- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
yokkk canım sana öyle geliyordurkaydirigubbakcemile3 bu kadar zamanda daha çirkinleşmeyiz herhalde.bir arkadaşım var 5. ayında burnu yamyassı olmuş.dudakları şişmiş.bambaşka biri olmuş çıkmış kızcağız.belki bizlerde öyle olacağız ama şimdiden değildir herhalde
ben aşılamamı seyhan başkentte yaptırdım. ama ziyapaşa kadın doğumda devam ediyorum. nihat baykam doktorum çok memnunum canım.bende adanalıyımm sen nereye gidiyorsun doktor olarak ben başkente
ayşe hanıma gidiyorum
makina yokmu canım yoksa çok zor olur işin Allah yardımcın olsuns&u saol canım bime bakıcam hemen umarım ii gelir sermest yaa sorma bitti malesef ne zormuş böle =) inşallah çok sürmez valla kolum kalkmıo kızlar bulaşıklar birikmeye başladı evde =)
bende öyle olmuştum evelki gün aynı. ama dün içim öyle rahatladıki.evet canım korkudan uyuyamamıştım dün gece.neyseki şimdilik şükürler olsun herşey yolunda gözüküyor:lepi:
bende yapıyorum clexane canım göbeğim mosmor.biraz daha gerginleşince karnım artık kollara geçerim herhalde.bu arada seninde gözün aydın.sende bugün mü duydun minik pıtpıtları:))
hoşgeldin gülücüma.s.
yok canım.ben biga ilçesinde yaşıyorum ama evet ç.kale gerçekten güzeldir.hem tarih hem doğa güzellikleri biraradaturkbayragi
canım bana erkek babasına kız mış gibi geliyor.bakalım hangimizin tahmini doğru çıkacak.gerçi adamcağız öylesine inandırmış ki kendini kızına doktor erkek dese sen yanlış görmüşsündür onu diyecek yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
makina yok canım istememiştim iki kişinin bulaşığından nolcak die ama şimdi olmasını isterdim
ben evlenmeden almıım herkes gülmüştü kızmışı ama çok işime yaradı helede çalışınca çok işime yaradı. inşallah alma şansın vardır yada çabuk geçer bulantıların
inşallah çabuk geçer bulantılarım canım aminn valla üşenmesem şimdi gider alırım =) dışarı çıkabilddiğim zaman bakıcam valla böyle çok zor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar bugün ne dese beğenirsiniz pek sevgili kocişim bana;
hani tam gün yasası geliyor ve doktorlar muayenehanelerini kapatacaklar ya oralardan birinden bir çıkma ultrason alaymışık ta bütün gece bebeğimizi seyredeymişikakannehir
bakalım doğuma kadar ne inciler dökülecek böyle ağzından
inşallah çabuk geçer bulantılarım canım aminn valla üşenmesem şimdi gider alırım =) dışarı çıkabilddiğim zaman bakıcam valla böyle çok zor
merhaba biz de kalp atışlarını duyduk çok şükür. ben de kan pıhtılaşması var iğne yapıyorum her gün. dualarınızı istiyorum arkadaşlar.
Azize listeye beni de ekler misin özelden gönderemiyorum.
35 yaş sat 14 haziran tdt 19 mart
Merhaba listeye benide eklerseniz sevinirim yaş 29, sat 10 haziran, tahmini doğum tarihi 23 mart, kilo 55, çocuk yok.keseyi ve kalp atımlarını gördük. tek kese.
