buda çok güzel yaaa. çocuğun sorusu dehşet olmuş yani.
.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
deseymiş büyük çocuk çok seviyor haliyle küçüğüde sevmek zorunda şimdilik diye
bende eşimi kuruyemişciye yolladım dedim işte badem,ceviz birşeyler al diye.bizimki badem,ceviz fındık ve kajudan yarımşar kilo alınca hem miktar olarak hemde fiyat olarak epeyce tutmuş tabiki.diyor ki eşim kuruyemişçinin resmen gözleri parlıyordu sorarken abi,yenge kaç aylık hamile diye.demiş nerden biliyorsun hamile olduğunu bu kadarını aynı anda sadece hamileler alıyor demiş
ben yavaş yavaş ütüme döneyim artık yeter bu kadar tatil bana.görüşürüz kızlaropuyorumnanaktan
bugün iyi güldüm valla. 15 dakika sonra nişana gideceğiz eşimin teyze kızına ben sıcaktan daha banyoya girmedim. terlerim diye. şimdi iki dakkada duş alırım. çarşamba saçlarımı kestirdim. belimden aşağıdaydı uzunluğu. herkes şok oldu. ama ben şimdi tüy gibiyim. seneye kadar uzar. sarıları kaybolur en azından.
bugün resmen sıcak hava esiyor, çok kötü valla.
i
benim kizimdada öyle olmustu ..bulantilarim baya gec baslamisti..niye benim bulantim yok diye korkuydum...herkeste olmak zprunda degl biliyodum ama gelde anlat sonra bi bulantim basladiii senmisin bulantiyi 4 gözle bekleyen..simdide cok erken basladi kizima göre benim merakim acaba ikizmi karnimda cikti daha bu kadar erken..ögrenmek icin ne yazikki cok beklemem lazim burda sistem biraz farkli dr degistirdim hemen yenisinden randevu alamiyorum..
bu arada cilt bozulmaya 6.haftada basliyor kizlar haberiniz olsun..kendinizi cirkinlesmis hissedebilirsiniz benim hamileyken sivilcem oluyo..
ben de 6+2 de gitmiştim kalp atısı icin
onbes gün sonra tekrar cagırdı
o zaman da 8+4 olacagız nasipse
gülücüm sen,ben ve popinosunki tüp bebek sadece :CüvCüv:seninki tüp bebek mi yoksa normal gebelik mi?
canım bende pazartesi gitmiştim doktora 5 gün sonraya bugüne randevu verdi.bugün gittik,haftaya cumartesi yine çağırdı.tüp bebek olduğu için işleri biraz daha sıkı tutuyorlar sanırımHoşbulduk arkadaşlar, benimde bu hafta sivilcelerim çıktı, sizce cinsiyet konusunda bişey ifade ediyor mu? hafif bulantım oluyor, hatta olmadığında şüpheleniyorum bişey mi oldu diye, ama 2 gündür daha iyiy,m bebişimi görünce çok rahatladım. Yalnız dr riskli dedi haftaya tekrar çağırdı, o biraz kafamı karıştırdı. Siz ne zaman gittiniz ve tekrar ne zaman çağırdı. ben 6+2yken gittim keseyide kalp atımınıda gördük.
seninki tüp bebek mi yoksa normal gebelik mi?
amanın ne güzel sonunda benimde belirtim olmuş meğersede benim haberim yokmuşhihoyyyt hihoyyyt benimde svilcelerim çıktı ama ben onları bolca tükettiğim kuruyemişlerden olduğunu sanıyordum.pek mutlu oldum bak nedensekaydirigubbakcemile2
canım bende pazartesi gitmiştim doktora 5 gün sonraya bugüne randevu verdi.bugün gittik,haftaya cumartesi yine çağırdı.tüp bebek olduğu için işleri biraz daha sıkı tutuyorlar sanırım
gelin güzelim herzaman bekleriz.uzuuuuunnn uzuuunnnn seyrederiz bebişlerimiziboshayallersmilebiz de sana geliriz o vakit sık sık bebişleri görmeye:))
canım bende pazartesi gitmiştim doktora 5 gün sonraya bugüne randevu verdi.bugün gittik,haftaya cumartesi yine çağırdı.tüp bebek olduğu için işleri biraz daha sıkı tutuyorlar sanırım
evet canım neredeyse tüm ç.kale biliyor.yakında tüm türkiyeye açılmayı düşünüyoruz.her kontrolden sonra en az 15 kişiye haber veriyorum şöyle oldu böyle oldu diyeay canım sağol, içim içimi yiyordu niye böyle erken çağırdı diye. bi sorun yok dedi ama riskli henüz kimseye söylemeyin falan dedi. Tabi biz dururmuyuz ikinci kan testinden sonra herkese söyledik, yanlış mı yaptık acaba siz söylediniz mi?
evet canım neredeyse tüm ç.kale biliyor.yakında tüm türkiyeye açılmayı düşünüyoruz.her kontrolden sonra en az 15 kişiye haber veriyorum şöyle oldu böyle oldu diye