- 29 Ocak 2009
- 8.183
- 3
buda çok güzel yaaa. çocuğun sorusu dehşet olmuş yani.
.
ya sormakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
deseymiş büyük çocuk çok seviyor haliyle küçüğüde sevmek zorunda şimdilik diye
bende eşimi kuruyemişciye yolladım dedim işte badem,ceviz birşeyler al diye.bizimki badem,ceviz fındık ve kajudan yarımşar kilo alınca hem miktar olarak hemde fiyat olarak epeyce tutmuş tabiki.diyor ki eşim kuruyemişçinin resmen gözleri parlıyordu sorarken abi,yenge kaç aylık hamile diye.demiş nerden biliyorsun hamile olduğunu bu kadarını aynı anda sadece hamileler alıyor demiş
ayy bu da cok komikmiş kuruyemişci çözmüş olayı deseneaklinialirimsmile
ben yavaş yavaş ütüme döneyim artık yeter bu kadar tatil bana.görüşürüz kızlaropuyorumnanaktan
kolay gelsin canımm
bugün iyi güldüm valla. 15 dakika sonra nişana gideceğiz eşimin teyze kızına ben sıcaktan daha banyoya girmedim. terlerim diye. şimdi iki dakkada duş alırım. çarşamba saçlarımı kestirdim. belimden aşağıdaydı uzunluğu. herkes şok oldu. ama ben şimdi tüy gibiyim. seneye kadar uzar. sarıları kaybolur en azından.
bugün resmen sıcak hava esiyor, çok kötü valla.
gercekten cok sıcak canımıyı etmıssın saclarını kestırmekle rahatlamıssındır
kökü sende uzar nasılsa yine
i
benim kizimdada öyle olmustu ..bulantilarim baya gec baslamisti..niye benim bulantim yok diye korkuydum...herkeste olmak zprunda degl biliyodum ama gelde anlat sonra bi bulantim basladiii senmisin bulantiyi 4 gözle bekleyen..simdide cok erken basladi kizima göre benim merakim acaba ikizmi karnimda cikti daha bu kadar erken..ögrenmek icin ne yazikki cok beklemem lazim burda sistem biraz farkli dr degistirdim hemen yenisinden randevu alamiyorum..
bu arada cilt bozulmaya 6.haftada basliyor kizlar haberiniz olsun..kendinizi cirkinlesmis hissedebilirsiniz benim hamileyken sivilcem oluyo..
canım gercekten okuyoruz arkadaslardan yurtdısındakı sıstem gıcık ya
paranla da gidemiyorsun her ıstedıgınde
nıye öyle tek doktora mecbur bırakıyorlar kı ınsanı
belkı işinin ehli değil memnun kalmadın
zor valla sabr etmek zorundasın demek
ikiz olma ihtimali mi var canım tedaiyle mı olmustu
kan testı de mı yaptırmıyorlar o az cok ipucu veriyor ya
hayırlısı olsun gönlünce canım
sivilcelenme bende de oldu biraz ama geçti şimdi yok