s&u saol canım bime bakıcam hemen umarım ii gelir sermest yaa sorma bitti malesef ne zormuş böle =) inşallah çok sürmez valla kolum kalkmıo kızlar bulaşıklar birikmeye başladı evde =)
kızlarr bebklerinin cinsiyetlerini merak edenler var mı tahmini olanlar ben merak etmiyorum ama bana kız gibi gelio
canım bana erkek babasına kız mış gibi geliyor.bakalım hangimizin tahmini doğru çıkacak.gerçi adamcağız öylesine inandırmış ki kendini kızına doktor erkek dese sen yanlış görmüşsündür onu diyecek yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yokkk canım sana öyle geliyordurkaydirigubbakcemile3 bu kadar zamanda daha çirkinleşmeyiz herhalde.bir arkadaşım var 5. ayında burnu yamyassı olmuş.dudakları şişmiş.bambaşka biri olmuş çıkmış kızcağız.belki bizlerde öyle olacağız ama şimdiden değildir herhalde
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar bugün ne dese beğenirsiniz pek sevgili kocişim bana;
hani tam gün yasası geliyor ve doktorlar muayenehanelerini kapatacaklar ya oralardan birinden bir çıkma ultrason alaymışık ta bütün gece bebeğimizi seyredeymişikakannehir
inşallah biran evvel bite bulantıların tatlım.kraker ve leblebi önerirdik biz gelen gebelere uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan önce sonrada yavaşça kalk derdik.şimdi sana da söyleyeyim.belki işe yarar.
inanamıyorum gerçekten bu kadarını beklemiyordum yaa. çok güldüm inan. Allahım yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun canım yaa. 3 ayda geçiyormuş bazılarının inşallah çabuk geçer. bak ben bebişimin kalp atışlarını 6+3 te duydum canım
daha dur bak ben bütün bu aylar boyunca daha ne inciler duyarım bizimkindenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adam tam bir buldumcuk oldu birdenbirekaydirigubbakcemile3
heee sahi dünde tuzu yasaklamıştı kendince.dedimki ya ben tuza aşerirsem ne olacak diye.ne dese beğenirsin.tuz saydam cam kavanoza koyacakmış.ben kavanozu dışından yalayacakmışımakannehir akannehir
çok komik hakikaten yaaa. inan gülmekten bi tuhaf oldum. biri görse deli der bana. benim eşimde kalkıyor sabah oğluşum bugün nasıl diyor. bi yere giderken oğlumu aç bırakma falan diyor ama senin kocana hayatta yetişemez
ay ne güldüm bir inci de benden gelsin kızlar
eşimi markete yolladım cubuk kraker stogu yapsın diye
markette ne kadar varsa atmıs arabaya bir iki üç derken baya almış
karsısında kucuk bir cocuk şaşkın gözlerle izliyormus eşimi
sonra gelmiş sormus amca senin cocuklarının cok mu sevıyor cubukları diye
gel de acıkla bebeye durumu şimdi:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben daha aklıma geldikçe anlatırım tatlım eşimin saçmalamalarınıbiliyorum ben çünkü bunlarla kalmayacak daha:bbo::bbo::bbo:
ay ne güldüm bir inci de benden gelsin kızlar
eşimi markete yolladım cubuk kraker stogu yapsın diye
markette ne kadar varsa atmıs arabaya bir iki üç derken baya almış
karsısında kucuk bir cocuk şaşkın gözlerle izliyormus eşimi
sonra gelmiş sormus amca senin cocuklarının cok mu sevıyor cubukları diye
gel de acıkla bebeye durumu şimdi:)
ben yavaş yavaş ütüme döneyim artık yeter bu kadar tatil bana.görüşürüz kızlaropuyorumnanaktan
ihoşgeldin scapulaa.s.benimde t.d.t 21 mart ama ben en fazla 15 inde falan dünyaya gelir diye düşünüyorum.bakalım hayırlısı tabiki.bende nerdeyse 7. haftama gireceğim hala hiççç belirtim yok elimde ultrason kağıtları olmasa kimse inandıramaz beni hamile olduğuma.bu kadar mı belirtisiz olur bir insan yahu.....
:)))ben haziran dogumluyum kizimda öyle babamizda nisan dogumlu ben bununda nisan olmasini istiyorum ..koc baliga tercihimdir.bir gün erken gelirse sende bizden olabilirisin yoksa 1 nisan şakası yapacak sana kaydirigubbakcemile2
ay cok güldüm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar bugün ne dese beğenirsiniz pek sevgili kocişim bana;