaydirigubbakcemile3

heee sahi dünde tuzu yasaklamıştı kendince.dedimki ya ben tuza aşerirsem ne olacak diye.ne dese beğenirsin.tuz saydam cam kavanoza koyacakmış.ben kavanozu dışından yalayacakmışımakannehir akannehir

çok komik hakikaten yaaa. inan gülmekten bi tuhaf oldum. biri görse deli der bana. benim eşimde kalkıyor sabah oğluşum bugün nasıl diyor. bi yere giderken oğlumu aç bırakma falan diyor ama senin kocana hayatta yetişemez

ay ne güldüm bir inci de benden gelsin kızlar
eşimi markete yolladım cubuk kraker stogu yapsın diye
markette ne kadar varsa atmıs arabaya bir iki üç derken baya almış
karsısında kucuk bir cocuk şaşkın gözlerle izliyormus eşimi
sonra gelmiş sormus amca senin cocuklarının cok mu sevıyor cubukları diye
gel de acıkla bebeye durumu şimdi:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben daha aklıma geldikçe anlatırım tatlım eşimin saçmalamalarını biliyorum ben çünkü bunlarla kalmayacak daha:bbo::bbo::bbo:

buda çok güzel yaaa. çocuğun sorusu dehşet olmuş yani.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben daha aklıma geldikçe anlatırım tatlım eşimin saçmalamalarını biliyorum ben çünkü bunlarla kalmayacak daha:bbo::bbo::bbo:

anlat canım iyi geliyor canım. valla çok iyi geliyor.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
deseymiş büyük çocuk çok seviyor haliyle küçüğüde sevmek zorunda şimdilik diye

bende eşimi kuruyemişciye yolladım dedim işte badem,ceviz birşeyler al diye.bizimki badem,ceviz fındık ve kajudan yarımşar kilo alınca hem miktar olarak hemde fiyat olarak epeyce tutmuş tabiki.diyor ki eşim kuruyemişçinin resmen gözleri parlıyordu sorarken abi,yenge kaç aylık hamile diye.demiş nerden biliyorsun hamile olduğunu bu kadarını aynı anda sadece hamileler alıyor demiş

bugün iyi güldüm valla. 15 dakika sonra nişana gideceğiz eşimin teyze kızına ben sıcaktan daha banyoya girmedim. terlerim diye. şimdi iki dakkada duş alırım. çarşamba saçlarımı kestirdim. belimden aşağıdaydı uzunluğu. herkes şok oldu. ama ben şimdi tüy gibiyim. seneye kadar uzar. sarıları kaybolur en azından.
bugün resmen sıcak hava esiyor, çok kötü valla.

i
benim kizimdada öyle olmustu ..bulantilarim baya gec baslamisti..niye benim bulantim yok diye korkuydum...herkeste olmak zprunda degl biliyodum ama gelde anlat sonra bi bulantim basladiii senmisin bulantiyi 4 gözle bekleyen..simdide cok erken basladi kizima göre benim merakim acaba ikizmi karnimda cikti daha bu kadar erken..ögrenmek icin ne yazikki cok beklemem lazim burda sistem biraz farkli dr degistirdim hemen yenisinden randevu alamiyorum..

bir gün erken gelirse sende bizden olabilirisin yoksa 1 nisan şakası yapacak sana kaydirigubbakcemile2
:)))ben haziran dogumluyum kizimda öyle babamizda nisan dogumlu ben bununda nisan olmasini istiyorum ..koc baliga tercihimdir.

ay cok güldüm.

bu arada cilt bozulmaya 6.haftada basliyor kizlar haberiniz olsun..kendinizi cirkinlesmis hissedebilirsiniz benim hamileyken sivilcem oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…