2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

buda çok güzel yaaa. çocuğun sorusu dehşet olmuş yani.
.

ya sormakaydirigubbakcemile3

ayy bu da cok komikmiş kuruyemişci çözmüş olayı deseneaklinialirimsmile

ben yavaş yavaş ütüme döneyim artık yeter bu kadar tatil bana.görüşürüz kızlaropuyorumnanaktan

kolay gelsin canımm

gercekten cok sıcak canımıyı etmıssın saclarını kestırmekle rahatlamıssındır
kökü sende uzar nasılsa yine

canım gercekten okuyoruz arkadaslardan yurtdısındakı sıstem gıcık ya
paranla da gidemiyorsun her ıstedıgınde
nıye öyle tek doktora mecbur bırakıyorlar kı ınsanı
belkı işinin ehli değil memnun kalmadın
zor valla sabr etmek zorundasın demek
ikiz olma ihtimali mi var canım tedaiyle mı olmustu
kan testı de mı yaptırmıyorlar o az cok ipucu veriyor ya
hayırlısı olsun gönlünce canım

sivilcelenme bende de oldu biraz ama geçti şimdi yok

doktor degistiginde özellikle kadindogum uzmanlarindan randevu almak zor yeni hasta kabul etmiyo cogu sinirli sayida hastalari oluyo ve hep takipte olduklarindan azalmiyo...ben pratisyen hekimim sekreteri meslektas olmam dolayisiyla agustosta yedek listeye aldi bakalim yoksa resmi randevum 13 eylül bebegim yada bebeklerim artik bilemiyorum 12 haftalik olur ozamana ya sabirrrr...

of cok varmıs canım Allah sabır versın ben onebs gunu bekleyemıyorum valla

Hoşbulduk arkadaşlar, benimde bu hafta sivilcelerim çıktı, sizce cinsiyet konusunda bişey ifade ediyor mu? hafif bulantım oluyor, hatta olmadığında şüpheleniyorum bişey mi oldu diye, ama 2 gündür daha iyiy,m bebişimi görünce çok rahatladım. Yalnız dr riskli dedi haftaya tekrar çağırdı, o biraz kafamı karıştırdı. Siz ne zaman gittiniz ve tekrar ne zaman çağırdı. ben 6+2yken gittim keseyide kalp atımınıda gördük.

ben de 6+2 de gitmiştim kalp atısı icin
onbes gün sonra tekrar cagırdı
o zaman da 8+4 olacagız nasipse

amanın ne güzel sonunda benimde belirtim olmuş meğersede benim haberim yokmuşhihoyyyt hihoyyyt benimde svilcelerim çıktı ama ben onları bolca tükettiğim kuruyemişlerden olduğunu sanıyordum.pek mutlu oldum bak nedensekaydirigubbakcemile2

canım bende pazartesi gitmiştim doktora 5 gün sonraya bugüne randevu verdi.bugün gittik,haftaya cumartesi yine çağırdı.tüp bebek olduğu için işleri biraz daha sıkı tutuyorlar sanırım

seninki tüp bebek mi yoksa normal gebelik mi?

tüp öncesi süpriz bir şekilde normal diyelim:CüvCüv:

hadi gözün aydın ola belirti manyagı olduk pimpirikten:kedi:

canım bende pazartesi gitmiştim doktora 5 gün sonraya bugüne randevu verdi.bugün gittik,haftaya cumartesi yine çağırdı.tüp bebek olduğu için işleri biraz daha sıkı tutuyorlar sanırım

olsun işte bahaneyle bebişleri daha sık görüyorsunuz ne güzelopuyorumnanaktan

bencede canım bence hiçbir sakıncası yok sık gitmenin doktora.iki günde bir gel dese niye dedin demem.ama biz nasılsa eve çıkma ultrason alacaz ya çağırmasada olur sahikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah nasip ederse bir yedi ay kadar sonra uzun uzun seyretcez insallah hepimiz

ay canım sağol, içim içimi yiyordu niye böyle erken çağırdı diye. bi sorun yok dedi ama riskli henüz kimseye söylemeyin falan dedi. Tabi biz dururmuyuz ikinci kan testinden sonra herkese söyledik, yanlış mı yaptık acaba siz söylediniz mi?

benim tişörtten oldu galiba. lcwnin espirili tişörtleri var ya hamileler için onlardan giymiştim. biraz görmemiş gibi oldu galiba.

evet canım neredeyse tüm ç.kale biliyor.yakında tüm türkiyeye açılmayı düşünüyoruz.her kontrolden sonra en az 15 kişiye haber veriyorum şöyle oldu böyle oldu diye

evet canım neredeyse tüm ç.kale biliyor.yakında tüm türkiyeye açılmayı düşünüyoruz.her kontrolden sonra en az 15 kişiye haber veriyorum şöyle oldu böyle oldu diye

NE BİLİYİM DR MU ÇOK TEMKİNLİ NEDİR? TAM KESEYİ GÖRİYİM KALP ATIMLARINI DUYUYUM RAHATLICAM DİYORDUM, ÇOK ŞÜKÜR GÖRDÜK BU SEFERDE DR KAFAMI KARIŞTIRDI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…