2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh afiyet olsun canmm yerimseniben
benim olmuyo artık bulantı arada bazı besinler aklıma gelince tiksinti oluyo.
bende sıcaktan pek yiyemiyorum :bbo: hemen doyuyom.
biran önce sonbahar gelsede rahatlasak bebişler büyüse boshayallersmile

canım bişey mi dokunuyor sana acaba alerjık bir durum mu
bol bol banyo yapmaya calıs nemlendir cildini

hergün duştayım hemde soğuk suyun altındayım...
herkez isilik olmuş sıcaktan diyo inşallah öledir.
çok korkuyom bebeğime bişey olmasın diye bilmiyorumkismile
cildiyeye gitsem ilaçta içemem ki.
böle bi pudrayla bi deneyim bakam nolcak.

bazı arkadaşlar listeye yazdırıyo kendilerini sonrada hiç uğramıyolar böle devam ederse hiç yazmayanları silcem kızlar...

bulantı konusunda ben de rahatladım biraz
ama iştahım yok canım ıstemıyor benım de bısey
sevdıgım seyler bıle itici geliyor ilginc bisekilde

canım sıcak bir yerde oturuyorsan normal hassas demek ki cildin
bebişine bısey olmaz korkma Allaha emanet canım

evet topiğimizde çok kişi var gibi görünüyor ama takip edenler az
ilk zamanların heyecanına durgunluguna verıyordum ama
diğer aylardaki gibi kalabalık ortak bir paylasım olmasını isterdim dogrusu
saglık olsun biz bize yeteriz bebişlerimiz iyi olsun yeter ki

evet canmm biz bize yetiyoz valla...
listede olmak önemli değil önemli olan burda paylaşımda bulunmak azmı kaçay beraberiz şurda ALLAH izin verirse.
ben takipteyim.

Geçmiş olsun canım, sıcakta hamilelik gerçekten çok zordur heralde. ama biz şanslıyız en zor dönemler soğuk havalara denk geliyor rahat geçer ve bebişlerimizde tam bahar bebeği olucak onlarda çok şanslı dimi

öyle Azizecim sonucta bu uzun güze yolculuk bir o kadar da meşakkatli
birbirimizi en iyi anlayacak da biziz birlikten kuvvet dogar isteyene kapımız gönlümüz acık
Allahın izniyle güzel olacak birlikte bu yolculuk

gülücüm gercekten de iyi bir döneme denk geldik
tam kışın sogugunu atlatıp kainatla birlikte ısınmaya baslarken gelicek meleklerimiz
yaza da tam ele avuca gelecekler nasipse

iyi pazarlar kızlar.su canım geçmiş olsun.mide ağrısı bende de oluyor gittiğimde doktoera söylicem

çok sağolun kızlar. bendede mie ağrısı ve hazımsızlık var ne yesem ağzıma geri geliyor işte. dünde bi hata yaptım gezmeye gitmiştim çiğköfte getirdiler dayanamadım yedim ve acısı çok kötü çıktı şu saat oldu bişey yiyemedim. ayakta bile duramıyorum yaaa. tansiyonum hep 9a 6 çıkıyor. gulucummm kız sen mersindemisin bende adanadayım bende senin gibi düşündüm buralarda hamileliğin son ayları hiç çekilmiyor mesela. bencede çok şanslıyız. kızlaaaaaar yemek yemek istiyorum sanki çok açım ama öyle çok ağrıyorki midem yiyemiyorum. az önce meyve bari yiyim dedim oda geri geldi. azizecim çok haklısın canım gelip isim yazdırıp bi daha gelmiyorlar bu topikin amacı bu dönemlerimize birlikte yaşayıp paylaşmak değilmi.

fırstnimbus kız adın ne bacım böyle ismini yazması zor oluyor yaaaa. benim adım sultan bu arada. eşin ultrason işini ne yaptı aldımı. kız yakın olsa bende gelirdim haaa

mersinliyim ama orada oturmuyorum. iş nedeniyle sürekli geziyoruz. nerde olursan ol yazın çok zor hamilelik tabi adana sıcağı ayrı. benim bebişim adanalı sayılır, ordaki bir tüp bebek merkezinde yapıldı tedavim hemşerin sayılır

fırstnimbus kız adın ne bacım böyle ismini yazması zor oluyor yaaaa. benim adım sultan bu arada. eşin ultrason işini ne yaptı aldımı. kız yakın olsa bende gelirdim haaa
memnın oldum sultancımopuyorumnanaktan
benim isminde ilknur
sorma canım yaaa bugün ultrason değil röntgen makinası alacaktık nerdeyse
bugün biraz temizlik yapalım dedik eşimle o süpürge yaptı bende arkasından viledayaptım ama yüzey temizleyiciyi biraz fazla eklemişim.kuruyunca kaygan olmuş heryer.birara kapı zili çaldı ve eşim hızla kapıya yönelince yolluk kaydı ve çok kötü düştü.zaten kışın halı saha maçından dizinde biraz sekel kalmıştı.buda üstüne tuz biber oldu.o acıdan kıvranıyor ben ağlamaktan helak oldum.çok kötüydü yaamafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun nazar mı değdi ne? maşallahını ekle mesajlarına

çok geçmiş olsun...

canım nefsine dayanamadın ama sonu kötü olmuş
çiğköfte hele hiç kaldırmaz mide şu sıralar
bu arada sabahki keyfim kısa sürdü aksama geri döndü bulantım
yemekten ac kalktım yine ya

geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış demek ki
dikkt et aman ya düşen sen olsaydın bundan sonra daha özen göster aman Allah korusun

çok geçmiş olsun...

çok teşekkürler arkadaşlar.eşimde öyle söylüyor sermestcim.ama ben durumumdan dolayı zaten çok temkinli basıyorum yere.gözümün önünde düştü ya hala etkisinden kurtulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…